hayatım sana yeşil koyu ve yavru ağzı renkleri çok hoş olur ama senın zevkine bağlı tabi ben bir de bu ara değişik bir teknik uyguluyorum sana lınkını atarım
sana tavsiylerimi sunuyorum Eki Görüntüle 489608 Eki Görüntüle 489609 Eki Görüntüle 489610 Eki Görüntüle 489611 Eki Görüntüle 489612
SAĞOL CANIM.LİNKİ DE ATABİLİRSEN SEVİNİRİM.
bENİM GÖZ RENGİM TAM OLARAK 1. RESİMDEKİ GİBİ.
Ahhh canım yaaaYok yok bugün susamadım nedense anlamadım, sadece acıktım
tahmin ettim zaten tatlım onu ilke koydum tamam canım yemege gidiyorum gelim atıcamm bende çok izlerim netten ve yaparım çok seviyorum yapmayıı ama başkasına makyaj yapmayı cok seviyorum
ahhh canım yaaaYok yok bugün susamadım nedense anlamadım, sadece acıktım
tahmin ettim zaten tatlım onu ilke koydum tamam canım yemege gidiyorum gelim atıcamm bende çok izlerim netten ve yaparım çok seviyorum yapmayıı ama başkasına makyaj yapmayı cok seviyorum
hangi şehirdsin?arada makyaj yaptırmaya gelirdik.
alarm alarm!!! burnu kanayan kim,sürekli mi oluyor? kaçıncı ayında? benim hep kanardı,meğer tansiyonum fırlıyormuş.en son burun kanaması için doktora gittim doğum yapıp geldim!
bende bi çok şeyi netten ögrendim.çok faydalı gerçektende. eyelineri öyle ögrendim mesela.tahmin ettim zaten tatlım onu ilke koydum tamam canım yemege gidiyorum gelim atıcamm bende çok izlerim netten ve yaparım çok seviyorum yapmayıı ama başkasına makyaj yapmayı cok seviyorum
nıyekı :44: korunmuyonuzmu
şunlara bir bak canımmm ben hep izleye izleye öğrendim
[video=youtube;cQcFoaQanms]http://www.youtube.com/watch?v=cQcFoaQanms[/video]
kimse yok mu kızlar? size çok anlamlı,içeriği derin manalarla yüklü oan bir ankara şarkısı tavsiye diyorum.lütfen dinleyin,ufkunuz genişlesin...şarkı adı :Elvan Dalton
dinledikçe beni hatırlayın olur mu?
yapma deyzeoğluuuu leeeennn
gediz çok güzel bi şarkı,bak dinle lütfen ama oyna aynı zamanda da.öyle oturarak olmaz
guzum şimdi olmaz ama akşama oynarım sen çalgı çengiyi izledinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?