Sinir bozucu

çok mutsuzum

bu sene de bu lojmanda kalacağımız kesinleşince evi tadilata alacaktık. boya, yerler betondu kaplama yapılacaktı,vs... ama eşim sürekli erteliyordu. oturduğumuz odanın halıflexi kirlenmiş eskimişti. çok büyük ben yıkayamam da... "tamam hallederiz "diyordu ama sonu gelmiyordu.

emrivaki olmazsa işler yürümeyecekti, bugün topladım odanınkini. dışarı koydum. gelince de "yıkamaya götür" dedim. zaten ilçeye inecekti. bağırdı çağırdı. o kadar işin arasında benimle mi uğraşacakmış, rahatlık battığından iş uyduruyormuşum kendime...

"burayı ev yapmaya çalışıyorum" dedim.

çünkü 2 senedir doğru dürüst eşya bile almamıştık nasılsa gideceğiz diye.

"sen defolup gidersen burası ev olacak" dedi...

çıktı gitti. bahçeye baktım, yıkamaya götürmüş halıflex yok ortada.

ama ben de yokum.

yoruldum

gerçek düşüncesinin bu olduğunu bilsem bir dakika durmam.ama yine akşam her şeyi unutmuş olarak gelecek...ya ben? ben nasıl unutayım?

babamı arayıp anlatmayı düşünüyorum. gelip alması için.

Son düzenleme:
evet sende ordaydın sanırımm

ordaydım ismini vermesi 1..fiyaskoydu zaten 2.de yazıp hemen çıkmasıydı ve 3.fiyasko nicki..resmen erkeeem ben diye bağırıyodu..bu kadar şeye ya saydırıp banımı alıp oturacaktım yada uyuyacaktım..ikinciyi seçtim ohh miss

babanı arama hemen canım suan da sınırlısın ofkeyle kalkan zararla oturur demısler aksam geldıgınde al karsına konus bn rahatsız oluyorum de

Selam bayanlar

Türkmengelini ben eşin için bir şey diyemicem... Eğer düzeleceğini düşünüyorsan babanı arayarak olayı büyütme bence... İyi düşün... Babana anlattıktan sonra dönüşü olmaz işin

Ramazan başına vurdu sanırım

Ah nerdeee irsaliyeler geldi bile..

Benim faturalandırmam lazım , çıkıyorum şimdilik hoşça kalın

ayyy faturalarrrrrrrrrrrrrrrrr Allah kolaylık wersın canım gozlerını yorma dınlendırıcı kullan

bir daha söylememesi için
onun bu lafı burnundan gelmesi lazım...

hemen babana anlatma bence de canım. gidebileceğin bi arkadaşın falan varsa ona git biraz sakinleş, biraz zaman geçir
baktın hala aynı hissediyosun o zaman ına göre davranırsın :26:

bu arada mutlu doğru diyor
babana anlattıktan sonra bu işin geri dönüşü olmayabilir
ama çok büyük ayıp etmiş ya
daha önceden öyle birşey dedimi sana gelinim?

Sakın arama babanı. Eşini seviyorsun açtığın topiklerde okudum. Seviyorsan, çabalayacaksın. Ki sizin ki gerçektende çaba isteyen bir aşk. Eşinin istediğin gibi olması o kılıfa girmesi çok zaman alacak ama değişebilir. O unutur, sen unutamazsın evet ama alış ve öyle kabul et önce. Sonra hangi davranışından hoşlanmıyorsan defalarca söyle, uyar onu. Bak yavrun var seninde iki kez çaba göstermen gerekiyor...

bende kamilde sevmediğim bişi gördüğümde bıkmadan usanmadan söylüyor
her seferinde

yuttuğumu zannetmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…