Sinir bozucu

babanı arama hemen canım suan da sınırlısın ofkeyle kalkan zararla oturur demısler aksam geldıgınde al karsına konus bn rahatsız oluyorum de

defalarca konuştum. dinlemek istemiyor ki... liste yaptım, evi ölçtüm biçtim.. zaten 2 oda bir ara evimiz var.. onunda 1 odayla bir aranın tabanı kaplanacak.. ölçtüm, fiyat araştırdım, yer buldum.. git al yani.. parayı hayatta dert etmez. ama fazla rahat. halısız evde 1 sene otursa niye diye sormaz.umurunda değil.her şeyi düşünmekten bıktım artık. bir de teşekkür edeceğine...

okulda kova kova boya var açılmamış, altına bir kova alçı astar alacak sadece... milli eğitim her sene boya veriyor. neymiş bu seneki renkleri bekleyecekmiş. laf..uğraşmasın yeter. daha bir sürü ayrıntı... artık oğlum ayaklanıyor. yürüteç alacağız kayseriye gidince, evi talan edecek. evi ona göre düzenlemeye çalışıyorum. yerler betondu, üşümesin, ocak alçaktı, devirmesin,vs...

ama o başımıza bir iş gelmeden harekete geçmez...

iki lafından biri de bu olduğu için bunaldım artık. defol ne demek...nereye gideyim?

bir daha söylememesi için
onun bu lafı burnundan gelmesi lazım...

O yüzden.
babasını araması lazım.
ben aramadım ama annem söylemişti. Babam beklemediğim kadar çok tepki gösterdi. ona da söyledim bunu. iyi de oldu bence..
Türkmengelini sen kimsesiz değilsin. Bunu eşin de anlasın.

sen naptın kamille barıştınızmı
yoksa hala onu görücüye çıkarmaya kararlımısın?

kamıl bna dıyokı bn ne zaman muzık acsam senın gevezelıgın tutuyo
tarkanı dınlıyo uyuyo aksama kdr ısteyen warsa ustune baslık bıle werırırm yanı

gidemeyeceğini bildiği için böyle diyor.

erkeklere uyuz oluyorum ya

Ya nadia yanlış anlama ama sen neden devam ediyorsun ilişkinize... Hiç bir yönden beklentini karşılamıyor neden devam ediyorsun merak ettim...

bak ikidir kimse iplemiyo beni galiba küsüyorum yaa

Ne sordun seccil... Kaynadı arada...

Adam seni kaybedeceğini düşünmüyor ki hiç...Biraz gözünü korkut

canım daha once madem muhabbetı oldu ders almamıs demekkı artı o senın yasadıgın ewın tabıkı bazı seyler yapmak ısteyeceksın cok haklısın
eger kararlıysan ara babanı ama babalar bıle bazen cozum olmuyo derdımıze bunu unutma

Erkekler senin kadar ince düşünemez. Bende çok şey umdum eşimden, babam gibi olmasını bekledim belki de. Ama o kadar sorumsuz ki eşim açlıktan ölse gidip ekmek almaz. Elinde ki bütün parayı bir günde harcar. Hala mücadele ediyorum er yada geç öğrenecek başka yolu yok çünkü. Eşin bir kere söylediğinde anlamıyorsa 3 kez 5 ekz söyle ardarda. Anlayana kadar. Zora sok onu. 1-2 hafta içinde işleri halletmemiz lazım çocuğa yürüteç alacağız de. Sıcaklarda çorap giydiremem çorapsızda hasta olur diye söyle.

mutlucum bız aslında sewgılı degılız ama oyleyızde karısık bı durum boswerrr

sen acaba ona fazla yumuşakmı davrandın?

ama bunu bi defa yapabilir sadece... işin kötü tarafı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…