Sinir bozucu

:119::119::119: Sevinebülürsün dikkat çektin Naber nasılsın
:))
ya bu erkekler neden böyle? daha hiç bi erkeğin karım çok sorumsuz,ya da çok savruk ya da bişi derim 2 aydan önce yapmaz dediğini duymadım ...genlerle mi alakalı acaba :26:
ya da onlar anasının gözü biz çok mu safız anlayamadım :26:

aynı durum bir kez daha yaşandı, babam çok ciddi bir şekilde kızdı eşime. bana da "hazırlan akşam çıkıyorum. sabah oradayım "dedi. malum arada 15 saat var. tutuşmuştu o zaman. "ya hemen büyütüyorsunuz biz hallederiz" demişti.

ama bu kaçıncı.

bakın dün alışverişe gittik. malum 3 evin kasasıyız. eltilerime, çocuklarına, k.valideme bayramlık, şekerler kolonyalar,vs aldık.
1 ay sonra doğuracak eltimin hastane takımlarını, bebişin kıyafetlerini aldım.

eşimin ısrarlarına rağmen kendime çorap bile almadım. oğlumun ilk bayramı, sadece ona takım aldım.

ben öyle aşırı istekleri olan "şunun evinde bu var bizde de olsun" diyen biri değilim.

ama şurası artık evimiz olsun. lanet olsun gidemiyoruz işte... gelin oldum, nişanlıyken 1 sene netten kataloglardan mobilya baktım.. sonuç? buraya geldik, arkadaşının mağazasına soktu, "yenge çekyatlar bunlar kumaşlar bunlar" diye kıçı kırık 2 çekyat rengi berbat 3-5 kumaş gösterdi. gıkım çıkmadı. huzur dedim. evde gömme dolaplar var diye yatak odası takımı almadım. 2 çekyat bir baza... tüm evin eşyası...bekarken kullandığı kitaplık, bir de bekarken aldığı portatif masa...

yerler betondu..kara beton. 2 sene sesim çıkmadı. kilim serdim ayakları üşümesin diye.. ama şimdi oğlum var. sürünüyor, yakında yürüyecek...

inanın tavanın boyası resmen kabarmış sökülüyor. her gün süpürüyorum yere dökülenleri..

ooof of

senın esının aılesıylede mı sıkıntıların wardı okumustum sankı canım babanı ara bence bebıse yazık

Valla şimdi hemcinsimiz diye yalan söylemeyim öyle bayanlarda var... Benim yengem mesela... Yengem oturur misafire amcam yemek yapar ya da gelen misafire amcam söyleye söyleye yemek yaptırır filan

işte hep aza kanaat getirdin diye böyle oldu aslında canım :26:
maalesef değerini anlaması için hakkaten burnunun sürtmesi lazım biraz..

bi defa babana duyurmuşsan bence bu sefer söylemene gerek yok, eğer gerçekten gitmek istemiyorsan tabi.
yoksa ciddiyetliliğini kaybeder

ne desem bilmiyorum ki...

Valla şimdi hemcinsimiz diye yalan söylemeyim öyle bayanlarda var... Benim yengem mesela... Yengem oturur misafire amcam yemek yapar ya da gelen misafire amcam söyleye söyleye yemek yaptırır filan

yengeye alkısssssssssssss

benim annemin teyzesinin oğlunun karısı var öle....
başka şehirde oturuyolardı
ikiside mühendis

yemekleri koca yapıyo, temizliği koca yapıyo, turşuları bile koca kuruyor
sofrayı hazırlıyo karısını çağırıyo hayatım gel yemek hazır diye

Son düzenleme:
çok sorumluluğu var...

okul müdürü, öğretmenliği, şairliği yazarlığı, yayınevi, milliğ eğitim... yetmezmiş gibi 3 evin içeri dışarı işleri faturaları, alışverişi, yetmezmiş gibi tarla derdi, tohumu, ilacı, tarktörü, bakımı, masrafı, ırgatı, dağda koyunu, yemi, çobanı, çobanın maaşı...kuzuların müşterisi, müşterinin senedi...kaymakam ilçenin kitabını yapalım demiş. köy köy gezdi derlemler yaptı, oruç ağız defalarca kayseriye basımevlerine gitti...

biliyorum fazladan sorun istemiyor hayatında. ev temiz olsun toplu olsun yeter diyor. sus diyor. başım ağrıyor diyor. bir de seninle uğraşmayayım diyor. hallederiz, sıkıştırma beni diyor.

iyi de sen yapmazsan ben yapmazsam nasıl yürür bu kızancık betonlar üstünde?????????????????

onların ogulları warsa talıbım :123:

aza kanaat etmişsin seçilin dediği gibi. bu hayatı bende yaptım, zaman zaman yapıyorum ama bizim kasamızdan ona buna ıvır zıvır alınmıyor. bizim mevzu başka neyse konu dağılmasın.
kendine ve oğluna ıvır zıvır alacaktın. ve cepte kalan paraylada diğerlerine. böylece eşin bakacaktı bu evin asıl sakinleri kim? o zaman belki digerlerine almayı bırakır.
eşinin iki kaşığı varsa birini kır acıma. ben yapabiliyor muyum orası muamma :26:ama büyüklerimizin dedikleri böyle

Son düzenleme:

sen bıraz uzaklas canım ordan ıyı gelecegıne ınanıyorum ben

başkalarına yaranacağım diye evdekileri unutmuş senin ki. silkinip kendine gelmesi lazım bu ne:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…