Sinir bozucu

ay yeni anladım...onlarınki köy evi canım. ama hepsi zamanında eşyasını almış. yatak odası takımı mesela..gerçi tek odaya hepsini yığmışlar ama almışlar sonuçta... onu da dedim en sonunda "ben de gelin oldum. bir gardrop al da bari çekyat altına üst baş koymayalım" deim. "dur buradan gideriz boşuna tek dolabı ne yapacaksın gittiğimiz yerde sıfırdan ev düzeriz" dedi

Ben evlendirmem ki kıyamam nadia.

Evinde rahat ediyordur ondan sürekli yatmaya doyamaz o. Bizde iyiyiz, bugün oğlumu çok özledim

Rahat ediyorr sere serpe seriliyor vallla birde bugün oruçlu allah kabul ederse,özlenmezmi hiç annesi eve gidince bolcana öp kokla yavrunu

evet..annemle cuma biyere gidecektim gitmiycem, kocişe de güneş gözlüğü aldırıcam

Kredi kartınıda al en güzel intikam böyle alınır

evet
geçen bana diyorki
bütün ömrüm senle geçti, sanki doğduğumdan beri yanımdaymışsın gibi geliyo

çok ormantikmişsiniz

hem antıdepresan hemde mıgren ılacı kullanıyorum canım benımkıde yenı bıttı hawa sıcak ustune sacma sapan seyler ızlıo yanda sesıde acık

geçmiş olsun canım. işyerinde aşk pek hayırlı olmaz ama sen bilirisn tabi

zor bacım zor bılıyorum anlıyorum ama ıs karsındakınde bıtıyor ıste Allah ınsanın ıcıne merhamet wersın yoksa hersey bos

o zaman hiç konuşma
hiçbirşey deme
surat yap
er yada geç o seninle konuşmaya çalışacak
üfffff başımı şişirme birşeyim yok de

Rahat ediyorr sere serpe seriliyor vallla birde bugün oruçlu allah kabul ederse,özlenmezmi hiç annesi eve gidince bolcana öp kokla yavrunu

Allah kabul etsin. İnsanın kendi evi gbisi var mı Her geldiğimde annem en sevdiğim yemekelri yapardı. Öyle bir rahatalrdım ki iş yok, temizlik yoki yemek derdi yok.. Baba evi gibisi var mı

ayy ne gerek war sımdı kız

nadia bak Allahın adını verdim bana gell bizde zaman nasıl geçiyor bilemezsin hazırlanması gereken 3 bavul,kurutma makinasında katlanıp ütülenmeyi bekleyen çamaşırlar,boşaltılması gereken bulaşık makinası sürekli emen mıçan gazlı bir kız bebek, temizlenmeyi bekleyen bir banyo var ama zaman yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…