yeawrum sen ewlımısın kız
napim abla bi bunalımlardayım bende..Hoş buldum canımmmsağollll nasılsınnnnn
senın onları dert etmedıgını kıskanmadıgını bılıyorum hayatım ben onların ewını merak ettım sadece ondan sordum esının huyunu suyunu sen daha ıyı bılıyorsun eger uzulucegını dusunuyorsan yap walla yanına kalmasın
yapma canım iyice yüz göz olma bence kesin kararlı ol....yoksa seni hep üzecek benceeeeeeeeeeEki Görüntüle 489814
evet
geçen bana diyorki
bütün ömrüm senle geçti, sanki doğduğumdan beri yanımdaymışsın gibi geliyo
Selamlarrrrrr hanımlarrrrherkesler iyidir umarımmmmmm
Ben evlendirmem ki kıyamam nadia.
Evinde rahat ediyordur ondan sürekli yatmaya doyamaz o. Bizde iyiyiz, bugün oğlumu çok özledim
evet..annemle cuma biyere gidecektim gitmiycem, kocişe de güneş gözlüğü aldırıcam
evet
geçen bana diyorki
bütün ömrüm senle geçti, sanki doğduğumdan beri yanımdaymışsın gibi geliyo
hem antıdepresan hemde mıgren ılacı kullanıyorum canım benımkıde yenı bıttı hawa sıcak ustune sacma sapan seyler ızlıo yanda sesıde acık
ay yeni anladım...onlarınki köy evi canım. ama hepsi zamanında eşyasını almış. yatak odası takımı mesela..gerçi tek odaya hepsini yığmışlar ama almışlar sonuçta... onu da dedim en sonunda "ben de gelin oldum. bir gardrop al da bari çekyat altına üst baş koymayalım" deim. "dur buradan gideriz boşuna tek dolabı ne yapacaksın gittiğimiz yerde sıfırdan ev düzeriz" dedi
Allahııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
ne yapacağım ben bu adamla...
ben çok yazarım. yani meslek olarak da yazarım ama eşime de yazarım. mektup..derdimi hep yazarak anlattım. toplasanız bin sayfayı bulur ki sadece 2 defter dolu dolu...
şimdi derdimi yazsam, bak bize de zaman ayır senin asıl evin burası desem, kağıdı görür görmez yüzünde "üff yine mi mektup" ifadesi, bıkılgan sıkılgan okumaya başlar. "hadiii tamam oldu. ne yemek var" der.
konuşmak istesem başımı şişirme der.
bende fenayım bugün. regl olamadım kafam şişti açım ama bişi yiyesim yok öyle saçma sapanım.
sen ne ilacı içiyorsun antidepresan mı_
napim abla bi bunalımlardayım bende..
halam gelse de kurtulsam
zaten ek kart var abla, o yüzden en iyisi1 yerine 2 ayakkabı neyin almakKredi kartınıda al en güzel intikam böyle alınır
çok ormantikmişsiniz
geçmiş olsun canım. işyerinde aşk pek hayırlı olmazama sen bilirisn tabi
aman boswer kız erkeklerı onemsemeye gelmıyo walla
[sıze=3]o zaman hiç konuşma
hiçbirşey deme
surat yap
er yada geç o seninle konuşmaya çalışacak
üfffff başımı şişirme birşeyim yok de
evvet, gecenlerde 4. yılımızı bitirdik canım
Rahat ediyorr sere serpe seriliyor vallla birde bugün oruçlu allah kabul ederse,özlenmezmi hiç annesi eve gidince bolcana öp kokla yavrunu
ayy ne gerek war sımdı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?