Sinir bozucu

bu adam sınırları aşmış artık ben dıyecek bırsey bulamıyorum ...

bencede ıcıne atma dısa wur kuzum onlar ne dıyo

Uzun hikaye ama şöyle özetleyeyim. eşimin ailesinden sahip olduğu/olacağı şeylerden benim de faydalanmamı, olurda boşanırsak filan bana birşey düşmesin diye evi barkı anasının üstüne yapmasını filan salık veriyorlar eşime.
yoksa bi suçları yok be gülüm. hep iyiliğimi istiyorlar ben arsızlık yapıyorum

kız daha ne yapsın ay bgn delırcem bn zaten zaman gecmıyo doktor ılacımın dozunu arttırdı ayyyyyyyyyyyyyyyyyy fenalascam walla

Ben oğlumu veremem ellere nadia ya o benim Ben doğurdum kimseye yar etmem

yemeği yerse dizilir tabi..

Eyvah eyvahhhh ne desem şimdi bilemedimm vallla el kızı gelir kapar zamanı gelincee

herkes abla dediğine göre bende abla diyim
çok sıkıldım ablacım bugün, önce kocişle planım vardı,ekti sonrada annemle bi işim vardı o da ekti
gıcık oldum ikisine de

FenA olmuş desenee neyse acısını çıkartırsın sonraa

kız yanlış anladın. öyle bunaldım gittim hesabı. azıcık arasın. çBUK BULUR AMA O KORKU ONA YETER

senın onları dert etmedıgını kıskanmadıgını bılıyorum hayatım ben onların ewını merak ettım sadece ondan sordum esının huyunu suyunu sen daha ıyı bılıyorsun eger uzulucegını dusunuyorsan yap walla yanına kalmasın

ıste bak kaynanalarda bole dusunuyo sonra ısın ıcınden cıkamıyoruz

Ben evlendirmem ki kıyamam nadia.

İyiyim teşekkürlerrr sen nasılsın oğlunda iyidir umarım Kızım geldiii pazartesi akşamıı şimdide uzandı kestiriyor biraz fazlasıyla yorgun birhalde geldi eve

Evinde rahat ediyordur ondan sürekli yatmaya doyamaz o. Bizde iyiyiz, bugün oğlumu çok özledim

herkes abla dediğine göre bende abla diyim
çok sıkıldım ablacım bugün, önce kocişle planım vardı,ekti sonrada annemle bi işim vardı o da ekti
gıcık oldum ikisine de

yeawrum sen ewlımısın kız

kız daha ne yapsın ay bgn delırcem bn zaten zaman gecmıyo doktor ılacımın dozunu arttırdı ayyyyyyyyyyyyyyyyyy fenalascam walla

bende fenayım bugün. regl olamadım kafam şişti açım ama bişi yiyesim yok öyle saçma sapanım.
sen ne ilacı içiyorsun antidepresan mı_

Ben evlendirmem ki kıyamam nadia.

Evinde rahat ediyordur ondan sürekli yatmaya doyamaz o. Bizde iyiyiz, bugün oğlumu çok özledim

bende fenayım bugün. regl olamadım kafam şişti açım ama bişi yiyesim yok öyle saçma sapanım.
sen ne ilacı içiyorsun antidepresan mı_

hem antıdepresan hemde mıgren ılacı kullanıyorum canım benımkıde yenı bıttı hawa sıcak ustune sacma sapan seyler ızlıo yanda sesıde acık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…