warya o yemek adamın bogazına dızılmezse nadıa degılım ..
tıny hemen kaynana moduna gırdı hah ahahhaa
Allahııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
ne yapacağım ben bu adamla...
ben çok yazarım. yani meslek olarak da yazarım ama eşime de yazarım. mektup..derdimi hep yazarak anlattım. toplasanız bin sayfayı bulur ki sadece 2 defter dolu dolu...
şimdi derdimi yazsam, bak bize de zaman ayır senin asıl evin burası desem, kağıdı görür görmez yüzünde "üff yine mi mektup" ifadesi, bıkılgan sıkılgan okumaya başlar. "hadiii tamam oldu. ne yemek var" der.
konuşmak istesem başımı şişirme der.
bencede ıcıne atma dısa wur kuzum onlar ne dıyo
Ben oğlumu veremem ellere nadia ya o benimBen doğurdum kimseye yar etmem
yemeği yerse dizilir tabi..
Vakitmigeçmiyor yoksaaa
Nasılsınız? Kızınız geldi mi? O nasıl?
Uzun hikaye ama şöyle özetleyeyim. eşimin ailesinden sahip olduğu/olacağı şeylerden benim de faydalanmamı, olurda boşanırsak filan bana birşey düşmesin diye evi barkı anasının üstüne yapmasını filan salık veriyorlar eşime.
yoksa bi suçları yok be gülüm. hep iyiliğimi istiyorlar ben arsızlık yapıyorum
yanı sen ewının eksıklerınden bahsetmıssın mesela onun ewı dahamı guzel senınkınden onu dıyorum
hoş buldum canımmm nehabersinnn akşam oluyor zaten yaaa gerçi ben dışardaydım anlamadımmmmm
Vakitmigeçmiyor yoksaaa
Ben oğlumu veremem ellere nadia ya o benimBen doğurdum kimseye yar etmem
yemeği yerse dizilir tabi..
herkes abla dediğine göre bende abla diyim
çok sıkıldım ablacım bugün, önce kocişle planım vardı,ekti sonrada annemle bi işim vardı o da ekti
gıcık oldum ikisine de
kız yanlış anladın. öyle bunaldım gittim hesabı. azıcık arasın. çBUK BULUR AMA O KORKU ONA YETER
ıste bak kaynanalarda bole dusunuyo sonra ısın ıcınden cıkamıyoruz
İyiyim teşekkürlerrr sen nasılsın oğlunda iyidir umarımKızım geldiii pazartesi akşamıı şimdide uzandı kestiriyor biraz fazlasıyla yorgun birhalde geldi eve
evet..annemle cuma biyere gidecektim gitmiycem, kocişe de güneş gözlüğü aldırıcamFenA olmuş deseneeneyse acısını çıkartırsın sonraa
herkes abla dediğine göre bende abla diyim
çok sıkıldım ablacım bugün, önce kocişle planım vardı,ekti sonrada annemle bi işim vardı o da ekti
gıcık oldum ikisine de
kız daha ne yapsın ay bgn delırcem bn zaten zaman gecmıyo doktor ılacımın dozunu arttırdı ayyyyyyyyyyyyyyyyyy fenalascam walla
Hanım abla hoşgeldin
ıyıyım abla ya ne olsun yasamaya dewam
ooo kanka sen asmıssın kendını
Ben evlendirmem ki kıyamam nadia.
Evinde rahat ediyordur ondan sürekli yatmaya doyamaz o. Bizde iyiyiz, bugün oğlumu çok özledim
bende fenayım bugün. regl olamadım kafam şişti açım ama bişi yiyesim yok öyle saçma sapanım.
sen ne ilacı içiyorsun antidepresan mı_
Eyvah eyvahhhh ne desem şimdi bilemedimmvallla el kızı gelir kapar zamanı gelincee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?