Sinir bozucu

jıklet kız uykum gelıoooooooooooooooooooooooooo netcez bnm su uykuyu yaaaaaaaaaaaaa

jıklet kız uykum gelıoooooooooooooooooooooooooo netcez bnm su uykuyu yaaaaaaaaaaaaa

uyku benden hiçç gitmiyoooooooo, sabahın 5inden beri mıçıklı kızımla ayaktayız neyseki uyudu şimdide benim uykum kaçtı, dün bulaşık makinası bozuldu 1 makina dolusu bulaşık ellerimden öpmek ister ama hayıırr öptürmiyceeemmm

Son düzenleme:

Selamin Hello Bacılar

kotu kedı serom hosgeldın bacım ılk sende hosgeldın tatlım senın bebısın yuzunden ben uyuyorum uyuyorum doymuyorum uykuya ılaclar yuzunden

ya kedosum bızı atcaklarmıs burdan bacım netcez bayramda kız

kızlar bnm aslında cooook ders calısmam lazım ama calısmıyorum ne olcak bole ya bırı bana kızsıın lutfen dowsun hatta

kotu kedı serom hosgeldın bacım ılk sende hosgeldın tatlım senın bebısın yuzunden ben uyuyorum uyuyorum doymuyorum uykuya ılaclar yuzunden

ya kedosum bızı atcaklarmıs burdan bacım netcez bayramda kız

hoşbulduk conem yine bi haller olmuş sana.
çünkü benim bebişim yok bacım hihohaha sen başkası ile karıştırdın. ( ay ilke demişsin sonradan çaktım küfteyi okey)
eve gittim mi güm yatıyorum bende. feci uyuyorum bu ara iyi oluyo ama dinlenmiş olarak uyanıyorum sabahları.
neden bizi atsınlar ki bayramda? hatamız olmazsa atmazlar korkma

Son düzenleme:
kızlar bnm aslında cooook ders calısmam lazım ama calısmıyorum ne olcak bole ya bırı bana kızsıın lutfen dowsun hatta

dayak eşşeğe yakışırrr nadia sana söylüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm adam gibi ders çalış benım tepemin tasını attırma

sana ağır konuşayımmı ders çalışmazsan gelir ous i gibiler baba hissesi ile sana hava atarlar ders çalışşşşşşşş güzellll yerlere gelllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…