Sinir bozucu

Sağol narmikcim deneyeyim hemen arada çıkar böyle uçuk

çok geçmiş olsunn, benim uçuk genelde sıkıldığımda veya ateşlendiğimde çıkar hepte aynı yerde bepanten merhem iyi geliyor.

Teşekkürler bendede rüyamda filan korktuysam çıkar geneldee bepanten var onu sürüyorum gerçiiii

Özet geçer misin bana jiklet

Hoş buldum abla teşekkür ederim

bende çok şey bilmiyorum aslında
iki arkadaş (gedizle sportmenkedi ) nicklerini değiştirmiş
sonra kazen uğramış muneyle
tehdit etmiş
bu topikin %80i banlanacak yılbaşı partisini göremeyecek demiş
aramızda casus varmış

tatlım seninle dünür olmayı çok isterdim ama benim kızı kertledik sen nasıl bir kaynana olursun acep? kaynana demişken senin kayganadan ses seda var mı

Neyse kısmet değilmiş Ben oğluma veremem ellere ki . İyi olurum heralde en azından oğlumun herşeyini alırım onu görmeden bir gün durmam Yok canım şuan için...

yerim ben o tavşanı ya

Çok tatlı tavşanım

Tinnin oğlunu ben kızıma alacammmmm geç kaldınızz

Kızınız hazır gelmişken birini bulalım ona Yoksa zavallı oğlum çok bekleyecek

hatun mesaj attım sana bi cevap ver

Nick değişme faslında bende buradaydım ama tehdit - casus konularını bilmiyorum.. :44:

günaydın....dün geceki sorumdan sonra bütün gece kabus gördüm,çok fenaydı..bi üye 2.üyelik almış foruma gelmiş.görümcesiyle ilgili konu açmış.ben coşmuşum tabii..mune ve kazen geliyor...banlayın beni nolur diyorum,yok siz olmadan site çöker diyorlar.banlamıyorlar.sonra nihil geliyor dolunay vardı ağda yaptm ama kıllar alınmadı diyor.kabus gibiydi,başım ağrıyor şu anda..

Son düzenleme:
Sağol narmikcim deneyeyim hemen arada çıkar böyle uçuk

Teşekkürler bendede rüyamda filan korktuysam çıkar geneldee bepanten var onu sürüyorum gerçiiii

Şiddetle öneririm..Çok güçlü bir antiseptik çünkü..Bepantenden daha çabuk etki ediyor...1-2 günde uçuk kabuk bağlayıp geçiyor sarımsak sayesinde..Değilse 1-2 haftada zor geçiyor benim uçuklarım..Gözümde arpacık çıktığında göz pınarına sarımsakla hafif pansuman yaparım..1 günde uçuktan eser kalmaz...:) Tabi yaparen yakıyor..İyileşmeye başladığında yakmamaya başlıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydın Kadesa

Fazla etkilenmişsin burdan..

Bi süre Kk ya ara verebilirsin

Ciddenmi yaaaa anaaaaaaaa kimmiş bu casus yaaaaa

Var bir tane zatennnnnn

günaydın haahahhaa

narmik naber canımmm nasılsın ikiztoşlar ne yapıo öp benım için cok

gız amasyalı hemşerim aman heriii çok takma kafaya

narmik naber canımmm nasılsın ikiztoşlar ne yapıo öp benım için cok

Günaydın.Kreşteler..Gelince öperim,sağolasın..Oğlum bu aralar elektrik süpürgesine taktı...Sürekli süpürmek istiyor..Elinden zor alıyoruz...Annesini hep o halde görünce napsın :))

Ben de birazdan kalkıp buharlı temizleyici ile koltuklarımı temizleyeceğim popomu kaldırabilirsem...Yeni eve taşındık..Hala toparlaması bitmedi...

evet canım ama senin oğlan artist neyin olcek kız galiba ajans majans diyon ne iş sonra beren biraz büyüyünce beni döver valla beni istemiştide vermediniz diye

dün geceki cesur sorumdan sonra aklımı kaçırmadığıma şükür

angel sen heriyi nerden biliyosun bacişkom

Allah güç versin canım benim kızsa oryantele takdı sürekli her akşam oynuyor ne ypıcaz bişmiyorum bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…