- 20 Mart 2008
- 142.094
- 214.259
- 1.423
- 61
Günaydın :)
Bir diş sarımsağın kabuklarını soyup enlemesine kesin ve dudağınızın üzerinde gezdirip hafifçe bastırın 1 dakika kadar...Yakar biraz...10 dakikada bir işlemi tekrar edin...Uçuğunuz daha çabuk iyileşecektir...Sarımsak iyi bir mikrop öldürücüdür.......
çok geçmiş olsunn, benim uçuk genelde sıkıldığımda veya ateşlendiğimde çıkar hepte aynı yerde bepanten merhem iyi geliyor.
Özet geçer misin bana jiklet
Hoş buldum abla teşekkür ederim
tatlım seninle dünür olmayı çok isterdim ama benim kızı kertlediksen nasıl bir kaynana olursun acep? kaynana demişken senin kayganadan ses seda var mı
yerim ben o tavşanı ya
Tinnin oğlunu ben kızıma alacammmmm geç kaldınızz
Neyse kısmet değilmişBen oğluma veremem ellere ki . İyi olurum heralde en azından oğlumun herşeyini alırım onu görmeden bir gün durmam Yok canım şuan için...
Çok tatlı tavşanım
Kızınız hazır gelmişken birini bulalım onaYoksa zavallı oğlum çok bekleyecek
bende çok şey bilmiyorum aslında
iki arkadaş (gedizle sportmenkedi ) nicklerini değiştirmiş
sonra kazen uğramış muneyle
tehdit etmiş
bu topikin %80i banlanacak yılbaşı partisini göremeyecek demiş
aramızda casus varmış
Sağol narmikcim deneyeyim hemen arada çıkar böyle uçuk
Teşekkürler bendede rüyamda filan korktuysam çıkar geneldee bepanten var onu sürüyorum gerçiiii
iyidir conem sen napin?conem gelmiş naber
öyle icap etti bacıkogünaydın kötü kedi
kedibaşlıktan kötü kediliğe geçiş yapmışsın hayırdır?
Günaydınnnnn baçişkolarrrrrnbe habersinizzzzz
günaydın....dün geceki sorumdan sonra bütün gece kabus gördüm,çok fenaydı..bi üye 2.üyelik almış foruma gelmiş.görümcesiyle ilgili konu açmış.ben coşmuşum tabii..mune ve kazen geliyor...banlayın beni nolur diyorum,yok siz olmadan site çöker diyorlar.banlamıyorlar.sonra nihil geliyor dolunay vardı ağda yaptm ama kıllar alınmadı diyor.kabus gibiydi,başım ağrıyor şu anda..
bende çok şey bilmiyorum aslında
iki arkadaş (gedizle sportmenkedi ) nicklerini değiştirmiş
sonra kazen uğramış muneyle
tehdit etmiş
bu topikin %80i banlanacak yılbaşı partisini göremeyecek demiş
aramızda casus varmış
Neyse kısmet değilmişBen oğluma veremem ellere ki . İyi olurum heralde en azından oğlumun herşeyini alırım onu görmeden bir gün durmam Yok canım şuan için...
Çok tatlı tavşanım
günaydın....dün geceki sorumdan sonra bütün gece kabus gördüm,çok fenaydı..bi üye 2.üyelik almış foruma gelmiş.görümcesiyle ilgili konu açmış.ben coşmuşum tabii..mune ve kazen geliyor...banlayın beni nolur diyorum,yok siz olmadan site çöker diyorlar.banlamıyorlar.sonra nihil geliyor dolunay vardı ağda yaptm ama kıllar alınmadı diyor.kabus gibiydi,başım ağrıyor şu anda..
Günaydın :)
Bir diş sarımsağın kabuklarını soyup enlemesine kesin ve dudağınızın üzerinde gezdirip hafifçe bastırın 1 dakika kadar...Yakar biraz...10 dakikada bir işlemi tekrar edin...Uçuğunuz daha çabuk iyileşecektir...Sarımsak iyi bir mikrop öldürücüdür.......
Ciddenmi yaaaaanaaaaaaaa kimmiş bu casus yaaaaa
Var bir tane zatennnnnn
Ciddenmi yaaaaanaaaaaaaa kimmiş bu casus yaaaaa
Var bir tane zatennnnnn
narmik naber canımmm nasılsın ikiztoşlar ne yapıo öp benım için cok
Çok tatlı tavşanım
Günaydın.Kreşteler..Gelince öperim,sağolasın..Oğlum bu aralar elektrik süpürgesine taktı...Sürekli süpürmek istiyor..Elinden zor alıyoruz...Annesini hep o halde görünce napsın :))
Ben de birazdan kalkıp buharlı temizleyici ile koltuklarımı temizleyeceğim popomu kaldırabilirsem...Yeni eve taşındık..Hala toparlaması bitmedi...
dün geceki cesur sorumdan sonra aklımı kaçırmadığıma şükür
angel sen heriyi nerden biliyosun bacişkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?