Sinir bozucu

benım uykum gelıyo ıı degılım sen nasılsın bakalım

Ben iyiyim canım. Bugün erken çıkıcağım.

günaydın tatlımm uykum var benimde vee dün bulaşık makinası yıkarken bozuldu 1 makine dolusu bulaşık yıkanmayı bekliyor ama yıkayacak adam yok çok üzgünüm çook

Aa çok üzüldüm ilk, evin yakın olsaydı bana getir derdim ama Bebeğin uyuyunca yıka bari. Bu arada kızını oğluma vercen mi

günaydın hoşgeldin
nerelerdesin sen ya kaç gündür?

Canım dün geldim sende yoktun. Jikletcim kendimi çok yorgun hissediyordum inan ayzacak halim bile yoktu ondan nasılsın bakım?

iyilik ya yuvarlanaıp gidiyoruz

tatlım seninle dünür olmayı çok isterdim ama benim kızı kertledik sen nasıl bir kaynana olursun acep? kaynana demişken senin kayganadan ses seda var mı

günaydınlarrrrr dudağım uçukkladııı acıyorr azcıkkkk

Günaydın :)

Bir diş sarımsağın kabuklarını soyup enlemesine kesin ve dudağınızın üzerinde gezdirip hafifçe bastırın 1 dakika kadar...Yakar biraz...10 dakikada bir işlemi tekrar edin...Uçuğunuz daha çabuk iyileşecektir...Sarımsak iyi bir mikrop öldürücüdür.......

tatlım seninle dünür olmayı çok isterdim ama benim kızı kertledik sen nasıl bir kaynana olursun acep? kaynana demişken senin kayganadan ses seda var mı

Tinnin oğlunu ben kızıma alacammmmm geç kaldınızz

günaydın abla z ile başlayan bir ucuk ilacı var sürde büyümesin zor olur sıcakda şimdi

Günaydınnnnnn canımmm evde krem var ondan sürüyorummmmmm zatennnn

geçmiş olsunnn

Sağollll canımmmmm

Günaydın arkadaşlar

Günaydınnnnn hoş geldinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…