- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Günaydın kızlar,
Nasılsınız?
jıklet kız uykum gelıoooooooooooooooooooooooooo netcez bnm su uykuyu yaaaaaaaaaaaaa
Günaydınnnnn baçişkolarrrrrnbe habersinizzzzz
benım uykum gelıyo ıı degılım sen nasılsın bakalım
günaydın tatlımm uykum var benimde vee dün bulaşık makinası yıkarken bozuldu 1 makine dolusu bulaşık yıkanmayı bekliyor ama yıkayacak adam yok çok üzgünüm çook
günaydın hoşgeldin
nerelerdesin sen ya kaç gündür?
biz iyiyiz iyi gibiyiz tintişim sen nasılsın yakışıklı oğluşum nasıl
Ben iyiyim canım. Bugün erken çıkıcağım.
Aa çok üzüldüm ilk, evin yakın olsaydı bana getir derdim amaBebeğin uyuyunca yıka bari. Bu arada kızını oğluma vercen mi
Canım dün geldim sende yoktun. Jikletcim kendimi çok yorgun hissediyordum inan ayzacak halim bile yoktu ondan nasılsın bakım?
Günaydınnnnn baçişkolarrrrrnbe habersinizzzzz
biz iyiyiz iyi gibiyiz tintişim sen nasılsın yakışıklı oğluşum nasıl
günaydınnn
iyi diyelik iyi olalık sen nasılsın?
GünaydınBiz iyiyz siz nasılsınzı
Bende iyiyim canım. Oğlumda iyi. Dün ajansa gitmişti, bugün fotoğraf çekimlerine götüreceğim onu tabi durursa
Ben iyiyim canım. Bugün erken çıkıcağım.
Aa çok üzüldüm ilk, evin yakın olsaydı bana getir derdim amaBebeğin uyuyunca yıka bari. Bu arada kızını oğluma vercen mi
Canım dün geldim sende yoktun. Jikletcim kendimi çok yorgun hissediyordum inan ayzacak halim bile yoktu ondan nasılsın bakım?
günaydınlarrrrr dudağım uçukkladııı acıyorr azcıkkkk
GünaydınBiz iyiyz siz nasılsınzı
Bende iyiyim canım. Oğlumda iyi. Dün ajansa gitmişti, bugün fotoğraf çekimlerine götüreceğim onu tabi durursa
Günaydın arkadaşlar
tatlım seninle dünür olmayı çok isterdim ama benim kızı kertlediksen nasıl bir kaynana olursun acep? kaynana demişken senin kayganadan ses seda var mı
günaydın abla z ile başlayan bir ucuk ilacı var sürde büyümesin zor olur sıcakda şimdi
geçmiş olsunnn
Günaydın arkadaşlar
günaydın kadoşşş
Günaydınnnnn hoş geldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?