Sinir bozucu

aslında bende bu duyguya kapılıyorum bazen

bende potansyelde var

Hımm yalnız değilmişim o zaman..Valla yakınlarıma,çocuklarıma zarar verecek biri olursa o potansiyel bende de var....Katil olurum kesin...Allah göstermesin,yaşatmasın...İyi insanlarla karşılaştırsın...

Paranormal activity 1-4 var. Ama benim favorim 3. Güzel yapmislar ama ben korkmadigim icin komedi izler gibi izledim...

hadi bana eyvallah,size doyum olmaz ama çocuklar uyandı...gece görüşürüz

aaaaaaa
ce'ee dedin kaçtın

evet sayenizde 18 gün sonra 100 gr daha verdim

marketing trickleri bunlar canım gerçek cin görüntülerini kim kaybetmiş onlar bulsun ben inanmıyorum..
edit : heh keride karaltı onlar demiş zaten

yalnız değilmişim:26: bende az önceki konumu ilk size açtım annemler bilir bir de

aslında bende bu duyguya kapılıyorum bazen

bende potansyelde var

sende kesin var

İnsanları korkutmayın! Forum üye sayısında düşüş yaşandı sizin yüzünüzden!

bana marmara depremi çok korkunç geliyor.daha hiç bir film yerini tutmadı bu gerçek kadar .duyduklarım 5 gün etkisinden kurtulamama yetti ....

Sizin sapık dedeyle ilgili içinde kin öfre biriktirdiysen :44::44:

Tamam şekerim anlatıyorum...

baya kaynatmıssınız bensız ... eee tum sayfaları okuyamadım baska ne war ne yok

Paranormal activity 1-4 var. Ama benim favorim 3. Güzel yapmislar ama ben korkmadigim icin komedi izler gibi izledim...

Ben bu tarz filmleri takip etmiyorum fazla ama 1.'sini izlemiştim.
Çok aşırı korkutmadı, 2.'i izledim mi hatırlamıyorum...
En son 3. çekildi diyebiliyodum, 4.'de mi çıkmış... Vay be

Hasan karacadağ 76 doğumlu canım üniyi bitireli çok oldu Ve bence adam türkiye de ki en iyi korku filmi yönetmenlerinden ve yapımcılarından biri Tabi ne kadar gerçek bir hikayedir tartışılır orası ama izlettiği kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…