yeni ama farklı bir ekşi vakası ile karşı karşıyayız kızlar
Kızlar marmara depremi gecesini anlatim mi size yaşadıklarımı? Bana malum oldu o gece :26:
sen hiç müzisyen katil duymadın mı ?yada ressam :) fimlere çok işlendi bu konu. :)
mesela balerin katil ama bi o kadar da duygusal
aynen.
eşim ilk nişanlısını kaybetmiş 99 depreminde. bana bi çok hikayeler anlattı enkaz altı. altıma ediyorum onlardan. bunlar gerçek çünkü kurgu değil yüzde 100 gerçek:26:
ben de kesin erkektim, kralı bilmem ama savaşçı olabilirim
aynen.
eşim ilk nişanlısını kaybetmiş 99 depreminde. bana bi çok hikayeler anlattı enkaz altı. altıma ediyorum onlardan. bunlar gerçek çünkü kurgu değil yüzde 100 gerçek:26:
ben de kesin erkektim, kralı bilmem ama savaşçı olabilirim
Biz yaşayanlar 2-3 sene etkisinden çıkamadık canım:26:
Kızlar marmara depremi gecesini anlatim mi size yaşadıklarımı? Bana malum oldu o gece :26:
Sizin sapık dedeyle ilgili içinde kin öfre biriktirdiysen :44::44:
sen hiç müzisyen katil duymadın mı ?yada ressam :) fimlere çok işlendi bu konu. :)
mesela balerin katil ama bi o kadar da duygusal
Dedemin olaylarını öğrenmeden çok önce de vardı...Ya belki de çocukluğumda kardeşimle beni korkutan eski evsahibimizin bahçıvanına duyduğum kin ve öfkedir..Belki rüyalarımda adamı öldürüyorumdur..Bunu hiç düşünmemiştim bak..........:44:
Yurt disinda yasarken bir kadinla tanistim. Kadinin isi suydu. Hypnozla insanlari uyutup önceki hayatlari hakkinda gercekleri cikariyordu. Neyse senide hypnoz edeyim dedi. Bende fazla birsey cikmadi. Bunun icin 2-3 seans daha lazimmis.Gördüklerim söyle: önceki hayatimda saglikla ilgili birseyler yapiyorum. Hasta insanlara yardim ediyordum. Bir duvarda bütün bitkilerle kapliydi. Ayrica elimin kuvvetini gördüm. Bunu anlatmadigim bir astrolog ellerinizin kuvveti var. Saglik sektöründe calisin dedi. Saka gibi
yeni karşılaştım ben bu ithamlarlaBunu okumuştum daha önce. Zararsız bunlar ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?