Sinir bozucu

türkiyede dabbenin son cikanina gidecektim kardeslerimin zoruyla oda 3 agustosta giriyormus sinemalara benimde donmem gerektiginden gidemedim ayy hem korkuyorum hem gideyim diyorumm

hadı baska seylerden konusalım sıkıldım ben ya

Benim öyle çok korkunç hikayelerim yok..

Ama eskiden ben Ous'u sevmezdim.. Sevmezdim derken onun kadar yoğun değildi yani duygularım..

Az korkutmadım çocuğu..

Ne yapsam olsun ben öylede severim derdi..

Baya ciddi konuşmalar yaptım bilmediğin şeyler var diye.. Olsun olsn diyordu.. Resimlerimden biri ile epey oynama yaptım kurt adama dönüştürdüm resmen...

O da bilmediğim ne var filan deyince , mail attım o resmi..

Bak dedi böyle birini sevebilir misin.. Bu sen misin dedi.. Bak şimdiden alay ediyosun olmayacak bu iş dedim Alay etmiyorum şaşırdım ama nasıl bu kadar değişmişsin burda dedi..

Geceleri ben hep böyleyim ki dedim.. ( )

Olamaz ya filan dedi.. Zaten olmayacağını biliyorudm dedim.. Kaç doktora gittik çözümü yok , senden de böyle bi fedakarlık bekleyemem.. Normal birileriyle hayat kur, her gece korkarsın benden..

Ağladı şifa filan diledi ama olsun dedi yine..

Şok oldum valla yaptığımdan da utandım Bende Ous'u daha çok sevdim böylelikle..

sorma kötükedi bende ilk sakarya ya gittiğimde komşular anlattı.eşimde o gün nöbetçiydi.eve bi geldim .dua ede ede uyumaya çalıştım ama ne psikoloji tayin çıkana kadar da hep tırstım o bölgeden birde en üst katta oturuyorduk 6. kat.
rabbim neler yaşanmış neler olmuş.

ben kral
savaşçı kral
savaşçı ve felsefeci kral
ve dünyanın en zengin ve akıllı kralıydım

Sizin sapık dedeyle ilgili içinde kin öfre biriktirdiysen :44::44:

Dedemin olaylarını öğrenmeden çok önce de vardı...Ya belki de çocukluğumda kardeşimle beni korkutan eski evsahibimizin bahçıvanına duyduğum kin ve öfkedir..Belki rüyalarımda adamı öldürüyorumdur..Bunu hiç düşünmemiştim bak..........:44:

Yurt disinda yasarken bir kadinla tanistim. Kadinin isi suydu. Hypnozla insanlari uyutup önceki hayatlari hakkinda gercekleri cikariyordu. Neyse senide hypnoz edeyim dedi. Bende fazla birsey cikmadi. Bunun icin 2-3 seans daha lazimmis.Gördüklerim söyle: önceki hayatimda saglikla ilgili birseyler yapiyorum. Hasta insanlara yardim ediyordum. Bir duvarda bütün bitkilerle kapliydi. Ayrica elimin kuvvetini gördüm. Bunu anlatmadigim bir astrolog ellerinizin kuvveti var. Saglik sektöründe calisin dedi. Saka gibi

sen hiç müzisyen katil duymadın mı ?yada ressam :) fimlere çok işlendi bu konu. :)

mesela balerin katil ama bi o kadar da duygusal

ben daha bugün anlattım heykeltraş kralı

ayrıca bende sanatçıyım
ressamım ben
resim yaparım, yağlı boya, karakalem..sadece bi hobby ama.

Deden naptı bahcıvan kimi kesmiş

ay ben geçen sene deprem olduğunda evde yalnızdım yere kapaklandım titreye titreye kelimei şahadet getiriyorum,
hiç o duruma geleceğimi tahmin etmezdim.

ama dinimize göre harammış bunlar.

cinler bilinç altına girip gerçekte olmayan sahte eski anılar yüklüyolarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…