Sinir bozucu

evet
bende öyle diyorum
ama hepsi iyi değil
bi tanesi yüzünden benim annemin amcakızı intihar etti
acayıp taciz ediyodu kızı

Bende hiç deprem görmediğim için depremden çok korkarım... :18: :18:
Akşamları bazen sallantıyla uyanıyorum, sanki deprem oluyormuş gibi...
Psikolojik bir durum sanırım...
:26:

99 depreminden sonra ben 2 kattan fazla eve giremiyordum hatta depremden 3 ay sonra çok yakın arkadaşımın kınası vardı 5 kattaydı bir ara aşağı bakınca bağırmaya başladım ve hemen aşağı inip kınayı terk ettim 15 sene oldu hala korkuyorum halaaa yaradan bir daha yaşatmasın ya

Ben uzaylılara inanıyorum Tabi ki cinlere de

Uzaylılara inanmıyorum ben... Uzaylı sadece Amerikanın ürettiği hikaye... İlluminateyi araştır bir

Bende onunla ilgili şöyle bir şey biliyorum...Mesela doğum esnasında ölen bebek cennete gidiyor...Biz doğarken ölmediğimiz yaşantımızın sonucunda cehenneme gidersek beni neden doğarken öldürmedin diye Allah'a soramazmıyız... Bu yüzden böyle durumlarda(şehtilik mertebesine ulaşan kişilere) 2. bir hayat şansı sunulacağını biliyorum...

Son düzenleme:

dini konular yasak
kapatın bu konuları
hiç açtı üle

kübizm de çiziyo musun

kübizm hatları hoşuma gidiyor. puzzle baktım çok, resim yapamıyorum bari puzzlenı yapayım demiştim ama bulamamıştım

evet çiziyorum
hatta okulda
resim hocam bana küçük picasso derdi

ebru bende sana katılıyoruım
ve sustum

Valla bir kaç olayda daha oldu böyle hisler bende ama bilmiyorum canım :26:

paylaşmak istersen dinleriz:26:

hemen hızlıca giriş-çıkış yapayım

1-bende nü resimler çizerim.süperim bu konuda,çizimlerim var bi sürü

2- önceki hayatmda Kazen'dim,açıklamış olayım

3-dini sohbetten ban yiyeceksiniz geyik topiğnde,haberiniz ola

titanik filmini izledikten sonra tesadüf ya, gece vakti deniz yolculuğu yapmıştım

sinemadaki atmosfer, benim tek başıma gece vakti deniz yolculuğu yapmam,,,

denizde boğularak ölmekten çok korkarım

bide asansörde ezilerek ölmekten korkuyorum

dinlerde daha çok hristiyanlıkta cinselliğin hata olması mantığına bir türlü anlam veremiyorum.
biraz bana ataerkil dünya yapısına karşı bir başkaldırı olduğu için tü kaka ilan ediliyor gibi geliyor.
paganlarda kadınlar yönetiyordu dünyayı. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…