zıkkım yi
Oruçlusu var diyetlisi var ayıp yaaa
aa gerçekten hislerin çok kuvvetli olmalı.
peki başka bir konuda tekrarladı mı yoksa tek bu olay mı?
bende sabaha karşı camdan atlıyormuşum uykumda babam kurtarmış beni.
gerçi atlasam da ölmezdim bahçe katıydı evimiz cam ve bahçe arası 1 mt
ama babam çok korkmuş, o anlatınca bende öyle çünkü ilk öyle birşey olduğunu hatırlamıyorum beni kaçırıyorlarmıydı neydi :26:
hadi ya.
yeme bizi
öff hatlar karıştı pardın missss
ya benimkinin attığından pek emin değilim valla :26:
uzun uzun konuştuk, korkmuyor musun dedim? neden korkayım ki bana zarar vermiyorlar beni koruyorlar onlar benim dostlarım dedi
Bende hiç deprem görmediğim için depremden çok korkarım... :18: :18:
Akşamları bazen sallantıyla uyanıyorum, sanki deprem oluyormuş gibi...
Psikolojik bir durum sanırım... :26:
bazı değişik yorumlanabilen ayetler varmış.
ama doğru diyosun
din konularına girmiyelim
zıkkım yi
oruçlusu var diyetlisi var ayıp yaaa
Ben uzaylılara inanıyorumTabi ki cinlere de
şimdi bazıları diyorki kurandada reenkarnasyon geçer
incildede
ama tabi din adamları bunu kabul etmiyor..
ben incilide okudum.
incilde bazı şeyler dikkatimi çekti.
mesela şöyle birşey anlatayım ben.
hz. isaya kör bir adamı getirmişler. adam doğuktan kör.
hz.isaya demişlerki, bu adam kör, bu adam neden böyle doğdu? tanrı onu neden böyle cezalandırdı? kendi işlediği suçlar yüzündenmi yoksa anne babasının işlediği günahlar yüzündenmi?
hz. isa ne cevap verdi unuttum ama kör doğmuş birinin ne gibi bi suçu olabilirki mantık yürütürsek?
ikinciside hristiyanlarda yeni doğmuş bebekler günahsızdır. o zaman demek ki acaba, bi önceki hayatta işlediği günahlar yüzündenmi bu şekilde cezalandırıldı diye düşünyo bazı din adamları
neyse...
evet ama değişmeyen tek kitap kur an ı kerimdir.diğer din kitapları malesef değişime uğramıştır. hz. ömer de günah işlemiş ama tövbe etmiş ,affedilmiş ve halife olmuş.
hurafe olabilir çünkü bütün bebekler günahsız ve müslüman olarak doğar.büyüdükçe kendi dinlerini seçerler .
gerçek incil bulundu ama saklıyorlar çünki orda efendmizden bahseliyor...neyse derin konular
adunul ben seni ilk zamanlar erkek üye sanıyordumkızlar öpüyorum sizi
kübizm de çiziyo musun
kübizm hatları hoşuma gidiyor. puzzle baktım çok, resim yapamıyorum bari puzzlenı yapayım demiştim ama bulamamıştım
gerçek incil bulundu ama saklıyorlar çünki orda efendmizden bahseliyor...neyse derin konular
Kericim din konularına girersek çıkamayız
Kur'an da reenkarnasyon diye bir şey geçmiyor.. Ölürsün ve sonraki hayata gidersin, bir daha dünyaya gelmek diye bir şey yok.. Birde islamda doğan bebekler günahsızdır. Fakat hristiyanlarda bebekler neden vaftiz ediliyor.. Doğarken bile günahkar olduklarına inandıkları için..
Dediğin gibi neyse şimdi topic dışına çıkmıyoruz ama dini içerikten banlamasınlar
Valla bir kaç olayda daha oldu böyle hisler bende ama bilmiyorum canım :26:
cok gec olmus yakalamakta cok zor
uc harflılerı yakaladım bı ne olmus gorenmı var
evet
bende öyle diyorum
ama hepsi iyi değil
bi tanesi yüzünden benim annemin amcakızı intihar etti
acayıp taciz ediyodu kızı
n'aptın ki resimlerini
dini konular yasak
kapatın bu konuları
hiç açtı üle
titanik filmini izledikten sonra tesadüf ya, gece vakti deniz yolculuğu yapmıştım99 depreminden sonra ben 2 kattan fazla eve giremiyordum hatta depremden 3 ay sonra çok yakın arkadaşımın kınası vardı 5 kattaydı bir ara aşağı bakınca bağırmaya başladım ve hemen aşağı inip kınayı terk ettim 15 sene oldu hala korkuyorum halaaa yaradan bir daha yaşatmasın ya
hristiyanlardada doğan bebekler günahsızdız
vaftiz olayı farklı birşey, güya hz havvayla hz ademden halan ''le peche originel''.. nasıl diyim..... ilk günahı temizlemek için
ama kesinlikle bebekler günahsızdır ve öldükleri anda cennete giderler.
ama tabi hristiyanlığında çok açığı var.
ebru bende sana katılıyoruım
ve sustum
paylaşmak istersen dinleriz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?