Sinir bozucu

kıme dıorum ben carıııı

he conem
ne didin

eskiden baya kafa yoruyorum
bu 3 harfliler meselesine gelince, farklı boyutta yaşıyolar. ve bazen bu boyutlar çarpışıyor. dünyanın çeşitli yerlerindede UFO olarak adlandırılan cisimlerde aslında onlar..

enerji tabiki dağılmıyor, hiçbirşey kaybolmaz sadece değişime uğrar.

beni de küçükken yani boyum ışık dügmesine uzanamazken abilerim bi odaya kapatır kapıyı elleri ile arkadan açamayayım diye tutar bööö böööö öcüüü diye korkuturlardı. uzanır ışığı yakamazdım beş altı yaşındayım daha
bi gün altıma etmişim korkudan.

erkek çocukları kız kardeşlerine neden bu kadar acımasızlar

ben daha bugün anlattım heykeltraş kralı

ayrıca bende sanatçıyım
ressamım ben
resim yaparım, yağlı boya, karakalem..sadece bi hobby ama.

ben sadece şarkı söyleyebilirim ama eğitim alsam bende potansiyel müzisyen var aslında. resme bir yatkınlığım yok ne yazık ki

ama dinimize göre harammış bunlar.

cinler bilinç altına girip gerçekte olmayan sahte eski anılar yüklüyolarmış.
ben de böyle inanıyorum.
dikkat ederseniz falcılar geçmişten çok daha sağlam bilgi verirler.sizin cinlerinize sorar ögrenirler basit
gelecek konusunda ise muallaktadır bu konular. cinlerin meleklerin fısıldaşmalarından duydukları uyduruk kaydırık şeyleri anlatırlar ve gelecek mevzusu pek doğru çıkmaz.
fazlası ile tecrübe ettim

benimde var üç harfli arkadaşlarım
rüyamda bana çok şey anlatırlar
bazende gezdirirler beni

senden korkulur :18: şaka yaptığını söyle ciddiye döner

ben hala resim yapıyorum
hatta bilgisayar odasında duruyo boyalarım, tuvalim, 3 hafta önce bir resime başladım henüz bitirmedim ama
çekip yollasana bize

irdeleyelim bakalım zihninin kağıda yansımasından neler neler çıkacak

bir gün bunu işleriz

Ben uzaylılara inanıyorum Tabi ki cinlere de

Evet reerkarne diye bir şey zati

Benim mi? Allah Allah Acaba mı? :44:

şimdi bazıları diyorki kurandada reenkarnasyon geçer
incildede
ama tabi din adamları bunu kabul etmiyor..

ben incilide okudum.
incilde bazı şeyler dikkatimi çekti.

mesela şöyle birşey anlatayım ben.

hz. isaya kör bir adamı getirmişler. adam doğuktan kör.
hz.isaya demişlerki, bu adam kör, bu adam neden böyle doğdu? tanrı onu neden böyle cezalandırdı? kendi işlediği suçlar yüzündenmi yoksa anne babasının işlediği günahlar yüzündenmi?
hz. isa ne cevap verdi unuttum ama kör doğmuş birinin ne gibi bi suçu olabilirki mantık yürütürsek?
ikinciside hristiyanlarda yeni doğmuş bebekler günahsızdır. o zaman demek ki acaba, bi önceki hayatta işlediği günahlar yüzündenmi bu şekilde cezalandırıldı diye düşünyo bazı din adamları

neyse...

dedımkı caerı ben oncekı hayatımda nasıl bırı olablırım sence

evet geleceği bilmiyolar ve cinler yalan söylüyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…