kıme dıorum ben carıııı
Biliyorum o an düsünmedim. Televizyonda bu tarz programlar vardi. Merak ettim yaptim. Birde sunu düsünüyorum hep. Neden sadece beynimizin %8 ini kullaniyoruz. %30 kullansak objeleri hareket ettirebiliriz. Biz ölünce bu enerji nereye gidiyor. Dinimize göre haram ama bu enerjinin kaybolmadigini düsünüyorum.
Birde 3 harfliler konusu sunu söyliyeyim. Benim 7 yasindan beri duydugum hikayeler bunlar.Olayin kahramanlari kendi anlatiyordu. Ananem,komsumuz, dayim, sami imami vs.vs
Dedemin olaylarını öğrenmeden çok önce de vardı...Ya belki de çocukluğumda kardeşimle beni korkutan eski evsahibimizin bahçıvanına duyduğum kin ve öfkedir..Belki rüyalarımda adamı öldürüyorumdur..Bunu hiç düşünmemiştim bak..........:44:
ben daha bugün anlattım heykeltraş kralı
ayrıca bende sanatçıyım
ressamım ben
resim yaparım, yağlı boya, karakalem..sadece bi hobby ama.
ben de böyle inanıyorum.ama dinimize göre harammış bunlar.
cinler bilinç altına girip gerçekte olmayan sahte eski anılar yüklüyolarmış.
benimde var üç harfli arkadaşlarım
rüyamda bana çok şey anlatırlar
bazende gezdirirler beni
Biliyorum o an düsünmedim. Televizyonda bu tarz programlar vardi. Merak ettim yaptim. Birde sunu düsünüyorum hep. Neden sadece beynimizin %8 ini kullaniyoruz. %30 kullansak objeleri hareket ettirebiliriz. Biz ölünce bu enerji nereye gidiyor. Dinimize göre haram ama bu enerjinin kaybolmadigini düsünüyorum.
bende öyle düşünüyorum ....biz ölünce toprağa karışıyor bizde bi şekilde faydalanıyoruz :):):)
birde üç harlilerin sohbet eildiği yerde onlarda toplanır sohbete ortak olurlarmışşş ...
Size doyum olmaz..Biraz işlerimi yapayım..............
çekip yollasana bizeben hala resim yapıyorum
hatta bilgisayar odasında duruyo boyalarım, tuvalim, 3 hafta önce bir resime başladım henüz bitirmedim ama
eskiden baya kafa yoruyorum
bu 3 harfliler meselesine gelince, farklı boyutta yaşıyolar. ve bazen bu boyutlar çarpışıyor. dünyanın çeşitli yerlerindede UFO olarak adlandırılan cisimlerde aslında onlar..
enerji tabiki dağılmıyor, hiçbirşey kaybolmaz sadece değişime uğrar.
Sanatçıya saygıKeri bende yağlı boya yapmaı seviyorum.. Var bir iki tane çizilmiş resmim.. Annem eve astı
Evet reerkarne diye bir şey zati
Benim mi? Allah AllahAcaba mı? :44:
ne çizion bakalım
Keri bende yağlı boya yapmaı seviyorum.. Var bir iki tane çizilmiş resmim.. Annem eve astı
beni de küçükken yani boyum ışık dügmesine uzanamazken abilerim bi odaya kapatır kapıyı elleri ile arkadan açamayayım diye tutar bööö böööö öcüüü diye korkuturlardı. uzanır ışığı yakamazdım beş altı yaşındayım daha
bi gün altıma etmişim korkudan.
erkek çocukları kız kardeşlerine neden bu kadar acımasızlar
ben sadece şarkı söyleyebilirim ama eğitim alsam bende potansiyel müzisyen var aslında. resme bir yatkınlığım yok ne yazık ki
ben de böyle inanıyorum.
dikkat ederseniz falcılar geçmişten çok daha sağlam bilgi verirler.sizin cinlerinize sorar ögrenirler basit
gelecek konusunda ise muallaktadır bu konular. cinlerin meleklerin fısıldaşmalarından duydukları uyduruk kaydırık şeyleri anlatırlar ve gelecek mevzusu pek doğru çıkmaz.
fazlası ile tecrübe ettim
senden korkulur :18: şaka yaptığını söyle ciddiye döner
bende öyle düşünüyorum ....biz ölünce toprağa karışıyor bizde bi şekilde faydalanıyoruz :):):)
birde üç harlilerin sohbet eildiği yerde onlarda toplanır sohbete ortak olurlarmışşş ...
yok şaka yapmıyorum
birşey var bende
rüyalarımda olacakları görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?