Sinir bozucu

Kericim din konularına girersek çıkamayız

Kur'an da reenkarnasyon diye bir şey geçmiyor.. Ölürsün ve sonraki hayata gidersin, bir daha dünyaya gelmek diye bir şey yok.. Birde islamda doğan bebekler günahsızdır. Fakat hristiyanlarda bebekler neden vaftiz ediliyor.. Doğarken bile günahkar olduklarına inandıkları için..

Dediğin gibi neyse şimdi topic dışına çıkmıyoruz ama dini içerikten banlamasınlar

aa gerçekten hislerin çok kuvvetli olmalı.
peki başka bir konuda tekrarladı mı yoksa tek bu olay mı?
bende sabaha karşı camdan atlıyormuşum uykumda babam kurtarmış beni.
gerçi atlasam da ölmezdim bahçe katıydı evimiz cam ve bahçe arası 1 mt
ama babam çok korkmuş, o anlatınca bende öyle çünkü ilk öyle birşey olduğunu hatırlamıyorum beni kaçırıyorlarmıydı neydi :26:

benimde var üç harfli arkadaşlarım
rüyamda bana çok şey anlatırlar
bazende gezdirirler beni
hadi ya.
yeme bizi

Kader ben Kader

Evet beni bir gülme tutmuştu ama o ağlayınca cidden yaptığıma utandım Bi daha korkutmıcam söz dedim

Bence senin ki de atıyo Üçlü görse kendi yusuf yusuf eder önce

öff hatlar karıştı pardın missss
ya benimkinin attığından pek emin değilim valla :26:
uzun uzun konuştuk, korkmuyor musun dedim? neden korkayım ki bana zarar vermiyorlar beni koruyorlar onlar benim dostlarım dedi

evet ama değişmeyen tek kitap kur an ı kerimdir.diğer din kitapları malesef değişime uğramıştır. hz. ömer de günah işlemiş ama tövbe etmiş ,affedilmiş ve halife olmuş.
hurafe olabilir çünkü bütün bebekler günahsız ve müslüman olarak doğar.büyüdükçe kendi dinlerini seçerler .

Son düzenleme:

Reenkarnasyon cazırtı ben inanmıyorum ruh sıfırlama saçmalığı münkünmü ya öyle bişey hiç bir parmak izi birine benzemezken Yradanın ruh kopyalamaya ihtiyacımı varkı saçmalık bence

[sıze=3]patatisli börük kısır eşliğinde forumu okuyorum [/sıze]
Ama ya yapmayın

benimkilerini hepsini annem çaldı
hediye etti kankalarına
Ooo süpermiş Ben satıcaktım tabloları annem el koydu

Valla bir kaç olayda daha oldu böyle hisler bende ama bilmiyorum canım :26:

bazı değişik yorumlanabilen ayetler varmış.

ama doğru diyosun
din konularına girmiyelim

gerçek incil bulundu ama saklıyorlar çünki orda efendmizden bahseliyor...neyse derin konular

Benim de cok güzel kara kalem calısmalarım var dimi Nihil :)

hristiyanlardada doğan bebekler günahsızdız
vaftiz olayı farklı birşey, güya hz havvayla hz ademden halan ''le peche originel''.. nasıl diyim..... ilk günahı temizlemek için
ama kesinlikle bebekler günahsızdır ve öldükleri anda cennete giderler.
ama tabi hristiyanlığında çok açığı var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…