- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
natür mort, portre
ama en çok empresyonizm ve kübizm stillerini seviyorum
çekip yollasana bize
irdeleyelim bakalım zihninin kağıda yansımasından neler neler çıkacak
bir gün bunu işleriz
oooo en popüler kızlar buradaymıssss
şimdi bazıları diyorki kurandada reenkarnasyon geçer
incildede
ama tabi din adamları bunu kabul etmiyor..
ben incilide okudum.
incilde bazı şeyler dikkatimi çekti.
mesela şöyle birşey anlatayım ben.
hz. isaya kör bir adamı getirmişler. adam doğuktan kör.
hz.isaya demişlerki, bu adam kör, bu adam neden böyle doğdu? tanrı onu neden böyle cezalandırdı? kendi işlediği suçlar yüzündenmi yoksa anne babasının işlediği günahlar yüzündenmi?
hz. isa ne cevap verdi unuttum ama kör doğmuş birinin ne gibi bi suçu olabilirki mantık yürütürsek?
ikinciside hristiyanlarda yeni doğmuş bebekler günahsızdır. o zaman demek ki acaba, bi önceki hayatta işlediği günahlar yüzündenmi bu şekilde cezalandırıldı diye düşünyo bazı din adamları
neyse...
Onların içinde akıllıları var ama, ne işin var senin o site de diye çemkirmişler konuyu açana
Şimdi şöyle..
Ben o zaman 10 yaşındayım ve gece kesinlikle uykumdan kalkamzdım.. Yani gece bir yatarım sabah gözümü açarım.. Neyse o gece ben 2 buçuk gibi uyandım, içimde bir sıkıntı var, ağlıcam nerdeyse..
Gittim annemi kaldırdım" anne kalk içimde bir sıkıntı var" dedim.. Annem uyumaya çalış geçer dedi beni geri gönderdi..
Yatağa yatamıyorum.. Böyle odanın içinde dolanıp duruyorum kalbim sıkışıyor gibi, tekrar gittim annemin yanına annem" ebru yat geçer" dedi..
Ben tabi istemeyerek odama gittim. Yatağa başımı koymamla sallanmamız bir oldu.. Annemle babam kalktılar hemen beni yakaladılar, kapının kirişine saklandık.. Deprem biter bitmez aşa indik, o zaman eski evimizde oturuyorduk.. Herkes dışarda tabi, evler yıkılmış :26:
Ondan sonra 3 sene boyunca gece ya babamla ya annemle yattım, korkudan uyuyamıyordum :26:Böyle işte
hadi ya.benimde var üç harfli arkadaşlarım
rüyamda bana çok şey anlatırlar
bazende gezdirirler beni
Kader ben Kader
Evet beni bir gülme tutmuştu ama o ağlayınca cidden yaptığıma utandımBi daha korkutmıcam söz dedim
Bence senin ki de atıyoÜçlü görse kendi yusuf yusuf eder önce
Ben uzaylılara inanıyorumTabi ki cinlere de
dedımkı caerı ben oncekı hayatımda nasıl bırı olablırım sence
incildede
ben incilide okudum.
hz.isaya demişlerki, bu adam kör, bu adam neden böyle doğdu? tanrı onu neden böyle cezalandırdı? kendi işlediği suçlar yüzündenmi yoksa anne babasının işlediği günahlar yüzündenmi?
hz. isa ne cevap verdi unuttum ama kör doğmuş birinin ne gibi bi suçu olabilirki mantık yürütürsek?
ikinciside hristiyanlarda yeni doğmuş bebekler günahsızdır. o zaman demek ki acaba, bi önceki hayatta işlediği günahlar yüzündenmi bu şekilde cezalandırıldı diye düşünyo bazı din adamları
neyse...
kübizm de çiziyo musunnatür mort, portre
ama en çok empresyonizm ve kübizm stillerini seviyorum
incildede
ben incilide okudum.
neyse...
kalmadıki elimde hiç
en son yaptığımın resmini çekip göstericem bitirdiğimde
günaydın
Ama ya yapmayın[sıze=3]patatisli börük kısır eşliğinde forumu okuyorum[/sıze]
Ooo süpermişbenimkilerini hepsini annem çaldı
hediye etti kankalarına
aa gerçekten hislerin çok kuvvetli olmalı.
peki başka bir konuda tekrarladı mı yoksa tek bu olay mı?
bende sabaha karşı camdan atlıyormuşum uykumda babam kurtarmış beni.
gerçi atlasam da ölmezdim bahçe katıydı evimiz cam ve bahçe arası 1 mt
ama babam çok korkmuş, o anlatınca bende öyle çünkü ilk öyle birşey olduğunu hatırlamıyorum beni kaçırıyorlarmıydı neydi :26:
hadi ya.
yeme bizi
öff hatlar karıştı pardın missss
ya benimkinin attığından pek emin değilim valla :26:
uzun uzun konuştuk, korkmuyor musun dedim? neden korkayım ki bana zarar vermiyorlar beni koruyorlar onlar benim dostlarım dedi
n'aptın ki resimlerinikalmadıki elimde hiç
en son yaptığımın resmini çekip göstericem bitirdiğimde
Kericim din konularına girersek çıkamayız
Kur'an da reenkarnasyon diye bir şey geçmiyor.. Ölürsün ve sonraki hayata gidersin, bir daha dünyaya gelmek diye bir şey yok.. Birde islamda doğan bebekler günahsızdır. Fakat hristiyanlarda bebekler neden vaftiz ediliyor.. Doğarken bile günahkar olduklarına inandıkları için..
Dediğin gibi neyse şimdi topic dışına çıkmıyoruz ama dini içerikten banlamasınlar
evet ama değişmeyen tek kitap kur an ı kerimdir.diğer din kitapları malesef değişime uğramıştır. hz. ömer de günah işlemiş ama tövbe etmiş ,affedilmiş ve halife olmuş.
hurafe olabilir çünkü bütün bebekler günahsız ve müslüman olarak doğar.büyüdükçe kendi dinlerini seçerler .
ben hiç deprem görmediğim için depremden korkmuyorum
zaten uzaylıyla cin aynı şeydir
dur... transa gireyim conem.
[sıze=3]patatisli börük kısır eşliğinde forumu okuyorum[/sıze]
evet geleceği bilmiyolar ve cinler yalan söylüyolar..
senden korkulur :18: şaka yaptığını söyle ciddiye döner
yok şaka yapmıyorum
birşey var bende
rüyalarımda olacakları görüyorum
bende rüyalarımda hiç tanımadığım ve görmediğim insanları görüyorum.daha evvelki gün gördüm yakışıklı kumral bir adam.
birde rüyamda gördüğüm kişilerle tanışıyorum.acaba temiz kalpliyiz ondan mı ki ?
Kericim din konularına girersek çıkamayız
Kur'an da reenkarnasyon diye bir şey geçmiyor.. Ölürsün ve sonraki hayata gidersin, bir daha dünyaya gelmek diye bir şey yok.. Birde islamda doğan bebekler günahsızdır. Fakat hristiyanlarda bebekler neden vaftiz ediliyor.. Doğarken bile günahkar olduklarına inandıkları için..
Dediğin gibi neyse şimdi topic dışına çıkmıyoruz ama dini içerikten banlamasınlar
zaten uzaylıyla cin aynı şeydir
dur... transa gireyim conem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?