Sinir bozucu

ahahahahahahhahahaha koptum ahahahahahahaha suyu ekrana püskürttüm yakın cekim ya ondan bi de kendim cekmiştim renk görünsün diye bak bu kadar kücük ellerim

çiçekleri evime gönderebilirisniz

mesaim bitti

öpüldünüz bayanlar

Güle güle tatlım :d

Eklentiler

• $IMG_0639.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:

Murathan Mungan'ın
Mezopotomya Üçlemesindeki kadın karakterin adı :)

Cudana:
Efsunla insana dönüşebilmiş bir geyik, kocmaan güzel gözlere sahip dili olmayan bir kadın

Gençler ben sitedeki hiç bir değişikliğe müdahale etmiyorum, bunu yapan bir ekip var ! Kötü içerik gelmez ise diğer işler daha hızlı ilerliyor...

Ekibiniz kac kisiden olusuyor ? Gercekten merak ettim her acilan konuyu bir kisi denetliyor mu?

Son düzenleme:
Gençler ben sitedeki hiç bir değişikliğe müdahale etmiyorum, bunu yapan bir ekip var ! Kötü içerik gelmez ise diğer işler daha hızlı ilerliyor...

Kazen ya gecenlerde bir yerde okudum, KK nın ekibi teknokentteymiş doğru mu?

evet
buda kim dedim

:) allahtan ben varım hemen sakinleştirdim seni

ama bu benim nereden bildin ! Bu kız büyücü hem nasıl öleceğinizi biliyor hem beni analiz etti.... yakın bunu

ben dedim akrebe benziyorsun diye dimi :103:

kızlar...kazenle arkadaş olmaya çalışın..benden söylemesi..

ahahahahahahhahahaha koptum ahahahahahahaha suyu ekrana püskürttüm yakın cekim ya ondan bi de kendim cekmiştim renk görünsün diye bak bu kadar kücük ellerim

Hep aklıma ellerin gelirdi Elmayra.. Bugün itiraf ettim

Cidden orda epey kocamandı bu yine iyiymiş..

Bi de benim ellerim çok minik hiç bana göre yüzük bile yok, söz de nişanda ölçü verdik ona göre yaptırdılar Ondan galiba birazda.. Taktım ellere

Korkuttuysam özür. :)

Bu kadar hızlı olacagını tahmin etmemiştim :)

Ben de çıkıyorum arkadaşlar. KİB :)))))

KİB yok KİB yok güle güle cnm

Seni bu fotoyu çekerken biri gördüyse ne düşünmüştür acaba

ahahahah allahtan kimse görmedi

Canım bunda da büyük cıkmış benm ellerim de cok kücük. Eşimin ellerinin icinde kaybolur. Ayyy silsem mi onları acabaaaaa

evet
zaten bugün baya enerji harcadım bitkinim
yordunuz beni
haklısın cnm cok yoruldun bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…