Sinir bozucu

yaramı deşmeyin ((

13 tüp, 3 aşılama sayısız yumurta takibi, 2 histeroskopi, rahim filmi veeee kafama ettirdiğim bir böcek.

Amin...canım gel bize,bir kaç saat kal.. bakalım kıskançlıktan eser kalıyor mu? :))))))

ahhahaahhahah aldım cevabımı

yegenim 2 yaşlarında falandı annem, babam eşim ve ben 4 saatin sonunda yerde kıpırdayamaz bi şekilde yatıyoduk

yok yok, kıskanıyorum yine, kaşınıyorum dimi

anlıyorum...bende öyle hissediyordum..anormalim ben diyordum,hemen hamile kalanlara uzaylı gözüyle bakıyordum..hatat bi ara anne olan arkadaşlarıma annelik nasıl bişey anlatsanıza diye yalvarıyordum.....zor süreçler.Allah yardımcın olsun..

Eskiden tip bu kadar gelismemisti. Ama bu kadar bebek isteyipte bebegi olmayan cok fazla degildi. Simdi düsünüyorum da ne kadar sagliksiz yasiyoruz. Yedigimiz ictigimiz hersey kimyasal .Cok yazik. Bir cok bayan arka arkaya deneye tabi tutuluyor. Psikolojik yani bir tarafa vucüda da hasari var. Cok istedigi icin bunlarla mücadele etmek zorunda. Insallah bebek isteyenler kisa sürede bebeklerine kavusur.

İnşalah ben de isterim :)
yaramı deşmeyin ((

13 tüp, 3 aşılama sayısız yumurta takibi, 2 histeroskopi, rahim filmi veeee kafama ettirdiğim bir böcek.

Laubali diye bir arkadaş vardı bilmem hatırlarmısınız..O da 10 kez tüp ve çok fazla aşılama yaptırmış...En sonunda kendiliğinden hamile kaldı,doğurdu..Hatta çocuğu 1 yaşına bile gelmeden yine kendiliğinden hamile kaldı...Sanırım onu da doğurdu....

Son düzenleyen: Moderatör:
yaramı deşmeyin ((

off ne diyosun adunul..böcek dediğin çocuğun dimi öyle dimi evet de lütfen bu kadar zorluğun hediyesi o böcek dimi

amiin..evet bende uzaylı gibi bakıyorum..eltimle oturuyoduk bu ay hamile kalıcam dedi kaldıbir ay kadar depresyona girdim girdim çıktım..Allahım acısın ve nasip etsin hayırlısıyla ne diyeyim

Öyle canım .Benim tanıdığım her 3 kadından 1 i aşılama veya tüp yaptırmak zorunda kalıyor.

Sağlıksız beslenmenin yanında streste çok fazla bu zamanda.Yetinmeyi bilmiyoruz,lüksün sınırı yok ve hep daha fazlası için uğraşıyoruz.

annem ne zaman çocuk bezleri üretildi o zaman o bezlerle büyüyen çocuklar kısrlaştı diyo hep
banada zaman zaman mantıklı geliyo
galiba bizden iki nesil sonra kimse kendiliğinden hamile kalamıycak

adunuuul şimdi çocuğun var dimi

bişey sorucam hamileliğin nasıl geçti

erken doğum veya düşük riskin oldumu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…