Bir Derdim Var
kızlar komşular gelmek istiyo sanırım
çok yoruldum bugün bide 1e kadar hizmet edemicem
2 oldu çağrı etıyo eşi bana bende tınlamıyom
ben kötü birimiyim
abla merhaba,sen kimsin tanışalım mı
Amin...canım gel bize,bir kaç saat kal.. bakalım kıskançlıktan eser kalıyor mu? :))))))
bilmem artık ben kendimi anormal görüyorum kadesa
çok yıprandım
geçen aylarda tedaviye başladık iptal oldu
her yönden anormalim yani
yok normla tüp yapılıcak tabi başlayabilirsek
tüpler yarıdan sonrası tıkalı
yaramı deşmeyin((
13 tüp, 3 aşılama sayısız yumurta takibi, 2 histeroskopi, rahim filmi veeee kafama ettirdiğim bir böcek.
selaam
amin inş.
kaplıcaya gitmedim hiç:44:
Amin...canım gel bize,bir kaç saat kal.. bakalım kıskançlıktan eser kalıyor mu? :))))))
İnşalah ben de isterim :)Ben de bostanlıda yaşıyorum:) çeşme ılıcalardayım..... gelirsen izmire bir kahve içellim tatlım belki akraba çıkarız:)) demek kanımız çekmiş bizim burda ikimiz de izmirli olunca kanımız kaynadı:)
yaramı deşmeyin((
13 tüp, 3 aşılama sayısız yumurta takibi, 2 histeroskopi, rahim filmi veeee kafama ettirdiğim bir böcek.
benim arkadaşım, 1. çocuğu 3 yaşındayken, kazayla hamile kaldı ve ikizleri oldu.çılgınlar gibi yaa
ama yine de seviyorum ikizleri
yaramı deşmeyin((
anlıyorum...bende öyle hissediyordum..anormalim ben diyordum,hemen hamile kalanlara uzaylı gözüyle bakıyordum..hatat bi ara anne olan arkadaşlarıma annelik nasıl bişey anlatsanıza diye yalvarıyordum.....zor süreçler.Allah yardımcın olsun..
ben bunu duymuştum
güzelmi ? çok mu az mı?
ona göre bende başlıcak bi dizi arıyorum da cnaım
Eskiden tip bu kadar gelismemisti. Ama bu kadar bebek isteyipte bebegi olmayan cok fazla degildi. Simdi düsünüyorum da ne kadar sagliksiz yasiyoruz. Yedigimiz ictigimiz hersey kimyasal .Cok yazik. Bir cok bayan arka arkaya deneye tabi tutuluyor. Psikolojik yani bir tarafa vucüda da hasari var. Cok istedigi icin bunlarla mücadele etmek zorunda. Insallah bebek isteyenler kisa sürede bebeklerine kavusur.
canım bir arkadaşım da her şeyi denediler.
Son çare kaplıca gittiler ve umudugunu kestiği anda hamile kaldı,
Eylülde dogum yapacak
Git bence.
adunul 13 tüp mü dedin
Öyle canım .Benim tanıdığım her 3 kadından 1 i aşılama veya tüp yaptırmak zorunda kalıyor.
Sağlıksız beslenmenin yanında streste çok fazla bu zamanda.Yetinmeyi bilmiyoruz,lüksün sınırı yok ve hep daha fazlası için uğraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?