annem ne zaman çocuk bezleri üretildi o zaman o bezlerle büyüyen çocuklar kısrlaştı diyo hep
banada zaman zaman mantıklı geliyo
galiba bizden iki nesil sonra kimse kendiliğinden hamile kalamıycak
annem ne zaman çocuk bezleri üretildi o zaman o bezlerle büyüyen çocuklar kısrlaştı diyo hep
Aaaa varmıymış öyle bir şey gerçekten?
Niyeeee? :)
off ne diyosun adunul..böcek dediğin çocuğun dimi öyle dimi evet de lütfen bu kadar zorluğun hediyesi o böcek dimi
amiin..evet bende uzaylı gibi bakıyorum..eltimle oturuyoduk bu ay hamile kalıcam dedi kaldıbir ay kadar depresyona girdim girdim çıktım..Allahım acısın ve nasip etsin hayırlısıyla ne diyeyim
Ben yeni üretilen çocuk bezleriyle büyümedim ama yaş itibariyle..Eşim de öyle.... Amerikan bezleri kaynatılır ,ütülenir yeniden kullanımımıza sunulurmuş...
çok hüzünlü ve ürkütücü bi anı bu..babaannem 50 yaşında ve menopozluyken dedemle kaplıcaya gidiyorlar.babannem hastaymış,iyileşsin diye amaç..orada sıcak su,ohh mis gibi ortam derken bişeyler oluyor..sonra aradan 8 ay geçiyor,babaannem karnımda ur var diye doktora gidiyor..doktor,hanım teyze ur değil bebek var,doğurmak üzeresin diyor..kaplıca deyince tüylerim ürperiyor işte
ADUNUL,pes etmemene hayran kaldım...
biz öğrenciyken kadın doğum hocamız şöyle demişti.......menapoza giren kadınlar hormon ilacı kullanmak istemiyormuş......nedeni kanser olacakları sanrısıymış.......sonra bir araştırma yapılıyor ki gerçekten kanser riskini arttırıyormuş......kadınların önsezilerine hele hele annelerinkine güven öyle diyorsa öyledirheheh bu teoriler anneme aittir
bilimsel hiçbir dayanağı yoktur
Evet canım böcek benim yavru. Darısı tüm isteyenlere vee banada:)) Allah uğraşanın kucağını boş koymuyor sadece vakit saat çünkü tıbben hiçbirşey mi olmaz yoktu ama olmuyordu. Vaktini bekliyormuş.
Ay hiç gülecegim yoktuuuuu
bak gerçekten kaplıca işe yarıyormuş. Bu da biraz önce benim verdiğim örneğin 2.si oldu :)
Badezuzum duy bak :)
Kesinlikle git kaplıcaya
Hoşbulduk.. Nasılsın tweetycim
Ay hiç gülecegim yoktuuuuu
bak gerçekten kaplıca işe yarıyormuş. Bu da biraz önce benim verdiğim örneğin 2.si oldu :)
Badezuzum duy bak :)
Kesinlikle git kaplıcaya
Evet canım böcek benim yavru. Darısı tüm isteyenlere vee banada:)) Allah uğraşanın kucağını boş koymuyor sadece vakit saat çünkü tıbben hiçbirşey mi olmaz yoktu ama olmuyordu. Vaktini bekliyormuş.
Hiçbir sıkıntım olmadı üstelik bi sürü kimyasal ve 3 düşüğe rağmen. Kalbini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?