Sinir bozucu

sperm öldüren gdo lu mısır üretmişler duydunuz mu.....galiba hala doğurabiliyor olmamız bile mucize

annem ne zaman çocuk bezleri üretildi o zaman o bezlerle büyüyen çocuklar kısrlaştı diyo hep
banada zaman zaman mantıklı geliyo
galiba bizden iki nesil sonra kimse kendiliğinden hamile kalamıycak

Ben yeni üretilen çocuk bezleriyle büyümedim ama yaş itibariyle..Eşim de öyle.... Amerikan bezleri kaynatılır ,ütülenir yeniden kullanımımıza sunulurmuş...

çok hüzünlü ve ürkütücü bi anı bu..babaannem 50 yaşında ve menopozluyken dedemle kaplıcaya gidiyorlar.babannem hastaymış,iyileşsin diye amaç..orada sıcak su,ohh mis gibi ortam derken bişeyler oluyor..sonra aradan 8 ay geçiyor,babaannem karnımda ur var diye doktora gidiyor..doktor,hanım teyze ur değil bebek var,doğurmak üzeresin diyor..kaplıca deyince tüylerim ürperiyor işte

ADUNUL,pes etmemene hayran kaldım...

Evet canım böcek benim yavru. Darısı tüm isteyenlere vee banada:)) Allah uğraşanın kucağını boş koymuyor sadece vakit saat çünkü tıbben hiçbirşey mi olmaz yoktu ama olmuyordu. Vaktini bekliyormuş.

Hiçbir sıkıntım olmadı üstelik bi sürü kimyasal ve 3 düşüğe rağmen. Kalbini ferah tut

Son düzenleme:
Ben yeni üretilen çocuk bezleriyle büyümedim ama yaş itibariyle..Eşim de öyle.... Amerikan bezleri kaynatılır ,ütülenir yeniden kullanımımıza sunulurmuş...

benim kardeşim 22 yaşında, ben annemin ona bile kaynatılan bezlerden kullandığını hatırlıyorum. hazır bez ardı ama pahalı olduğu için sadece misafirliğe giderken kullanılırdı.

Ay hiç gülecegim yoktuuuuu

bak gerçekten kaplıca işe yarıyormuş. Bu da biraz önce benim verdiğim örneğin 2.si oldu :)

Badezuzum duy bak :)

Kesinlikle git kaplıcaya

heheh bu teoriler anneme aittir
bilimsel hiçbir dayanağı yoktur
biz öğrenciyken kadın doğum hocamız şöyle demişti.......menapoza giren kadınlar hormon ilacı kullanmak istemiyormuş......nedeni kanser olacakları sanrısıymış.......sonra bir araştırma yapılıyor ki gerçekten kanser riskini arttırıyormuş......kadınların önsezilerine hele hele annelerinkine güven öyle diyorsa öyledir

Allahım sağlıklı hayırlı ömürler versin kuzuna ..ve istiyosun galiba yeniden kuzucukların olsun inş..

bak gerçekten kaplıca işe yarıyormuş. Bu da biraz önce benim verdiğim örneğin 2.si oldu :)

Kesinlikle git kaplıcaya

eneeem ben bu hikayeyle küvete sıcak su doldurup içine tuz atar buruşurum bu gece

Kesinlikle git kaplıcaya

ve o bebek benim babam,1 nisan doğumlu şaka gibi değil mi

Son düzenleme:
Suan evli degilim.Rahat bir hamilelik geciremiyecegim bunu biliyorum. tiroiti problemim var (( Tabiki strese bagli. Ne zaman stresim olsa cikiyor. Bir süre devam ediyor iste öyle. Planli bir hamilelik olmasi lazim ( Spontan bir hamilelik olursa bebegim sorunlu (sakat ve beyin gelismesi) olma riski fazla..Birde hamilelik sirasinda bebegin düsme riski var.

ohh maaşşallah benimde aslında dr. histereskopi yapalım dedi ama ben istemedim..erken doğuma filan neden oluyomuş dediler
..senin rahat geçmiş çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…