Sinir bozucu

Süper süper çok severim böyle moral yükleyen yaşanmışlıkları.

Hem de menopozdayken ha ? Maşallah... Şevklendim birden... Nerdeydi bu kaplıcanın adresi ?

Evet bütün ilaclarin yan etkisi var ama biz bunu bilmiyoruz. Bir komsumuz vardi kadin günde 4 aspirin olmadan gününü bitiremezdi. Neyse kadin migde kanamasinda gitti. Exzessiv bir sekilde ilac hap kullanimi var. Benim babaannem kadinin sadece 1 dolap hapi vardi günde 20-25 hap atmasi lazimmis. Seker gibi yutuyordu hepsini ama yan etkisi kap krizi , felc vs. vs ve erken yasta vefat etti.

Allah korusun..bende tansiyon hastasıyım.zaten erken doğum yaptım preeklampsi nedeniyle..offf kadın olmak nasıl bişey böyle!

Oooo My God Kadesa Oooo My God resmen

Helal olsun ya ne diyim dedene

usha 32 yasindaymis bende kocaman kadin benle sdk yaristiriyon dedim angelde bana agzina isot surerim dedi usha bana kustu sana artik kusum demicem dedi ühüüü

Bende bir şey oldu sandım ya.. Barışırsınız, ayrıca terbiyesizmisin sen bakim heee, senden büyüklere öyle denir mi

Annem de böyleeeeee

Hem de menopozdayken ha ? Maşallah... Şevklendim birden... Nerdeydi bu kaplıcanın adresi ?

ilk defa mı duydun bunu benden,hep anlatırım oysa ki :)..tokat taraflarında...bize babamı hediye etti o kaplıca:) beni de çok götürmek istediler de gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…