iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin...
Bende iyiym canım sağol..
Bu hatunlar kaptırmışlar kendilerini yine konulara
ve o bebek benim babam,1 nisan doğumlu şaka gibi değil mi
eneeem ben bu hikayeyle küvete sıcak su doldurup içine tuz atar buruşurum bu gece
ve o bebek benim babam,1 nisan doğumlu şaka gibi değil mi
çok hüzünlü ve ürkütücü bi anı bu..babaannem 50 yaşında ve menopozluyken dedemle kaplıcaya gidiyorlar.babannem hastaymış,iyileşsin diye amaç..orada sıcak su,ohh mis gibi ortam derken bişeyler oluyor..sonra aradan 8 ay geçiyor,babaannem karnımda ur var diye doktora gidiyor..doktor,hanım teyze ur değil bebek var,doğurmak üzeresin diyor..kaplıca deyince tüylerim ürperiyor işte
ADUNUL,pes etmemene hayran kaldım...
aynennnn beni kaale alan yok ushayla atistik topicten kovuldum
çok hüzünlü ve ürkütücü bi anı bu..babaannem 50 yaşında ve menopozluyken dedemle kaplıcaya gidiyorlar.babannem hastaymış,iyileşsin diye amaç..orada sıcak su,ohh mis gibi ortam derken bişeyler oluyor..sonra aradan 8 ay geçiyor,babaannem karnımda ur var diye doktora gidiyor..doktor,hanım teyze ur değil bebek var,doğurmak üzeresin diyor..kaplıca deyince tüylerim ürperiyor işte
ohh maaşşallah benimde aslında dr. histereskopi yapalım dedi ama ben istemedim..erken doğuma filan neden oluyomuş dediler
..senin rahat geçmiş çok şükür...
biz öğrenciyken kadın doğum hocamız şöyle demişti.......menapoza giren kadınlar hormon ilacı kullanmak istemiyormuş......nedeni kanser olacakları sanrısıymış.......sonra bir araştırma yapılıyor ki gerçekten kanser riskini arttırıyormuş......kadınların önsezilerine hele hele annelerinkine güven öyle diyorsa öyledir
Suan evli degilim.Rahat bir hamilelik geciremiyecegim bunu biliyorum. tiroiti problemim var(( Tabiki strese bagli. Ne zaman stresim olsa cikiyor. Bir süre devam ediyor iste öyle. Planli bir hamilelik olmasi lazim ( Spontan bir hamilelik olursa bebegim sorunlu (sakat ve beyin gelismesi) olma riski fazla..Birde hamilelik sirasinda bebegin düsme riski var.
Hem de menopozdayken ha ? Maşallah... Şevklendim birden... Nerdeydi bu kaplıcanın adresi ?
Noldu neden atıştınız :44: Kim kovdu seni topicten göster bana
ehil ellere emanet et kendini , hiç bir sorun olmaz.
usha 32 yasindaymis bende kocaman kadin benle sdk yaristiriyon dedim angelde bana agzina isot surerim dedi usha bana kustu sana artik kusum demicem dedi ühüüü
Evet bütün ilaclarin yan etkisi var ama biz bunu bilmiyoruz. Bir komsumuz vardi kadin günde 4 aspirin olmadan gününü bitiremezdi. Neyse kadin migde kanamasinda gitti. Exzessiv bir sekilde ilac hap kullanimi var. Benim babaannem kadinin sadece 1 dolap hapi vardi günde 20-25 hap atmasi lazimmis. Seker gibi yutuyordu hepsini ama yan etkisi kap krizi , felc vs. vs ve erken yasta vefat etti.
Hem de menopozdayken ha ? Maşallah... Şevklendim birden... Nerdeydi bu kaplıcanın adresi ?
Bende bir şey oldu sandım ya.. Barışırsınız, ayrıca terbiyesizmisin sen bakim heee, senden büyüklere öyle denir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?