Sinir bozucu

bu arada lafınızı bölüyorum ama yeni mesaj atmak için neden 10 dk beklenmesi gerektiğini bilen var mı? biraz saçma geliyo bana :26:

1-hemen çıtır bi avatar buluyorum yarından tezi yok

2- nihil objektif olamıyorum ben,hele de bu geceden sonra sana karşı

3-seçil branşın ne? artık seviyo musun beni

Statü farkı hissediyordum niyeyse

saygı duyuyordum.

yalnız farkındaysanız herkes geçmiş zaman kullanıyo

Nihil, ben senin çok zeki bi insan olduğunu düşünüyorum. İQ' nu ölçün mü hiç?
Bismillah

Angel evli misin bilemiyorum ama senin yazını görünce hep şey derdim; anne gözüyle yaklaşmıştır yine

Birde her konuda ilk sıralarda nasl yorum yapabildiğini merak ederdim

Evet evliyim ve 6 yaşında bir oglum, 1,5 yaşında bir kızım var.

Anne gözüyle yorum mu?
Ben hiç öyle yaklaştıgımı düşünmemiştim oysaki :)

Zaten gören herkes der hiç 2 çocuk annesi gibi degilsin der,
çocuk ruhlu biriyim ben :)

2. 'yi ben de bilmiyorum ama sanırım o an online iken açılan konuyu hemen görürüm.
Buraya takılınca olmuyor artık :)

Kadesa hiç öyle yaşlı teyzeler gibi degil kızlar çok tatlı sempatik gencecik :)

Lise ve üniversite yıllarında 2 ayrı bakla falcısı bana senin kız-erkek çocukların olacak demişti...Tuttu...Eşin doktor olucak dedi ..O da tuttu..Çok mutlu olacaksın dedi..O da tuttu Allaha şükür..Evinizin önünde 2 ayrı araba olucak .Biri senin biri eşinin dedi..O tutmadı..Ehliyetim bile yok daha..Çünkü cesaretim yok...
Nihil, ben senin çok zeki bi insan olduğunu düşünüyorum. İQ' nu ölçün mü hiç?

Kesinlikle aynı fikirdeyim....

sanirim smileyle filan alakalli ben yine soguk cevap aldim diye hissettim sorun sende degil bende sanirim

sanirim smileyle filan alakalli ben yine soguk cevap aldim diye hissettim sorun sende degil bende sanirim

Allah Allah bu mesajlarımdan da mı ???:26: yazı ile mimiklerimiz görülemiyor ki...........Smileyler de tam yansıtmıyor zaten ruh halimizi...

Son düzenleyen: Moderatör:

nihil bacııı duydun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…