kadesaaaaa
mesleğin icabı mercek altına alır mısın beniiii
objektif yorum yap ama taraf tutma sakın
öyle zaten :26:Avatarini degistirmelisin. Bende olgun evli barkli yetiskin cocuklari olan bir anne olarak düsündüm:26: ...
Avatarini degistirmelisin. Bende olgun evli barkli yetiskin cocuklari olan bir anne olarak düsündüm:26: ...
Statü farkı hissediyordum niyeyseKova burcuyum ben canım :)
değişmedi ki fikirlerim...
Aaa şaşırdım doğrusu...Kimseye yüz vermez gibi mi görünüyordum ki....:26:
Ben senin genellikle fikirlerini,yorumlarını beğeniyorum..Kısa ve öz yazıyorsun..Tabiri cazise taşı gediğine oturtuyorsun....:130:
BismillahNihil, ben senin çok zeki bi insan olduğunu düşünüyorum. İQ' nu ölçün mü hiç?
ben seni seviyodum ki zaten sevmeyen sensin3-seçil branşın ne? artık seviyo musun beni
Angel evli misin bilemiyorum ama senin yazını görünce hep şey derdim; anne gözüyle yaklaşmıştır yine
Birde her konuda ilk sıralarda nasl yorum yapabildiğini merak ederdim
Nihil, ben senin çok zeki bi insan olduğunu düşünüyorum. İQ' nu ölçün mü hiç?
Tuhaf çok tuhaf
Lise ve üniversite yıllarında 2 ayrı bakla falcısı bana senin kız-erkek çocukların olacak demişti...Tuttu...Eşin doktor olucak dedi ..O da tuttu..Çok mutlu olacaksın dedi..O da tuttu Allaha şükür..Evinizin önünde 2 ayrı araba olucak .Biri senin biri eşinin dedi..O tutmadı..Ehliyetim bile yok daha..Çünkü cesaretim yok...Bayanlar meslekler konusu acilinca aklima bir sey geldi. .Bundan 6 ay önce bir arkadasimi ziyarete gidiyordum yol kenarinda cicek satan bayandan cicek aldim. o zamanlar meslegimi degistirsem mi ne yapsam diye düsünüyordum. Kadini tanimam etmem. Kadin bana bakip sen meslegini degistir , cok yükseleceksin hatta prof olacaksin dedi. Birde erkek arkadasini birak ondan sana koca olmaz dedi.Nerden cikariyorsunuz dedim. Ben anlarim dedi. Bende tesekkür edip kadinin yanindan ayrildim. Son 1 yildir böyle gizemli gizemli seyler oluyor. Bende cözemedim. Arkadasim sinirli ve suratsiz bakmissindir. Kadin ordan cakmistir dedi.
Nihil, ben senin çok zeki bi insan olduğunu düşünüyorum. İQ' nu ölçün mü hiç?
kürklenince kalkıyor on dakika engelinbu arada lafınızı bölüyorum ama yeni mesaj atmak için neden 10 dk beklenmesi gerektiğini bilen var mı? biraz saçma geliyo bana :26:
Bilmem..O anki ruh halinle ilgilidir belki..Hiç öyle bir ters düşüncem olmadı sana karşı..Aksine çabuk sinirlenmeyen,olayları tatlıya bağlayan neşeli mizacı olan biri olduğunu düşünmüştüm...
Kova burcuyum ben canım :)
değişmedi ki fikirlerim...
Aaa şaşırdım doğrusu...Kimseye yüz vermez gibi mi görünüyordum ki....:26:
Ben senin genellikle fikirlerini,yorumlarını beğeniyorum..Kısa ve öz yazıyorsun..Tabiri cazise taşı gediğine oturtuyorsun....:130:
ben seni seviyodum ki zaten sevmeyen sensin
matematik..senin ki?
elektrikli sandalyeye mi bağlıycaksın yaniben ona wısc-r yapıcam,merak etme sen
rehberlik canım,belli olmuyo mu?seni severim ben,kim demiş onu?
sanirim smileyle filan alakalli ben yine soguk cevap aldim diye hissettim sorun sende degil bende sanirim
Evet evliyim ve 6 yaşında bir oglum, 1,5 yaşında bir kızım var.
Anne gözüyle yorum mu?
Ben hiç öyle yaklaştıgımı düşünmemiştim oysaki :)
Zaten gören herkes der hiç 2 çocuk annesi gibi degilsin der,
çocuk ruhlu biriyim ben :)
2. 'yi ben de bilmiyorum ama sanırım o an online iken açılan konuyu hemen görürüm.
Buraya takılınca olmuyor artık :)
Kadesa hiç öyle yaşlı teyzeler gibi degil kızlar çok tatlı sempatik gencecik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?