Sinir bozucu

Ben hiç öyle düşünmedim :) Çok sevdim seni :)

Seccil ben de seni ilk defa burda gördüm...

beni sevmeyen,beğenmeyen,gıcık olan varsa ya şimdi konuşsun ya sonsuza dek sussun ! çünkü yatmaya gidicem
kadesa ben seni 40 ını geçmiş teyzelerden sanıyordum

birgün kadesanın yorumlarını okurken kahkahalar patlatacaksın deselerdi vallaha mı

derdim

bildiğin biscolata çıtır kızlarındanmışsın

bana eskiden cok havali geliyordun sanki yani havali derken mesafeli soguk ama hic oyle degilmissin
narmik benimle ilk muhattap olduğunda nasıl da gururlanmıştım

...
selam gece tayfası

Ben hiç öyle düşünmedim :) Çok sevdim seni :)

Seccil ben de seni ilk defa burda gördüm...
Kalbinin temizliği....
ben çok eleştirilirim, ne kadar sert duruyosun, kaşların çatık, soğuksun falan diye. ama ne yapabilirim bilmiyorum. duruşum öyle ki benim aslında perdelerimi kaldırdığımda, kedi gibiyimdir aslında.

Ben de gülümsemediğim zamanlarda soğuk duruyormuşum gerçek hayatta...Gülümseyince tipim birden değişiyor desem inanırmısınız...:) Dominant ,baskın bir karakterim...Dilim de çok sivri...Çoğu zaman haksızlık görünce kendimi zor tutuyorum...

burcun ne? benim başak.. biraz burcumun özelliğinde de yazıyo bunlar.

bilmiyorum yazim seklindenmidir mesela ben cok sicak yazarim mesajlari sevdigim insanlara icten bir kere sanada yazmistim birsey eski nickindeyken mesafeli bi cevap almistim sanki oyle kalmis aklimda...:26:

Bilmem..O anki ruh halinle ilgilidir belki..Hiç öyle bir ters düşüncem olmadı sana karşı..Aksine çabuk sinirlenmeyen,olayları tatlıya bağlayan neşeli mizacı olan biri olduğunu düşünmüştüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…