Sinir bozucu

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee niye ya,yorumlarım çok mu yaşlıcaydı?

simdi tam tersinimi dusunuyorsun

Bayanlar meslekler konusu acilinca aklima bir sey geldi. .Bundan 6 ay önce bir arkadasimi ziyarete gidiyordum yol kenarinda cicek satan bayandan cicek aldim. o zamanlar meslegimi degistirsem mi ne yapsam diye düsünüyordum. Kadini tanimam etmem. Kadin bana bakip sen meslegini degistir , cok yükseleceksin hatta prof olacaksin dedi. Birde erkek arkadasini birak ondan sana koca olmaz dedi. Nerden cikariyorsunuz dedim. Ben anlarim dedi. Bende tesekkür edip kadinin yanindan ayrildim. Son 1 yildir böyle gizemli gizemli seyler oluyor. Bende cözemedim. Arkadasim sinirli ve suratsiz bakmissindir. Kadin ordan cakmistir dedi.

evet çok olgun ve dolgun bi insanım ama içimde bi yerlerde minik bi çocuk var işte

demek 40'ını aşmış yaşlı teyze

kadesaaaaa

mesleğin icabı mercek altına alır mısın beniiii

objektif yorum yap ama taraf tutma sakın

evet çok olgun ve dolgun bi insanım ama içimde bi yerlerde minik bi çocuk var işte

demek 40'ını aşmış yaşlı teyze
hatta avatarında coplu teyze vardı

demiştim teyze psikolojisi işte

baston kullanıyorum diyemez tabi almış eline copu hava basıyo

Tuhaf çok tuhaf

burcun ne? benim başak.. biraz burcumun özelliğinde de yazıyo bunlar.

Kova burcuyum ben canım :)

simdi tam tersinimi dusunuyorsun
değişmedi ki fikirlerim...

Aaa şaşırdım doğrusu...Kimseye yüz vermez gibi mi görünüyordum ki....:26:

Ben senin genellikle fikirlerini,yorumlarını beğeniyorum..Kısa ve öz yazıyorsun..Tabiri cazise taşı gediğine oturtuyorsun....:130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…