kadesa ben seni 40 ını geçmiş teyzelerden sanıyordum
birgün kadesanın yorumlarını okurken kahkahalar patlatacaksın deselerdi vallaha mı
derdim
bildiğin biscolata çıtır kızlarındanmışsın
narmik benimle ilk muhattap olduğunda nasıl da gururlanmıştım
...
selam gece tayfası
selam gece tayfası
Bilmem..O anki ruh halinle ilgilidir belki..Hiç öyle bir ters düşüncem olmadı sana karşı..Aksine çabuk sinirlenmeyen,olayları tatlıya bağlayan neşeli mizacı olan biri olduğunu düşünmüştüm...
nassınn kardeş :) aükzumlaküu
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeniye ya,yorumlarım çok mu yaşlıcaydı?
:13::13:ojjgeldinn beaa
eşi ve ailesinde konu alarmı var..
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeniye ya,yorumlarım çok mu yaşlıcaydı?
görmüş geçirmiş yorumların vardı be yaaaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeniye ya,yorumlarım çok mu yaşlıcaydı?
sevindim kızlar..
beni tanıyana kadar gıcık olur insanlar genelde bana.
geçmişi okuyayım diyorum beyazİyiyim bacım.
Gözlerim arar oldu seni yav.
evet takipçi apla40 ını aşmış teyze
yeni bir lakabın daha oldu conem.
sen benim meslektaşımsınevet çok olgun ve dolgun bi insanım ama içimde bi yerlerde minik bi çocuk var işte
evet çok olgun ve dolgun bi insanım ama içimde bi yerlerde minik bi çocuk var işte
demek 40'ını aşmış yaşlı teyze
hatta avatarında coplu teyze vardıevet çok olgun ve dolgun bi insanım ama içimde bi yerlerde minik bi çocuk var işte
demek 40'ını aşmış yaşlı teyze
Bayanlar meslekler konusu acilinca aklima bir sey geldi. .Bundan 6 ay önce bir arkadasimi ziyarete gidiyordum yol kenarinda cicek satan bayandan cicek aldim. o zamanlar meslegimi degistirsem mi ne yapsam diye düsünüyordum. Kadini tanimam etmem. Kadin bana bakip sen meslegini degistir , cok yükseleceksin hatta prof olacaksin dedi. Birde erkek arkadasini birak ondan sana koca olmaz dedi.Nerden cikariyorsunuz dedim. Ben anlarim dedi. Bende tesekkür edip kadinin yanindan ayrildim. Son 1 yildir böyle gizemli gizemli seyler oluyor. Bende cözemedim. Arkadasim sinirli ve suratsiz bakmissindir. Kadin ordan cakmistir dedi.
geçmişi okuyayım diyorum beyaz
onu bırak şimdiki konuya yetişemiyorum neredeyse
:13:
evet takipçi apla
burcun ne? benim başak.. biraz burcumun özelliğinde de yazıyo bunlar.
değişmedi ki fikirlerim...simdi tam tersinimi dusunuyorsun
Aaa şaşırdım doğrusu...Kimseye yüz vermez gibi mi görünüyordum ki....:26:kadesa ben seni 40 ını geçmiş teyzelerden sanıyordum
birgün kadesanın yorumlarını okurken kahkahalar patlatacaksın deselerdi vallaha mı
derdim
bildiğin biscolata çıtır kızlarındanmışsın
narmik benimle ilk muhattap olduğunda nasıl da gururlanmıştım
...
selam gece tayfası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?