Sinir bozucu

gitmiş.

nasılsa arkadaşız mune,yle. sayfasında çıkar yazdığım.

şimdi mune, konunun kendisi geyik olan bir konuda üstü kapalı mecaz manalar içeren yorumlar yapılması neden kıyıma sebep oluyor.

ikincisi, eleştiri olarak değil anlamak için soruyorum

patlıcan konusunda örneğin, kaç patlıcanın var ki yazdığım için çelme takmıştınız bana

bu cümlenin çok çok daha küp karesini yorumlayıp heidi edasında oradan oraya fink atan üyeleri görünce

içim yanarak söylüyorum ki, tövbe haşa çifte standart duygusuna kapılıyorum

söyleyeceklerim bunlardır

Başka konuları kritik etmeyin topiğinizde ve lütfen hiçbir topikte polemiğe girmeyin, size açık ve net bir şekilde açıklanmıştı dikkat etmezseniz neler olacağı yanılıyor muyum?

ben ayrıca hala bu mesajınıza takılmış durumdayım
kimseyle polemiğe girmemek için geyik topiğinde forum içinden yada dışından hayata dair güldüğüm şeylerin geyiğini yapıyorum
ama onuda yapmayın diyorsunuz.yanılıyormuyum?

Ne zaman biraz hareketlenme olsa forumda, basliginizin ratingi artiyo kizlar. Neyse, geldim, gördüm, ögrendim, yorum bile yaptim.
Saygilarimi sunar, kacarim.:80:

mune hanım ne kadar ceza aldıklarını merak ettim arkadaşların

1 hafta banlılar, geyik bölümü dışındaki konuların geyik olduğuna nasıl karar veriyorsunuz, orada bir sıkıntıdan bahsedilmiş, sizce sıkıntı değildir ama başkası için sorundur mecaz derken direk yapılan yorumu ti'ye almak mecaz mıdır?
Ve heidi havasında oradan oraya dolaşanlar varsa size nimet olarak sunulmuş bir kötü içerik butonu var basarsınız ve yönetimin müdahale etmesini beklersiniz. Ki bugüne kadar tek bir kötü içerik pas geçilmemiştir, kimi şikayetler banlanmayla kimileride arkadaşınız bade gibi sadece uyarıyla karşılık bulmuştur. Çifte standart mı, bade siz cevap verin rica ederim az evvel kötü içeriğe bastınız, sonucu ne oldu?

Forumda açılan tüm konulara fikir beyan etme hakkınız var, dikkatinizi çekerim fikir beyanı diyorum konu dışı yazma hakkınız var demiyorum. Sizler bu topik vasıtasıyla ikaz edilmediniz mi? Hepiniz kuralları bilmiyor musunuz? Peki topiklere gidip konuyu sulandırmaya çalışma çabaları neden veya niçin konulara yazdıklarınızı, tasvip etmediğiniz üyeleri geyik topiğinize taşıyorsunuz, buradan bir konunun linkini verip sonra hepinizin o topiğe gidip paslaştığınızı inkar edebilir misiniz?

Eğer kuralların size sert bir şekilde uygulandığı kanaatindeyseniz Kazen'e bildirip tüm uyarılarınızın incelenmesini talep etme hakkınız saklıdır, arzu ederseniz inceletebilirsiniz...

Msjda ne yazıyor ya biri anlatsın cepten yazdığım icin hep bu konularda çok cahilim söylemesi ayıptır hiç ceza yedimmi yemedimmi merak ettim bu gidişle meraktan banlanacam herhalde

vallahi benimde ilk uyarımdı
msj olarak geliyo

bana mune yollamıştı
yazdığım msjı alıntılayarak bu msjda kkdaki üsluba aykırı şeyler yazmışsın gibi bişeydi

çok korktum tam olarak hatırlamıyorum

orda yazacaktım ama konu kapatılmış

teşekkürler

Aklıma taktığımdan değil canlı örnek verebilmek için söylüyorum,

patlıcan konusunda konuyu açan patlıcanı tuzlamak istiyorum n'apiyim objektif cevap verin demişti

sorunun objektivite ile aynı cümlede kullanılması bile ciddiyete aykırı gibi.

..
belirtilen kurallara boynumuz ince. sorgulayıp ardını merak ettiğimiz için soruyoruz,

mantığını anlarsak kolay uyum sağlıyoruz :44::44::44:

..
1 hafta da ne çokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…