olacakla öleceğe çare bulunmaz..
ben banı yedıkten sonra kendıme geldım..baktım konu geyiğe dönüyor
hemen uzaklaşıyorum oradan.
ban yıyıp tekrar geri dönmek güzel
ama. şu ceza puanları olmasa
sorma bende msj fobisi oldu
artık bildirim kutusu kırmız olunca açmıyorum
rica ederim
umarım hiç öğrenmezsin nasıl olduğunu
Başka konuları kritik etmeyin topiğinizde ve lütfen hiçbir topikte polemiğe girmeyin, size açık ve net bir şekilde açıklanmıştı dikkat etmezseniz neler olacağı yanılıyor muyum?
ben ayrıca hala bu mesajınıza takılmış durumdayım
kimseyle polemiğe girmemek için geyik topiğinde forum içinden yada dışından hayata dair güldüğüm şeylerin geyiğini yapıyorum
ama onuda yapmayın diyorsunuz.yanılıyormuyum?
olacakla öleceğe çare bulunmaz..
ben banı yedıkten sonra kendıme geldım..baktım konu geyiğe dönüyor
hemen uzaklaşıyorum oradan.
ban yıyıp tekrar geri dönmek güzel
ama. şu ceza puanları olmasa
yaa dedim ya güyya bende onları uyarmaya gitmiştim konuyu sapıttırdınız diye
tutamadım dilimi cidden davulcuya terlik fırlatıcam
hayır sanane arkadaş elin davulcusunu ne savunuyosun
aman yok ban almayayım ben ..tüp bebe topiclerinden bilgi almam lazım
tövbe bu akşamdan sonra kimseyle uğraşmam ..ne halleri varsa görsünler
her başlık açana hehe sen haklısın çok minnoşsun deyip durucam
İlk uyarımı geçen sene curly den almıştım
konu dışı mesajdan uyarı aldınız diye mesaj göndermişti
bende dönüş yapmıştım uyarı mesajına; peki bu günden sonra benim ne yapmam gerekiyor yani benden ne istiyorsunuz demek istemiştim
puanlar nerde yazıyo?????
yok canım o kadar abartmana gerek yok
konu dısında başka konuyla ılgılı yorum yapma
konuyu geyiğe çevirme
ve hakaret tarzı cümleler kurma yeterli
vallahi üçünüde yapmadım ama
biraz argomu oldu dediklerim bilemedim:26:
mune hanım bu msjımada cevap verebilirseniz sevinirim
Forumda açılan tüm konulara fikir beyan etme hakkınız var, dikkatinizi çekerim fikir beyanı diyorum konu dışı yazma hakkınız var demiyorum. Sizler bu topik vasıtasıyla ikaz edilmediniz mi? Hepiniz kuralları bilmiyor musunuz? Peki topiklere gidip konuyu sulandırmaya çalışma çabaları neden veya niçin konulara yazdıklarınızı, tasvip etmediğiniz üyeleri geyik topiğinize taşıyorsunuz, buradan bir konunun linkini verip sonra hepinizin o topiğe gidip paslaştığınızı inkar edebilir misiniz?
kendı duvarında yazıyor..kullanıcı ismini tıklarsan varsa görürsün zaten görülmeyecek gibi değil
uyarı aldığına göre yapmışsındır birşeyler
Aylar önceki bir mune uyarısı.Üyeleri rencide edemezsiniz,dalga geçmek için topik linkleri verip üyeleri kırıcı yorumlar yazamazsınız.
nihilcim senin işaret ettiğin noktada farklı bir şeyden bahsediyorBurada biraz değinilmiş gibi sanki
konunun içeriğini tiye alarak hahaha hihihi yapmak konu sahibi için rencide edici olacağından yasakmış galiba. Üç yorum üstte lady yazdı,nihilcim senin işaret ettiğin noktada farklı bir şeyden bahsediyor
ben şunu soruyorum
başka konuları kritik etmeyin topiğinizde demiş ya mune hanım
şimdi yüzlerce konudan biri dikkatimi çekti ve onunla ilgili bişey yazdım diyelimki buraya bu topiğe
buda mı yasak diyorum
yani evet bana saçma gelen bi konuda, konuya gidip geyik yaparsam yada birileriyle polemiğe girersem ceza alırım ok
ama bana saçma gelen bir konu hakkında konuya hiç dahil olmadan sadece bu topikte kendi fikrimi yazmam yada geyiğini yapmam durumunda da mı ceza alıyorum ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?