Sinir bozucu

konunun içeriğini tiye alarak hahaha hihihi yapmak konu sahibi için rencide edici olacağından yasakmış galiba. Üç yorum üstte lady yazdı,

Aynen öyle,atıyorum siz bir konu açtınız ve birkaç üye tarafından konu komik bulundu,bunu konu içinde değil de herhangi bir geyik topiği içinde paylaştılar.
Siz buna tanık oldunuz ve kötü içerik bildir ile bildirdiniz,fakat hiçbir şekilde değerlendirilmeye alınmadı,çünkü orası geyik topiği isteyen istediğini söyleyebilir,yönetim haklı mı dersiniz yoksa adaletsiz bir durum olduğunu mu düşünürsünüz?
Geyik topiği forumdan ayrı bir mekan değil,dolayısıyla diğer topiklerin kritikleri de belli kurallar çerçevesinde yapılmalı.

Eğer kuralların size sert bir şekilde uygulandığı kanaatindeyseniz Kazen'e bildirip tüm uyarılarınızın incelenmesini talep etme hakkınız saklıdır, arzu ederseniz inceletebilirsiniz...

Mune,cim mesajı görmemişsindir belki diye alıntılamak istedim :44::44:

Bu cümleyi biraz somutlaştırabilir miyiz lady,cim

Bu cümleyi biraz somutlaştırabilir miyiz lady,cim

Üyeye ve üyenin düşüncesine yorum yapıp dalga geçmek yerine konu hakkındaki düşüncelerinizi ilgili konu içerisinde paylaşmak istemiyorsanız burada da paylaşabilirsiniz,
Ama dediğim gibi üyenin düşüncelerini üyeyi rencide edecek şekilde eleştirmek, ya da konu sahibinin/konuya yorum yapan üyelerin düşüncelerini ti'ye almak maksadıyla yorumlar yazmak uyarı sebebi.

genel+özel mesaj yazarken mesajınızı görmedim
cevap için teşekkür ederim
ama o kuralları belirlemek ciddi bir mesele sanırsam
çünkü isim verilmesede sıkıntı yaratabililiyor o zaman konuşulan konular
o da şu demek oluyor ben burda bana komik gelen bir konuyu geyik topiğinde ti ye alamıcam
evde eşime anlatıcam yada kendi kendime gülücem

bence insanımız sanal ortamda paylaşımlarda bulunuyorsa olabilecek her türlü (hakaret ve küfür hariç)sonuca katlanmalı
yada forumdaki geyik sohbeti başlığı kapatılmalı
ne dersiniz?

İlk uyarımı bu sebepten almıştım

arkadaşlar konu içerisinde konu sahibini taşlıyorlardı, dedim yazıktır yapmayın

kişiye değil konuya yorum yapalım

KİB,lemişler

curly geldi üyeleri uyarmak editörlerin işidir diye ilk cezamı kesti

..
teşekkür ederim bilgilendirme için avatarı keskin hisler bırakan lady,cim

usha, kızlar gelsin

bu işe bazı çareler düşündüm düşünüyorum düşünelim .. böyle olmaz ..

tam da bugün keri diyordu

kura çekip hergün o kişinin belirlediği konuları hep beraber ti,liyelim

ya sanki ben kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum
birde ben burda aşağılayıcı herhangi bir kelime kullanmadan istediğim konuyu(forum içinden yada dışından) ti ye alamayacaksam
o geyik nasıl bir geyik olacak onu düşünüyorum

lady nin belli kurallar dediği de aşağılayıcı yorumlar galiba Usha.

netleşmesi gereken bir tablo ama,

lady nin belli kurallar dediği de aşağılayıcı yorumlar galiba Usha.

netleşmesi gereken bir tablo ama,

olabilir,kimbilir

şunuda biraz daha açmak istiyorum
haksızsam haksızsın deyin

sanal ortamda bir paylaşımda bulunuyorsam eğer
herkes aynı şeyi düşünmek sorundamı
kimi aferim haklısın der
kimi kesinlikle olmaz yanlışsın der
kimide hadi canım hahahaha der

karşındaki hakaret eder ederse küfrederse ağzına acı biberi sürerler
ama sadece hahaha diyenin haksızsın yanlışsın diyenden ne farkı vardır
fikrini yanlış bulana değilde komik bulana kastedip kib butonuna basıyorsa kişi

ben bi lafa bakarım lafmı diye
başkada bişeye bakmam
öncesi sonrası beni bağlamamalı

Üyeler üzerinden geyik yapmak uyarı sebebi.
Sanal ortam diye herkes herkesin alay konusu olmayı kabul etmez,sanal da olsa kendi kimliklerimizle düşüncelerimizle buradayız.
Şahsi düşüncem geyik topiklerinde konu-üye yorumu yapılmamalı,reelde deriz ya yüzüme söyle diye,konu sahibesinin konusunda belirtilmeli düşünceler.
Birkaç kafa dengi arkadaş toplaşıp üye ve konusu üzerinde eğlenmek etik olmadığı için forum içerisinde de yasak.
Netleşti sanırım?

Nihil'cim teşekkür ederim bu arada,bir üye sormuştu avatarınızdaki bayan sürekli ya sigara ya içki içiyor (daha önce sigara içen versiyonu vardı),kimdir bu diye,gülmüştüm.
Filmi izlemeni tavsiye ederim bu arada.
Histoires Extraordinaires filminden kareler.
Brigitte Bardot saçını hep siyah kullanmalı.

belirtilen toplulukta bulunan her üye birbirine yakın bilinç eşiğine sahipse

haklısın bence Usha,cım,

Son düzenleme:

maalesef netleşmedi aslında
hala farklı şeylerden bahsediyoruz
siz bir noktaya takılıyorsunuz hala
bense geyik sohbeti başlığı neden var ı sorguluyorum azimle

yinede üşenmeyip cevapladığınız için teşekkürler

Netleşti ama kabul edilmedi

..
Ablam o benim. Fena içicidir deseydin

Ben de sen gibi siyah ve çevresindeki saç rengini daha beğenenlerdenim. Buradan seslenelim; saçlarını lütfen sarı yapma bir daha Brigitte

"Geyik topiği neden var"ın cevabı uzun sürer,geniş bir konu çünkü,ama "neden yok"un cevabını verebilirim,geyik topiği üyeleri ve konuları alaya almak için yok.
Böyle bir başlığın amacı üye-konu eleştirmek değil,neden açılmış dediğim gibi geniş ama üye çekiştirmek için açılmadığı kesin.

..
Ablam o benim. Fena içicidir deseydin

Ben de sen gibi siyah ve çevresindeki saç rengini daha beğenenlerdenim. Buradan seslenelim; saçlarını lütfen sarı yapma bir daha Brigitte

Siz misiniz demişti,hayır demiştim.
Sarı saçlarımı yıllardır siyaha boyayan biri olarak bayılırım siyah saç-beyaz ten-renkli göz uyumuna.
İlk defa o filmde görmüştüm siyah saçlı halini,sarı da hoş ama siyah daha da bir asalet katmış kendisine.

haklısınız mutlaka o amaçla açılmamıştır
ancak benim bildiğim geyik sohbeti başlığı içinde herşeyi barındırır
ne için var ı bilirsek amacına hizmet eder belki
ama ne için yok diye sınırlandırıldığında geyik sohbeti olmaktan çıkar zaten

bu arada yazdıklarım şahzına yönelik değil
yani tartışmak değil fikir paylaşımı derdindeyim

Aslında tam tersi neden yok u belirtmemin amacı sınırlandırmak istemememdi,uzun uzun neden var ı düşünüp açıklasam mutlaka eksik bir yan kalacak.
Neden yok daha kestirme,tek bir cevabı var,onu da belirttim.
Konuşulacak bir sürü konu varken sadece üyelere yönelik konular yasak diye sapmaz yahu bölüm amacından ,asıl siz sınırlandırdınız şimdi. :)
Sonuç olarak her yerin kuralı kaidesi var.
Forum kuralları da bu yönde...

Geyik bölümü niye açıldı?
Üyeler gün içinde sosyal yaşamlarındaki stresleri biraz ti'ye alarak ele almak, kah gülüp kah eğlenmek istediler kendi aralarında.
Forumun diğer bölümlerinde vur patlasın çal oynasın yapabilecekleri bir yerin olmadığını dile getirdiler, bizde bu isteğe olumlu baktık, sohbet edebilecekleri bir alan oluşturduk, geyik bölümüne genel olarak göz atarsanız açılan birçok topiğin sohbet etmek için açılmış olduğunu görürsünüz, bu bölüm üyeler forumdaki konuları ele alsın, üyeleri, başkaları tarafından yapılan yorumları malzeme yapsın diye açılmadı, geyik bölümü forumun diğer bölümlerinden ayrı bir platformmuş gibi görülemez, site kuralları burada da geçerli, nasılsa geyik bölümü denerek esprilerde aykırılık, karalama, kötüleme, hakaret, tartışma, polemik yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…