- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Kıyafet konusunda hiç sorun yaşamıyorum..Sanki üzerime dikilmiş gibi tam geliyor genelde kıyafetler..Bedenime göre seçtiğimde...Sadece bazan uzun boylu olduğum için pantolon paçalarında sorun yaşayabiliyorum..Bir de ayağıma göre ayakkabı bulabilmekte..Bulabilsem de estetik olarak beğenime uygun ayakkabı da zorlanıyorum....
Teşekkür ederimEvet yok mu koskoca Sinir Bozucu ekibinde bu işlerden anlayan.. Bize bir barınak yapın
Bende boğayım zatenÖz eleştiriyi severim
buranın hatunları da pek bi çıtı pıtı maşallahımız var
elemtere fiş kem gözlere şiş
hiç kıyafet bulamıyorum bende giysemde üstümde dönüyo
Katina nedemek zeboş?
mavi değil,yeşil hiç değil,gri ye benziyo ama gri de değil.Kirli deniz rengi gibi.
[tişörtte felan sorun fazla yok ama ben azcık etli butlu olmak istiyorum. ayakkabı da hiç sorun yaşamadım
pantolon paçası bana uzun geliyor
bende teraziyim adalet duygum gelişmiş azcıkta dengesizim
Niye ki ? Sonradan o diyet senin, bu diyet benim yapasın diye mi ??Bence gayet iyisin..Belki 1-2 kilo daha alabilirsin.. Kilo alması kolay ama vermesi zor..
Bir ara kilom vardı..Obez değildim ama vardı öyle bir dönemim..15 gün soğan suyu çorbası içtim..Bir baktım gram kilo vermemişim..Sinir olmuştum..Yesem de bir yemesem de bir diye...Hareket çoğalınca kilolar da gitti......
Kilo olayı gelip geçici aslında...Bu gün var yarın yok...Sağlık elden gitmesin yeter ki....
[tişörtte felan sorun fazla yok ama ben azcık etli butlu olmak istiyorum. ayakkabı da hiç sorun yaşamadım
tişörtte felan sorun fazla yok ama ben azcık etli butlu olmak istiyorum. ayakkabı da hiç sorun yaşamadım
kıs carrie hala senin herüfe kızgınlığın geçmedi mi 1 aydır
Boğalar da iyidir ama tersleri pistir
süpersinnn..evet yeni bi site kurmalıyız ama nasıl..baş kaldırır gibi oldu ama bu öyle değil aslnda.masumane bi istek.içimizden geçen basit bi dilek...iç sızısı,karın ağrısı gibi...
benimde gözlerim öyle
mavi değil, yeşilde değil, gride değil
ama ağladığımda yeşil oluyor
benimde gözlerim öyle
mavi değil, yeşilde değil, gride değil
ama ağladığımda yeşil oluyor
tüylükten çıktı
resmen kıl
Kıyamam
gittiğim diyetisyen de bana kilo almak vermekten daha zordur demişti
ama nedense bana pek inandırıcı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?