Sinir bozucu

Bunu Ous'un doğum günü için yaptırdım kızlar .. Az önceki kolumda dahil resmimiz var bu hediyede..

İnce bi hediye ( İlk kez kazak vs. dışı hediye vereceğim )

Geçen biraz kızgındım vermeyeyim dedim ama şimdi sinirim geçti.. Doğum gününe daha var, veririm herhalde

Herkes nerede?
birden çil yavrusu gibi dağıldınız biri mi geldi ?

biraz geç takip ediyorum ancak merak ettim nasıl bir çelişki? :)

Üstünde ne yazıyor?

Olsun yarın sormandan iyidir

Bilmiyorum çocuğum olduğuna inanmıyorlar.. Annemin çocuğu sanıyorlar, beni de kızı sanıyorlar gibi birşey dedi..

Kedi de şok oldu nasıl yani sen annenin kızı değil misin ki dedi

Ya evet onu biri dedi ama kim dedi unuttum ama bana da garip gelmişti...İnsan zaten annesinin kızı olmaz mı ...Allah Allah..Acaba başka bişey demek istedi de ben mi anlamadım diye düşünmüştüm....:44:

keri ayağın çok şeker Maaşallah kader kolunu göremedim

bende hamileyken ki göbeğimi ekliyim mi,ister misiniz? ama yok ya,korkarsınz şimdi,ben bile korkuyodum

[

işte böyle oldu ;

sen annenin kızı değil misin ?
[/COLOR]

kötü kedi walla helal olsun sana .herkes okadar dalmış ki sohbete bi sen yakaladın çok dikkatlisin

size iyi sohbetler kızlar ....

Üstünde ne yazıyor?

Ne yazmıyor ki

Ben çok beceremem öyle şeyler sitede ne yazıyorsa ordan kopya çektim çoğunu Ous bilmez tabi Gözleri yaşarcak..

İL : Tüm benliğim

İLÇE : Göğüs kafesi

MEVKİ : Kalbim

Aynen böyle gördüm böyle yaptım olmuş mu

Bir de evlilik yemini var işte

Ya evet onu biri dedi ama kim dedi unuttum ama bana da garip gelmişti...İnsan zaten annesinin kızı olmaz mı ...Allah Allah..Acaba başka bişey demek istedi de ben mi anlamadım diye düşünmüştüm....:44:

şunu demek istemiş olabilir..çocuklarımı da annemin çocuğu sanıyorlar beni de annemin kızı..yani çocukların ablası..

Melitta dedi.. Kedi sorunca da bravo nasıl farkettin gibi birşeyler dedi gitti sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…