Şimcik nasıl anlatsam kinicki tam hatıramıyorum minelatta mıydı neydi.. Kedicik onun yazdıklarında çelişkili birşeyi yakalayıp sordu...
O da ne kadar dikkatlisin dedi alkışlayan smiley koydu size iyi sohbetler dedi gitti :44:
Aydınlatabildim mi sizi
Carie bu mesajı beğenmişim ama okuduğumu hatırlamıyorum.
Ergen çıtır seni
[][/ATTACH]
Bunu Ous'un doğum günü için yaptırdım kızlar .. Az önceki kolumda dahil resmimiz var bu hediyede..
İnce bi hediye ( İlk kez kazak vs. dışı hediye vereceğim )
Geçen biraz kızgındım vermeyeyim dedim ama şimdi sinirim geçti.. Doğum gününe daha var, veririm herhalde
biraz geç takip ediyorum ancak merak ettim nasıl bir çelişki? :)
Olsun yarın sormandan iyidir
Bilmiyorum çocuğum olduğuna inanmıyorlar.. Annemin çocuğu sanıyorlar, beni de kızı sanıyorlar gibi birşey dedi..
Kedi de şok oldu nasıl yani sen annenin kızı değil misin ki dedi
akşama temizlik yapıcam yardıma gelseniz ya
biraz geç takip ediyorum ancak merak ettim nasıl bir çelişki? :)
benimde boyum uzun ve çok zayıfım doğumdan sonra 2 ayda eski kiloma geldim bi de göbek gitti belime yapıştı neredeyse.görenler inanmıyor dourduğuma.ilk bebeklerle gezmeye çıktığımızda anneme tebrikte bulundular beni de kızı sandılar
sen annenin kızı değil misin ?
[/COLOR]
kötü kedi walla helal olsun sana .herkes okadar dalmış ki sohbete bi sen yakaladın çok dikkatlisin
size iyi sohbetler kızlar ....
Üstünde ne yazıyor?
keri ayağın çok şeker Maaşallahkader kolunu göremedim
bende hamileyken ki göbeğimi ekliyim mi,ister misiniz? ama yok ya,korkarsınz şimdi,ben bile korkuyodum
Emrinizdeyim.
Senle aramızda 16 saat yol var ,yoksa hemen gelirdim bliyosun
Ya evet onu biri dedi ama kim dedi unuttum ama bana da garip gelmişti...İnsan zaten annesinin kızı olmaz mı ...Allah Allah..Acaba başka bişey demek istedi de ben mi anlamadım diye düşünmüştüm....:44:
Ya evet onu biri dedi ama kim dedi unuttum ama bana da garip gelmişti...İnsan zaten annesinin kızı olmaz mı ...Allah Allah..Acaba başka bişey demek istedi de ben mi anlamadım diye düşünmüştüm....:44:
keri ayağın çok şeker Maaşallahkader kolunu göremedim
bende hamileyken ki göbeğimi ekliyim mi,ister misiniz? ama yok ya,korkarsınz şimdi,ben bile korkuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?