bana hep tatil,son 15 gün
Teşekkür ederim, hoşbuldum
hoşgeldin zeynep
Rica ederim
Ben mi?
ay ölü toprağı mı üstümüze son saat?
Hadi konu açim.
Benim saçlar çok cılız ve inceydi kızlar. çam terebentin kullanıyorum son bir yıldır ve bariz iyileşme var.
Bu arada kaşlarım da bayağı gürleşti uyarmadan geçmiim
cancağızlarım ben gidiyorum
eve gidip temizlik yapıcam
anca akşama girebilirim
görüşemeyeceklerime şimdiden iyi bayramlar iyi tatiller dilerim :124:
öpüldünüz hepiniz
attım cönemmesaj atacakdın bana cicim özelden
Başka Zeynep yok burdaSen evet O profil resmin .. Beni benden aldı
Bundan yıllar yıllar önce
6 yaşlarında küçük bir kız çocuğu varmış, o dönemler herhalde bu baloncuk yapma şeylerinden yokmuş.. Bir kapta sabunlu su yapıp hortumla balonu şişirirlermiş...
Bu küçük kızda özenmiş mahalledeki çocuklardan yapmış.. Ama üfleyeceğine içine çekmiş
O sabunlu suyu yuttuğuna devamını içmemek için püskürüp üstünü ıslattığına mı yansın , ablasının kızıp hemen üstünü çıkarınca mahalleden arkadaşı Volkan'ın onu öyle görmesine mi yansın bilememiş
O küçük kız bendim evet
Hayret ilk kez bir ortmda tek Zeynep benim
O dönemler hangi dönemler?
Aman aman aman, üstüne ıslattığına, ablasının kızmasına yanmasında Volkan fenaa olmuşş
Ben 18 yaşına geldim küçüklüğüm hep anneannemlerde geçti halada her tatilde fırsat buldukça gelirim, yine burdayım tabiki, çocukken benimde vardı burada hala vardır hala yaparım gençlik işteee
Benim kuzular geldi...Şimdiden iyi bayramlar herkese...Biz sabah erkenden Eskişehire gidiyoruz....
şşş aldın mı mesacımı?:26:
Ben 1987 liyim sen hesapla gerisini işte
O sabunlu suyun tadını da hiç nutmam , Volkan'a rezil olduğumu da
Ama Volkan yaşıyor mu mesela bunu bile bilmem
Çocukken senin de vardı ? Ne vardı anlamadım.. Sanki kaç yaşındasında gençlik işte diyorsun , 18 yeni yeni çocukluktan çıkma yaşı Zeynepcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?