• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

kıs bal sarısı olabilir mi benim öyle mesela

ağlayınca da ela yeşil karışımı bişi çıkıyo meydana:27:

ben de

:33::33::33::33::33:

yaa ben niye alamıyoprum acep

hadi lennnn :35::35::35:

yok bal sarısı değil
bazıları mavi diyo
bazıları yeşil
bazıları gri
ama hiçbiri değil
hepsinin karışımı bence :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalim..Öyle çok zayıf değilim..Hafif atletik yapıdayım hatta.... Bir ara bu boyla 54-57 kg arası gidip geliyordum..O zaman baya sıskaydım işte... Çok israr ederseniz doğumdan 2 sene sonra olan göbeğimi çekip koyararım bakın..:9:

ekle
sonra sil hemen :3:

Normalim..Öyle çok zayıf değilim..Hafif atletik yapıdayım hatta.... Bir ara bu boyla 54-57 kg arası gidip geliyordum..O zaman baya sıskaydım işte... Çok israr ederseniz doğumdan 2 sene sonra olan göbeğimi çekip koyararım bakın..:9:

benimde boyum uzun ve çok zayıfım doğumdan sonra 2 ayda eski kiloma geldim bi de göbek gitti belime yapıştı neredeyse.görenler inanmıyor dourduğuma.ilk bebeklerle gezmeye çıktığımızda anneme tebrikte bulundular beni de kızı sandılar

ous çok saygın bir şahsiyettir... :ssz:

sormaya korkuyorum....

noldu kıs :44:
niye şaştın kaldın :26:

süle de ben de bilem saygıda kusur etmeyeyim o zmn :42::27:

Ambitious,arkadaşım kilo verme yolundaki başarını ve azmini kutluyorum da başka bişey diyeceğim,
adını okuyunca çok şaşırdım,
şey biti oğuz!! Nasıl izin vermişler böyle bir rumuz almana anlamadım,yoksa bir ben mi fesatım.yoksa bu kelimenin başka bir manası mı var ingilizce falan

Koparttin beni var ya:52:

Anlamaya calisiyorum sey biti ous da ne demek die.... En sonunda cozdum.

Evet ingilizce tabi ki... Hirsli tutkulu demek...

Hic boyle dusunmemistim :1:

hehe demek ki eşim senin aklın hep şeytanlıkta derken haklıymış.bende oğuz adında bir vatandaş var sandım,eski sevgili falan.

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: estalmus yukarıyı oku

Son düzenleme:
Rahmim azcık büyük,karnım da çok küçük sayılmaz yani normalim...

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde boyum uzun ve çok zayıfım doğumdan sonra 2 ayda eski kiloma geldim bi de göbek gitti belime yapıştı neredeyse.görenler inanmıyor dourduğuma.ilk bebeklerle gezmeye çıktığımızda anneme tebrikte bulundular beni de kızı sandılar
,

ee sen annenin kızı değil misin:53:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: estalmus yukarıyı oku

Sen bunları worde filan mı kopyaladın her ihtimale karşı hee g? gerektiğide pırtt zuladan çıkıyi:52::52:

narmik ben bişi göremedim çok ideal bence. aşırı zayıflıkta iyi değil iki bebekten sonra bravo..
ben kesin dana gibi olurum :49::49:

Back
X