• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

türkmengelini şiirler yazan naif ruhlu (!) adam sana bunları yapıyorsa kanını enjektörle çekip kanıyla aşkını ilan eden adam neler yapmaz.boşver o da bir tuhafmış yani.:50:eşin de öğretmen değil mi neden köyde yaşıyorsunuz?bir de okumuş aklı başında birisin neden intihar ediyorsun?bunları çok merak ettim.

köyde de okul ve öğretmen var. niye tuhaf geldi ki? eşim sınıf öğretmeni. köydeki okul ilk beş yani artık 4 yıl için. toplam 15 öğrenci.. tek öğretmen var o da eşim işte. intiharın okumakla ilgisi yok. hastaydım o zaman. tedavi oldum bitti.

özgüre hiç o açıdan bakmamıştım. sahi o da bi tuhafmış haa:44::44::44::53::53:

dominantmıyım yoksa kamilmi light bilmiyorum ama benim dediğim olmayınca yerden yere vuruyom kendimi :27:

ay hiç güleceğim yoktu. gözümde kaya gibi hatunsun. seni öyle yerde banane banane diye tepinirken düşündüm bir an:)))

Son düzenleme:
ama hiçbişey yapamıyorum
ne gezebiliyorum ne evle doğru dürüst ilgilenebiliyorum
zaten cumartesi günü eve gidene kadar 5 oluyor
yemek ye duş al derken 6-6.30 olmuş.
zaten 6.30 da kalkmışım yorgun oluyorum hiç çıkasım yok yatıyorum böle
pazar günüde biraz ev işi falan derken gün bitti erken yat nasıl olsa 6.30 da kalkıcan :ssz:

Hafta içi bir gün tatilin yokmu?

ben adamı çatlattım evlenmeyelim böyle daha iyi diye kaç yıl ama itiraf: keşke daha önce evlenseymişiz. ben de kadesa'ya katılıyorum ama, o bir gömlek fazla sevecek.

köyde de okul ve öğretmen var. niye tuhaf geldi ki? eşim sınıf öğretmeni. köydeki okul ilk beş yani artık 4 yıl için. toplam 15 öğrenci.. tek öğretmen var o da eşim işte. intiharın okumakla ilgisi yok. hastaydım o zaman. tedavi oldum bitti.

ay hiç güleceğim yoktu. gözümde kaya gibi hatunsun. seni öyle yerde banane banane diye tepinirken düşündüm bir an:)))

öyle yapıyorum zaten :9::9::9:

komik bi görüntü oluşturuyoruz kamille ben.. çünkü baya ufak kalıyorum onun yanında ama dediğimi yaptırıyorum
faceine bi resim paylamış

böyleymişiz biz
:ssz:

$63163_1739046681875_3928521_n.webp

sağol canım.. herkesin imtihanı farklı işte...

ya neye yanıyorum var ya,, lisede can dostum dediğim biri vardı. özgür. bir üst sınıfta.. meğer bu bana başından beri aşıkmış. ama benim o zaman ebedi aşkım ilk aşkım olduğundan diyememiş. zaten dediğinde de ben çok sert çıkmış tüm bağımı kesmiştim. özgür tıp istiyordu. kanını enfektörle çekip alkolle sulandırıp bir ahidname yazmış kendi kanıyla. "doktor olup türkmengelinine hakettiği hayatı yaşatacağım, ona çok iyi bakacağım" diye... ben de "hani arkadaştık sana güvenmiştim" diye triplere girmiştim. "yüzünü görmek istemiyorum. okul servisinde bile" dedim, çocuk evi dururken yurda gitti kalmaya. sınva girecekti. benim yüzümden öss berbat geçti, derecelik adam kırşehire ikinci öğretim matematiğe yerleşti... o zaman barıştık arkadalş olarak, sigaraya başlamış, şizofren olmuş ilaç kullanıyordu. "ne oldu sana "dedim, "kurcalama ucu sana dokunur" dedi... neyse akrabadan bi kızla nişanlandı ama bana "sevmiyorum ben ömrüm ettiğince seni bekleyeceğim" dedi. evlendim, evlerimiz yanyana, kız kardeşimle tebriklerini göndermiş:(( oğlum oldu, ortak arkadaşımıza "o 5 çocuğuyla gelse yine kabulum" demiş.. en son nişanı attığı duydum.

kadesa haklı, aşık olduğunla değil, seni sevenle, değer verenle evleneceksşin... bu bahsettiğim hikaye 12 senelik... 12 sene beklentisiz beni seven biri... ben ne yaptım... gittim dünyanın en bencil en egoist adamına aşık oldum

sizinkiler aşk değil kusura bakma. hastalık, bağımlılık bu.... intiharlar felan normal değil

tamam ağlayıp sızlarsın..ki ben zamanında biri için çok ağladım tam 2 yıl beni terketti diye üzüldüm. o benm ilk aşkım, tek arkadaşımdı. ayrıldıktan 2 yıl sonra buluştuk ve salya sümük yalvardı affet, helal et felan:37:

bi dd ne dese iyi. ben seni aldattım dürüstçe sölimde... hay dedim senn dürüstlüğünü de, seni de...... işte neyse küfrettm sanırım:ssz:

ve ben o günden sonra hiç ağlamadım kuş gibi hafifledim. beni sebepsiz terketti, seviyo sanıyodm. aptallık işte:ssz:

ben ne istediysem başardım hayatta. ona ağlarken bile çalışıp didindim. o şu an 30-31 yaşında. ne iş, ne askerlik hiçbi şey yok

o günden sonra tüm erkekler bennm için değersiz. en değerli benm

ki o şerepsiz beni hiç ezmeezdi ben ezerdim onu. valla acımıycan bunlara:ssz:

pardon canım ben "kelle":37: falan deyince çiftçilik yapıyor sandım.hepsini geçtim de köy hayatı çıldırtıcıdır ya benim babam da köye düşkün diye yazları annemi zorla götürüyor.1 hafta falan da ben gidip kalıyorum çocuğa hava değişimi diye ama patlıyorum ya gidilecek bir yer yok şöyle gezeğin eşinle şık şıkıdım giyinip dolaşacağın...bence şehre tayin isteseniz bu kadar yıpranmazsınız.orada insan kafeste gibi hissediyor kendini.bunu istemez mi eşin?

işte bir çalışan kadın travması daha.. para kazan ama harcayacak vaktin olmasın...

doğru diyorsun
yemin ederim kaç ay oldu şöyle çıkıp bi yerde oturmadım
bi çay bahçesine...bi deniz kenarına

her haftaiçi kamile diyorum pazar günü şunu yaparız bunu yaparız diye tamam diyo
pazar günü oluncada ben yatmak istiyorum

öyle yapıyorum zaten :9::9::9:

komik bi görüntü oluşturuyoruz kamille ben.. çünkü baya ufak kalıyorum onun yanında ama dediğimi yaptırıyorum
faceine bi resim paylamış

böyleymişiz biz
:ssz:

Eki Görüntüle 491993

ben tanıştığımızda 45 kiloydum. 160 boy... beni omzuna attımı dağ tepe iner çıkardı keçi gibi... ilaçlar doğum derken 65 oldum. hatta 72 zamanım vardı... o zaman da ben onu omzuma atıyordum...

evlendikten sonra eridi benimki şimdi 62 kilocuk... bazen " kızdırma üstüne düşüveririm kim vurduya gidersin" diyordum

iş dediniz de... bayramın ertesi günü ilk toplantı, ardından seminerler ardından hızlandırma... dershaneciyiim ben, tek boş günü pazartesi olan bir bedevi...

hoşgeldin karacam..

Hoşbuldum canım..Yazdıklarını okudum..Gerçi zaten önceden de yazdığın için konuyu biliyordum..Allah yardımcın olsun..İşin çok zor..Bir yandan kocan, bir yandan ailesi, bir yandan da kendi ailenden uzakta olman..Şimdi bir de oğlun var..
Ama her ne olursa olsun kendini yalnız hissetme..Ailenin, uzakta olsalar dahi, varlığı çok önemli..Bunu hep kullan..Her zaman gidebilecek durumda olduğunu bilsin eşin..Sen okumuşsun, eğitimlisin, kültürlüsün..Her zaman hayatına onsuz da devam etme şansın var..Bunu da kullan..Güçlü olan sensin..Bir sen daha bulamayacak olan da o..Bunu unutma..
Ama eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan fazla da üstüne gitme..Evde huzursuzluk iyi birşey değil..Sonuçta çocuğun da var..O da etkilenmesin..
Her ne olursa olsun hayat senin hayatın, hayatın hakkında kararları alacak olan da sensin..İster evliliğini sürdür, ister ayrıl..Bu senin kararın olsun..Herkesi dinlesen dahi son kararı hep kendine dönerek ver..Biz senin yanındayız ve seni seviyoruz..Bunu da unutma canım:16:

sizinkiler aşk değil kusura bakma. hastalık, bağımlılık bu.... intiharlar felan normal değil

tamam ağlayıp sızlarsın..ki ben zamanında biri için çok ağladım tam 2 yıl beni terketti diye üzüldüm. o benm ilk aşkım, tek arkadaşımdı. ayrıldıktan 2 yıl sonra buluştuk ve salya sümük yalvardı affet, helal et felan:37:

bi dd ne dese iyi. ben seni aldattım dürüstçe sölimde... hay dedim senn dürüstlüğünü de, seni de...... işte neyse küfrettm sanırım:ssz:

ve ben o günden sonra hiç ağlamadım kuş gibi hafifledim. beni sebepsiz terketti, seviyo sanıyodm. aptallık işte:ssz:

ben ne istediysem başardım hayatta. ona ağlarken bile çalışıp didindim. o şu an 30-31 yaşında. ne iş, ne askerlik hiçbi şey yok

:46::46::46::46::46::46:

ben hadi yazayım anacım. borderline dım... zor bir hastalık. Allah kimseye yaşatmasın. o yüzden dediğin doğru. aşk değil hastalık... ama tedavi oldum. temizim şimdi:))

şimdi canımı sıkarsa onu keserim dermişim:37::37::37::37:

pardon canım ben "kelle":37: falan deyince çiftçilik yapıyor sandım.hepsini geçtim de köy hayatı çıldırtıcıdır ya benim babam da köye düşkün diye yazları annemi zorla götürüyor.1 hafta falan da ben gidip kalıyorum çocuğa hava değişimi diye ama patlıyorum ya gidilecek bir yer yok şöyle gezeğin eşinle şık şıkıdım giyinip dolaşacağın...bence şehre tayin isteseniz bu kadar yıpranmazsınız.orada insan kafeste gibi hissediyor kendini.bunu istemez mi eşin?

aaah ah ne sen sor ne ben anlatayım. eşim kendi köyünde öğretmen. o yüzden dediğin doğru. hem çiftçi hem çoban hem öğretmen. 3 kardeş mallar ortak... tarlalar, 500 koyun, inek... her işe bakıyor benimki...

tayin istedik,öğretmen olarak gitmek istemedi, müdürlük için 1 sene daha çalışması lazımmış. nasip...
Hoşbuldum canım..Yazdıklarını okudum..Gerçi zaten önceden de yazdığın için konuyu biliyordum..Allah yardımcın olsun..İşin çok zor..Bir yandan kocan, bir yandan ailesi, bir yandan da kendi ailenden uzakta olman..Şimdi bir de oğlun var..
Ama her ne olursa olsun kendini yalnız hissetme..Ailenin, uzakta olsalar dahi, varlığı çok önemli..Bunu hep kullan..Her zaman gidebilecek durumda olduğunu bilsin eşin..Sen okumuşsun, eğitimlisin, kültürlüsün..Her zaman hayatına onsuz da devam etme şansın var..Bunu da kullan..Güçlü olan sensin..Bir sen daha bulamayacak olan da o..Bunu unutma..
Ama eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan fazla da üstüne gitme..Evde huzursuzluk iyi birşey değil..Sonuçta çocuğun da var..O da etkilenmesin..
Her ne olursa olsun hayat senin hayatın, hayatın hakkında kararları alacak olan da sensin..İster evliliğini sürdür, ister ayrıl..Bu senin kararın olsun..Herkesi dinlesen dahi son kararı hep kendine dönerek ver..Biz senin yanındayız ve seni seviyoruz..Bunu da unutma canım:16:

sağol bitanem. çok iyisiniz...

ben artık şaşırdım. aşk nereye kadar götürür... şu köyden merkezi bir yere çıkalım da, tedavi, olması şartını koyacağım.öfke kontrol problemi var

Şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı..Hakikaten son derece üzücü..
beni en çok şaşırtan bir insanın nasıl böylesi değişmesi. tamam değişirsin karşındakini elde ettikten sonra bir nebze rahatlık olur ama bu kadar keskin bir dönüş hastalıklı bir durum..
Bebeğinizle birlikte huzurlu yeni bir yaşama adım atarsınız inşallah...

Şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı..Hakikaten son derece üzücü..
beni en çok şaşırtan bir insanın nasıl böylesi değişmesi. tamam değişirsin karşındakini elde ettikten sonra bir nebze rahatlık olur ama bu kadar keskin bir dönüş hastalıklı bir durum..
Bebeğinizle birlikte huzurlu yeni bir yaşama adım atarsınız inşallah...

inşallah canım...

ben adamı çatlattım evlenmeyelim böyle daha iyi diye kaç yıl ama itiraf: keşke daha önce evlenseymişiz. ben de kadesa'ya katılıyorum ama, o bir gömlek fazla sevecek.

evet itiraf ediyorum eşime aşık değilim ve aşık olarak da evlenmedim..zaten hiç aşık olmadım ben :) ilk erkek arkadaşım oydu zaten.aşka inanmam..ama eşimi çok seviyorum.sevgi farklı birşey..seviyorum ama geçen sene sadece 1 sözüyle de boşanmaya kalkacak kadar da gözü karayım :)..

Son düzenleme:
Back
X