• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

iki saatten önce makine tekrar çalıştırılmamalıymış canım.günde de en fazla iki parti yıkanmalıymış.bak geçen bozuldu tamirci üle dedi.:102:

51 dk lık kısa programlar. ben hep öyle yıkarım. iki saatlik aralar versem iş hiç bitmez valla.

51 dk lık kısa programlar. ben hep öyle yıkarım. iki saatlik aralar versem iş hiç bitmez valla.

mesela ben beyazlari iki kez yikarim ve asla ara vermem
gecen sudyen teli kacirdim'
servis demedi ole bisey ama
cok canimi sikti
kii ben cok dikkat ediyorum makineme'
bir daha yenisini alamam diyeee....

bende temizliği bitirdim..tuvalet-banyolar kaldı ama çocuklar uyuyor..gürültü yapamıyorum o yüzden. oturdum pc nin başna..çok da iş var daha..çamaşır da var.

eşine çok kızdım,çok!!!!! okudukça da kzıyorum...

mesela ben beyazlari iki kez yikarim ve asla ara vermem
gecen sudyen teli kacirdim'
servis demedi ole bisey ama
cok canimi sikti
kii ben cok dikkat ediyorum makineme'
bir daha yenisini alamam diyeee....

sütyenleri tül torbada yıkayın diyolar canım.
ben hiç koymadım ama kaliteli markalar tercih ediyorum. beş on değil iki sütyenim var aynı renk. iki de koyu renk o kadar. ama paraya kıyar iyisini alırım o zaman bişi olmuyo taş gibi kalıyo yılarca.
tabi kilo verip almazsam

ben hiç koymadım ama kaliteli markalar tercih ediyorum. beş on değil iki sütyenim var aynı renk. iki de koyu renk o kadar. ama paraya kıyar iyisini alırım o zaman bişi olmuyo taş gibi kalıyo yılarca.
tabi kilo verip almazsam

hangi marka canım ya bana dayanmıyor da.kıyarım yeter ki tutsun şu fingirdekleri.

program farketmez canım motorun soğuması gerekirmiş.sürekli çalışınca motor yanıyormuş.ben de peşpeşe yıkardım artık yıkamıyorum.:128:

2 saatten uzun programlar var. onda motor mu soguyor. ben mantıklı bulmadım servisin bu açıklamasını açıkçası..

tabi kilo verip almazsam

acikcasi yeni inciden baska bisey kullanmiyorum
zaten iki sudyenim var baska hic yok birini yikayip birini giyorum
tullu torbayi delis tel atletimide delmis
kacmis makineye
beni sinir eden adam hala kullanici hatasi diyo
makinaya boyle seyler atamassiniz dedi
bende dedim kullanma talimatinin nerseinde yaziyo goster bana diye....

Back
X