- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
heeee anladimmm
anacim yeni evliykende masraf cok oluyo yaffff![]()
bizde pek yeni değiliz
5 yıl oldu
allahtan borcumuz falan yok
ama para gidiyo ya...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeee anladimmm
anacim yeni evliykende masraf cok oluyo yaffff![]()
bizde pek yeni değiliz
5 yıl oldu
allahtan borcumuz falan yok
ama para gidiyo ya...![]()
anacim kac yasindasin sen
velet yokmu veletttt
oyyy beim olmuyoo
ugrasiom tup bebekle....
iki saatten önce makine tekrar çalıştırılmamalıymış canım.günde de en fazla iki parti yıkanmalıymış.bak geçen bozuldu tamirci üle dedi.:102:
51 dk lık kısa programlar. ben hep öyle yıkarım. iki saatlik aralar versem iş hiç bitmez valla.
51 dk lık kısa programlar. ben hep öyle yıkarım. iki saatlik aralar versem iş hiç bitmez valla.
30 yaşındayım
yok, istemiyorum ben çocuk..
eşine çok kızdım,çok!!!!! okudukça da kzıyorum...
mesela ben beyazlari iki kez yikarim ve asla ara vermem
gecen sudyen teli kacirdim'
servis demedi ole bisey ama
cok canimi sikti
kii ben cok dikkat ediyorum makineme'
bir daha yenisini alamam diyeee....
sütyenleri tül torbada yıkayın diyolar canım.
ben hiç koymadım ama kaliteli markalar tercih ediyorum. beş on değil iki sütyenim var aynı renk. iki de koyu renk o kadar. ama paraya kıyar iyisini alırım o zaman bişi olmuyo taş gibi kalıyo yılarca.
tabi kilo verip almazsam
hiç mi istemiyorsun?
program farketmez canım motorun soğuması gerekirmiş.sürekli çalışınca motor yanıyormuş.ben de peşpeşe yıkardım artık yıkamıyorum.:128:
30 yaşındayım
yok, istemiyorum ben çocuk..
sütyenleri tül torbada yıkayın diyolar canım.
ben hiç koymadım ama kaliteli markalar tercih ediyorum. beş on değil iki sütyenim var aynı renk. iki de koyu renk o kadar. ama paraya kıyar iyisini alırım o zaman bişi olmuyo taş gibi kalıyo yılarca.
tabi kilo verip almazsam
HelloBen geldim
![]()
ben istiyorum:ssz:
![]()
2 saatten uzun programlar var. onda motor mu soguyor. ben mantıklı bulmadım servisin bu açıklamasını açıkçası..
2 saatten uzun programlar var. onda motor mu soguyor. ben mantıklı bulmadım servisin bu açıklamasını açıkçası..
hoşgeldin canım
allah verir inşallah![]()