Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem bana iyiki erkek olmamışsın
mapustan çıkmazdın diy
erkekler birer ot gibidirler nerede bitecekleri ve yeşerecekleri belli olmaz. ve illaki bir gün o otu bir hayvan yiyecek ve erkeklerin asıl yüzlerini dışarı çıkaracaklardır
#kızlar aşağıda 9 üye okuyor diyo ama 6 tane ye ismi yazıyo. o nasıl oluyo?
Benim kardesimle aramda bir yas var hangimiz biriyle tartissak digeride kavgaya girerdi koruyalim diye birbirimizi. Biz mahallede kavga eder gelirdik evde annem doverdi niye kavga ediyorsunuz diye. En son univwrsitede ev arkadasimin sacindan suruklemistim en son kavgam oydu.
#
Onlar kürklü Üye, gizliyorlar kendilerini![]()
Kuş'un biri bir gün yaralanmış soğuğun ortasında bekliyormuş. Yoldan geçen ineğin biri üstüne pislemiş. Kuş buna sinirlenmiş. Ama biraz zaman geçince o pisliğin onu ısıttığını görünce sevinçle ötmeye başlamış. Kedinin biri de gelmiş pisliğin içinden kuşu çıkarıp yemiş. ( 1.si Her üstüne sıçanı düşman sanma, , 2. si Seni her boktan çıkaranı dostun sanma, , 3.sü BOKUN İÇİNDE MUTLUYSAN SESİNİ ÇIKARMA
.
ben kimseyi dövmedim,ne küçükken ne büyükken..hep hümanist ve barıştan yana bir insan oldum![]()
Vay anasını be, niye dövmüştün kızı![]()
Ben hiç evdekilerden dayak azar filan yemedim kavga ettiğim için..![]()