• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

erkekler birer ot gibidirler nerede bitecekleri ve yeşerecekleri belli olmaz. ve illaki bir gün o otu bir hayvan yiyecek ve erkeklerin asıl yüzlerini dışarı çıkaracaklardır

Düsünüyorumda daha 6 yaslarindayken sabah evden bir cikardim aksam hava kararana kadar sokaktaydim.
Arkadaslarimla gitmedigimiz yer girmedigimiz Bahce kalmazdi.
Bizimkiler hicmi merak etmiyormus.

Ben oglumu dogdugundan beri hic yalniz birakmadim, bahceye bile yalniz göndermem asla.
Korkarim ya piskopat dolu disarisi.

Benim kardesimle aramda bir yas var hangimiz biriyle tartissak digeride kavgaya girerdi koruyalim diye birbirimizi. Biz mahallede kavga eder gelirdik evde annem doverdi niye kavga ediyorsunuz diye. En son univwrsitede ev arkadasimin sacindan suruklemistim en son kavgam oydu.

Kuş'un biri bir gün yaralanmış soğuğun ortasında bekliyormuş. Yoldan geçen ineğin biri üstüne pislemiş. Kuş buna sinirlenmiş. Ama biraz zaman geçince o pisliğin onu ısıttığını görünce sevinçle ötmeye başlamış. Kedinin biri de gelmiş pisliğin içinden kuşu çıkarıp yemiş. ( 1.si Her üstüne s.çanı düşman sanma, , 2. si Seni her b.ktan çıkaranı dostun sanma, , 3.sü B.KUN İÇİNDE MUTLUYSAN SESİNİ ÇIKARMA ;)

.

Son düzenleme:
Benim kardesimle aramda bir yas var hangimiz biriyle tartissak digeride kavgaya girerdi koruyalim diye birbirimizi. Biz mahallede kavga eder gelirdik evde annem doverdi niye kavga ediyorsunuz diye. En son univwrsitede ev arkadasimin sacindan suruklemistim en son kavgam oydu.

Vay anasını be, niye dövmüştün kızı :27::27:

Ben hiç evdekilerden dayak azar filan yemedim kavga ettiğim için.. :27:

Kuş'un biri bir gün yaralanmış soğuğun ortasında bekliyormuş. Yoldan geçen ineğin biri üstüne pislemiş. Kuş buna sinirlenmiş. Ama biraz zaman geçince o pisliğin onu ısıttığını görünce sevinçle ötmeye başlamış. Kedinin biri de gelmiş pisliğin içinden kuşu çıkarıp yemiş. ( 1.si Her üstüne sıçanı düşman sanma, , 2. si Seni her boktan çıkaranı dostun sanma, , 3.sü BOKUN İÇİNDE MUTLUYSAN SESİNİ ÇIKARMA ;)

.

Azicik Sansürleseydin kiz :9:

ben cocukken kimseyi dovdugumu hatirlamiyorum hep ablamla kavga ederdik herhalde yada kuzenlerimlemi hatirlamiyorum:27:

bilmeyen
dinlesin
çok komik :1:

[video=youtube;WJtMxX7xyAk]http://www.youtube.com/watch?v=WJtMxX7xyAk[/video]

ben kimseyi dövmedim,ne küçükken ne büyükken..hep hümanist ve barıştan yana bir insan oldum :27:

Vay anasını be, niye dövmüştün kızı :27::27:

Ben hiç evdekilerden dayak azar filan yemedim kavga ettiğim için.. :27:

Biz zaten hiç anlaşamıyorduk her konuda ters düşüyorduk okul bitmesine yaklaşırken artık okul bitecek diye göz yummaya çalışıyorduk birbirimize neden bilmiyorum tartışmaya başladık o arkadaşıyla mutfakta ders çalışıyordu bende mutfaktan bir şey almaya girmiştim tartışma başladı sonra annemle ilgili bir şey söyledi suratına tokat indirdim sen kimsin annem hakkında konuşuyosun diye bir sonraki günde eşyalarını almaya geldi gene tartışmaya başladık ben sinirlendim kalktım saçlarından tuttum odadan kapıya kadar sürükledim... O zaman sınıf arkadaşımın erkek arkadaşı ve ayrıca 2 kız arkadaşım ve bir ev arkadaşım yani toplamda 4 kişi elimden zor almışlardı kızı... Arkadaşımın sevgilisi şey demişti mutlu erkek gibisin kızı elinden alamadık bu sinirde gördüğüm 2. kızsın demişti... Ben öfkemi kontrol edemiyorum maalesef sinirlenince kendimi kaybediyorum... Ve çok kinciyim :14::14::14: Bir komşumuzla saç baş girmiştik bir keresinde de koca kadına kafa tutmuştum :31::31::31:

Son düzenleme:
:1::1::1::1::1:

[video=youtube;mHaax7Te5Is]http://www.youtube.com/watch?v=mHaax7Te5Is[/video]

Back
X