Sinir eden koca...

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.146
448
Buraya ilk defa konu aciyorum. Bu saat oldu sinirim hala geçmedi. Belki bana da iki güzel söz yazarsiniz keyfim yerine gelir dedim.
Hamileligimden dolayı her aksam nugger dondurma yiyiyorum bağımlı gibi.kilosu bilmem nesi umurum değil 3. Bebeğim ve doğum sonrası rahat kilo verebiliyorum. Dun eşim gelirken her gun yedigimi bildiği halde kendisine bir poşet dondurma almış bana nugger almamış. Bende çocukları uyuttum düş aldim. Oh dedim simdi keyifle dondurma mi yiyeyim. Kesimde ses yok ama. Dolaba baktım ki yok. Eşime dedim almadinmi al demedim ki dedi. Ama her aksam aliyorsun ve al demiyorum sana. Bu dondurmaya feci zaafim var yasayan bilir. Sinirimden ağladım git al dedim gitmedi birde bana bunun için trip mi yapıyorsun dedi. Zaten doğuma az kalmis. Sayılı şeyler şuanda beni mutlu ediyor. Yeterince gergin ve stresliyim ve agrilarim var senin yaptığına bak. Yastiklarini eline verdim yallah salona. Yarin benle konuşma dedi. Bende sen de içerde yat artı yaptığım yemeği dahi yeme dedim. Bugün sabah kalktı gitti gece geldi. Sbaha toplantısı vardı ordanda kahveye geçti bütün gece oyun oynadı. Sonra yine aldığı bir poşet kendine has dondurmayı yedi ve yattı içeri. Konuşmadık tabi. Şimdi ben mi abarttim hormonlarim altüst zaten. Gidip bogasim var.

Aman yarabbim:) ey nogger sen nelere kadirsin:) Çok aşırı abartmışsınız ama bu hormonlarınızdan kaynaklı herhalde. Ama sinirden boğacak, yatak ayıracak bir durum asla asla yok, dalgınlığına gelmiştir düşünememiştir almamıştır. İnsanlık hali.. Bence bu aşırı tepkiniz ve ağır sözleriniz için özür dilemelisiniz tatlı bir dille.

Çocuk musunuz Allah aşkına yahu yok hergün nugger yiyorum yok bu akşam almamış falan bir akşam yemeseniz ne olacak evet fena bağımlılık ve hiç doğru değil bir de adama git al diye çıkışıp trip atıyorsunuz zaten hep almış. Aldığı dondurmadan yeseniz ne olacak? çocuk yapsa anne babası kızar yani çok abartı.Ben olsam bende çok kızardım. Yatak ayırmak boğmak nedir yani şaka yapıyor olmalısınız ya da şımartılmışsınız fazlaca

Ah be güzelim sende hamilesin halimi sende anlamazsan başkasına anlatmam imkânsız zaten. Neyse nacizane tavsiyem kınama başına gelir olsun. İyi geceler.

Ben de hamileyim. Ama böyle birşey ne duydum ne gördüm ne yaptım. Aşırı abartmışsınız. Çıkıp kendiniz alsaydınız

Ayyy inanmıyorum bu ne sinir bu ne gerginlik allahım adam haklı özür dilerim ama illa her gün almaya ne gerek var böyle yiyorsanız alınca 10 tane alın dolapta duracak zaten öyle değil mi ? Yatak ayırmak vs hoş değil

Bence haklısin seni düsünüp almaliydi tepkin biraz abartili olabilir ama eşinde hamileligine verip gidip almaliydi..

Şaşkınlıkla okudum yazılanları
Şımarıklık triplerini hamileliğe bağlama işini çok abartmışsınız.
Allah bu tür hamilelik tribindeki kadınların eşlerine sabır versin

O gece yemediniz diye eksilen bişey var mı aradaki saygıdan başka?

tepkileriniz çok aşırı olmuş.
ben olsam ayakkabılarımı giyer gider alırım 5 dkda. herşeyi de kocadan beklersek ooohooo.

Günaydın herkese. Dun eşim geldiğinde uyuyordum dolaba bakmadim. Doğuma yirmi gün kaldı 20 dondurma almış dolaba koymus. Sabah da öperek uyandırdı özür diledi. Bugün neden yanimayatmadin dedim. Baktım çok rahat yatiyordun rahatını bozmak istemedim dedi. Gerçekten sağa sola dönerken çok ahladigim için uyaniyordu. Kısacası biz baristik. Yorumlar için teşekkürler

Burada bdv da ilk defa konu açtım. Gerçekten herkes yazardı polemik başlıyor vs diye gerçekten öyleymiş. Konumu açarken yazıyı abartılı yazmış olabilirim. Ama su var ki buradan fikir almak hic de mantıklı değilmiş bunu gördüm ilk defa
Çünkü evde esinizle annenizle olan baginizi diyalogunuzu hic kimse bilemez. Herkes kendine yorumlar. Bu da sizi insanlarla polemiğe sürükler gereksiz sinir yaparsınız. Bence buna gerek yok.

Sunu da soyliyim son olarak, kimsenin yorumuna sinirlenmedim alinmadim bilerek okudum fikirlere saygim sonsuz
Herkesin eline sağlık. Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyor, konumu takipten cikartiyorum

Istedgim kadar hamile olayim benim kocam alcam deyip özellikle unutur eve ancak kendini getirirdi böyle olsa kocan girtlaklardin bence

Ya hamilesiniz, duygusalsınız anlıyorum, ama bana hamileliği naz yapmak için silah olarak kullanıyorsunuz gibi geldi. Bir akşam da eşinizin aldığı diğer dondurmalardan yeseydiniz, tatlı tatlı çatsaydınız bak bir daha almadan eve gelirsen kapıda kalırsın, içeri almam vs. diye. Daha etkili ve hoş olmaz mıydı? İnsan bir dondurma yüzünden eşini koltukta uyumaya gönderir mi? Çok bencilce. Ya işten eve gelirken telefon edip hatırlatın, ya aldığınızda 30 tane filan alıp, stok yapın buzdolabına... Yani bir sürü çözüm bulunabilir şu basit şeye. Geldiği durum çok abartı ve gereksiz olmuş.

Son yorumunuzu şimdi okudum da, konuyu takipten çıkarıyorum demişsiniz... Sizin azcık sakinleşmeye ihtiyacınız var bence. Hayırlı, sağlıklı doğumlar dilerim.

Sanki birazcık abartmışsınız ama hormonlardan.Son zamanlarınızdasınız hava sıcak ikide çocuğunuz var keyif yapmak istemişsiniz ama umduğunuzu bulamayınca sinirlendiniz.Bende hamileyim anlayabiliyorum

neyse ki barışmışsınız..
dondurmaları azalt bence..
az kaldi bari lohusalikta kocani çektime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…