• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir etti yine

Tipik değil benim ki mnyk yatak odamda çekmeceden, korunuyoz diye, prezervatif i alıp çantasına atan utanmadan bi de söyleyen kaynana

bu kadar torun sevdasına düşmüş bir kayınvalideyle işiniz zor,bebeğiniz olduğunda düşünemiyorum kayınvalidenizin halini ,sizden çok o sahipleneceğe benziyor.şimdiden mesafe koymaya başlayın , ilerde daha çok sinir edebilir.

Insan Öncelikle insaniyet namina bir gecmis olsun der , ne tuhaf insanlar var ya..
Allah akil fikir versin ..
Bosver ne karisiyoki o senin isine , soyledigi doktora gitmezsin olur biter .

Müjdemii bu seni gönderme pesinde galibaa

İyi akşamlar arkadaşlar, şu k.v. Yine beni sinir etti. Şöyle ki; göğsümde uzun süreden beri bi kitle vardı onun için doktora gitmiştim, bu bi şekilde k.v. Nin kulağına gitti( duysun istemiyordum ilk evlendiğimiz zamandan beri bebek te bebek dediği için, haliyle doktor da ilaç verdiği için göğsümde ki kitleye tedavim bitene kadar hamilelik sakıncalı ) beni dün aradı şöyle şöyle bi doktor var ona git, ben onun ciğerini bilirim doktor tanıdık olursa bebek olur mu olmaz mı öğrenicek yoksa bu benim uydurmam mı, ben de hayır ben doktorumu seçtim tedavimi de oluyorum dedim, sonra eşi vasıtasıyla (k.p.) eşimi aramış şu şu doktora gitsin diye, haliyle bu karışmaları beni sinir etti, haksız mıyım sizce?bi de hastalığımı duyunca iyi müjde verdin diyo!
Canım belki de gerçekten güvendiği bir doktordur be sizi önemsediği için ısrar ediyor olabilir. Benim babamda damatlarına emin olduğu konularda ısrar eser hep de haklı Çıkar

Back
X