yahu bizde mi sorun var anlayamadım. millet ne rahat arkadaş. benim özel bir nedenimden dolayı akrabam evini açtığında vallahi koltuğun ucuna oturuyorum. bu insanlardaki rahatlığı anlamak mümkün değil.
bence artık siz de iş yapmayın, sancım var iyi değilim ev işlerini yapamıyorum diyin, hatta o kız da oradayken eşinize dönüp 1-2 gün izin alıp yanımda durur musun yardıma ihtiyacım oluyo bu günlerde filan diyin. azıcık yüzü varsa anlar herhalde.
Peki o kuzen olmasaydı işlerinizi kim yapacaktı bunu merak ettim ? Yine siz yapmayacak mıydınız ? Eğer ekstra o kız için birşeylerde yapıyorsanız bundan sonra yapmayın,eşinizede artık yapamadığınızı söyleyin.
Fakat bunu söylerken kuzen yardım etmiyor diye hiç şikayet etmeyin bence.
Biraz fazla beklentiye sahip değil misiniz sizce?
Sizin evinize kalmaya gelmiş bir insan, daha ilk yazdığınızdan belli, beraber yeriz beraber yaparız gibi. Siz eve gelen misafirleriniz için beraber yaparız beraber yeriz mi diyerek ağırlıyorsunuz onları? Ha bu demek değildir kız kendi köşe yastığı gibi otursun kenara sizden su istesin vs vs ama beraber temizlik yapmak yemek hazırlamak neyin nesi? Zaten kız o günlerde okulda olduğunu düşünürsek bir akşam yemeği birde sabah kahvaltısı yapıyordur diye tahmin ediyorum, onlardada en azından tabakları yerleştirip kalktığında kaldırıyorsa sorun ne?
Hem yazık değil mi, bende son sınıf öğrencisiyim ne kadar ağır dersler biliyor musunuz? Üstelik insanın kendi üzerinde nasıl bir yük oluyordur hem başkasının evinde kalmak hem o dersi veremezse okulunun bitiremeyeceğini bilmek? Hem sabah akşam öğlen hazırlıyorum demişsiniz, sadece ona mı hazırlıyorsunuz? Sanki o olmayınca akşam yemek pişmiyor mu sizin evde? Onun gelmesinde neye güvendiniz anlamadım ki ben? Kız yer silip perdemi yıkayacaktı? Sonuçta tatil gelmemiş, derse gelmiş. Üstelik tek derse, bunu düşünseniz iyi edersiniz. Sanırım hamilesiniz ondan böyle abartmışsınız. Çok sıkıldıysanız eğer hiç iş yapmayan biriyse diyeverseydiniz kıza, tatlım kendimi iyi hissetmiyorum ben hazırlarım sende toplarsın vs vs diye ? 1 kez 2 kez olunca anlar herhalde. Ben biraz haksız gördüm sizi kusurabakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?