şöyle düşünüyorum ben...evde iki kişiyken bir makarna,bir salata yapsanız da yenir sorun olmaz ama bir misafir varken öyle basit yemeklerle idare edilemiyor.yine yalnızken 10 günde bir temizlik yapılabilir,zaten hamile bayan biraz daha rahat davranır ama misafir varken evi temiz tutmak gerekir.ayrıca kuzen var diye eşi de çok yardım etmiyordur diye düşünüyorum.konu sahibi bu konularda yalnız kalıyor gibi..
size katılıyorum. ayrıca bence konu sahibinin eşinin kuzenini bir kenara atıp eşinin ona yardım etmemesine üzülmeli. hamilelik zamanında bile el üstünde tutup yardım etmiyorsa ki sancılar başladı da demişsiniz. bebek dünyaya geldikten sonra size nasıl yardımcı olmasını bekliyorsunuz?
Biraz fazla beklentiye sahip değil misiniz sizce?
Sizin evinize kalmaya gelmiş bir insan, daha ilk yazdığınızdan belli, beraber yeriz beraber yaparız gibi. Siz eve gelen misafirleriniz için beraber yaparız beraber yeriz mi diyerek ağırlıyorsunuz onları? Ha bu demek değildir kız kendi köşe yastığı gibi otursun kenara sizden su istesin vs vs ama beraber temizlik yapmak yemek hazırlamak neyin nesi? Zaten kız o günlerde okulda olduğunu düşünürsek bir akşam yemeği birde sabah kahvaltısı yapıyordur diye tahmin ediyorum, onlardada en azından tabakları yerleştirip kalktığında kaldırıyorsa sorun ne?
Hem yazık değil mi, bende son sınıf öğrencisiyim ne kadar ağır dersler biliyor musunuz? Üstelik insanın kendi üzerinde nasıl bir yük oluyordur hem başkasının evinde kalmak hem o dersi veremezse okulunun bitiremeyeceğini bilmek? Hem sabah akşam öğlen hazırlıyorum demişsiniz, sadece ona mı hazırlıyorsunuz? Sanki o olmayınca akşam yemek pişmiyor mu sizin evde? Onun gelmesinde neye güvendiniz anlamadım ki ben? Kız yer silip perdemi yıkayacaktı? Sonuçta tatil gelmemiş, derse gelmiş. Üstelik tek derse, bunu düşünseniz iyi edersiniz. Sanırım hamilesiniz ondan böyle abartmışsınız. Çok sıkıldıysanız eğer hiç iş yapmayan biriyse diyeverseydiniz kıza, tatlım kendimi iyi hissetmiyorum ben hazırlarım sende toplarsın vs vs diye ? 1 kez 2 kez olunca anlar herhalde. Ben biraz haksız gördüm sizi kusurabakmayın.
Konuyu anlamamışsın galiba. Kızcağızın derdi hamile olması. 7 aylık hamile bir de o kıza hizmet mi edecek?
Ben rahatsız olduğumda durumlarda gerekirse bir ekmeğe peynir koyar yerim ama evde misafir olunca maalesef mümkün olmuyor.
Evini de belki o yokken haftada 1-2 temizler umursamaz ama o varken illa ki toparlaması temizlemesi gerekecek.
Kızın yaptığı tamamennn bencillikkk düşüncesizlikkk
Biraz fazla beklentiye sahip değil misiniz sizce?
Sizin evinize kalmaya gelmiş bir insan, daha ilk yazdığınızdan belli, beraber yeriz beraber yaparız gibi. Siz eve gelen misafirleriniz için beraber yaparız beraber yeriz mi diyerek ağırlıyorsunuz onları? Ha bu demek değildir kız kendi köşe yastığı gibi otursun kenara sizden su istesin vs vs ama beraber temizlik yapmak yemek hazırlamak neyin nesi? Zaten kız o günlerde okulda olduğunu düşünürsek bir akşam yemeği birde sabah kahvaltısı yapıyordur diye tahmin ediyorum, onlardada en azından tabakları yerleştirip kalktığında kaldırıyorsa sorun ne?
Hem yazık değil mi, bende son sınıf öğrencisiyim ne kadar ağır dersler biliyor musunuz? Üstelik insanın kendi üzerinde nasıl bir yük oluyordur hem başkasının evinde kalmak hem o dersi veremezse okulunun bitiremeyeceğini bilmek? Hem sabah akşam öğlen hazırlıyorum demişsiniz, sadece ona mı hazırlıyorsunuz? Sanki o olmayınca akşam yemek pişmiyor mu sizin evde? Onun gelmesinde neye güvendiniz anlamadım ki ben? Kız yer silip perdemi yıkayacaktı? Sonuçta tatil gelmemiş, derse gelmiş. Üstelik tek derse, bunu düşünseniz iyi edersiniz. Sanırım hamilesiniz ondan böyle abartmışsınız. Çok sıkıldıysanız eğer hiç iş yapmayan biriyse diyeverseydiniz kıza, tatlım kendimi iyi hissetmiyorum ben hazırlarım sende toplarsın vs vs diye ? 1 kez 2 kez olunca anlar herhalde. Ben biraz haksız gördüm sizi kusurabakmayın.
çogu kişi eşimden yardım alamadıgım için patladıgımı sanıyor ama ben 1 senedir iki kişilik yemek hazırlıyorum evimi 2-3 günde bir süpürüyorum her odayıda hergün temizlemiyorum , misafir geldiginde ise her yere girebildigi için her yeri toparlıyorum her sabah kalvaltıda ayrı bişi her akşam ayrı yemek çayıydı meyvesiydi onusuydu bunusuydu derken bi bakıyorum günüm mutfakta geçmiş eşim 12 saat çalıyor eve geldiginde ise ymegini yiyip dinleniyor arada bi canı isterse çay demle diyo şimdi eşimden yardım isteyim evinde yedigi bir ögün yemegin bulaşıgını mı yıkattırıyım
ya canım benım delimisin kusura bakma ama bu kadar ayakta kalmanın ERKEN DOĞUMUN HABERCISI olduğunu duymadın mı acaba???
Lutfen dınlenırmısın yapmak zorunda değilsin... aaaaaaaaaaaaaaaa
inan duymadım
aaaaa aşk olsunnnn benım doktorum hep tembih eder bende hep kendı işimi kendım yaptım buzamana kadar yapma etme der gunlere yaymaya çalış işini...
kimse senden bebeğinden fazla önemli değil....
ya canım benım delimisin kusura bakma ama bu kadar ayakta kalmanın ERKEN DOĞUMUN HABERCISI olduğunu duymadın mı acaba???
Lutfen dınlenırmısın yapmak zorunda değilsin... aaaaaaaaaaaaaaaa
haklısın birde kansızlıgım var ondan çabuk yoruluyorum doktor kan sonucunu görünce trafik kazası mı geçirdin dedi o kadar azalmış kanım
yapmayın allah aşkına,benim komşum fabrikada tüm gün ayakta çalışıyordu.doğumdan 15 gün önce izne ayrıldı.komşum gibi binlerce insan var tarlada orada burada ayakta çalışan.üstelik sorun olsa konu sahibinin dr uyarırdı
yapmayın allah aşkına,benim komşum fabrikada tüm gün ayakta çalışıyordu.doğumdan 15 gün önce izne ayrıldı.komşum gibi binlerce insan var tarlada orada burada ayakta çalışan.üstelik sorun olsa konu sahibinin dr uyarırdı
komşun daynacagını aklı kesmiş ki işden ayrılmamış
dr ne diyecek eve gelen misafire hizmet etme mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?