Sinir krizi gecirdi esim rezill oldum

Ahhh ahhhh ahhh yaniyorum da soranim yok cok agir kulturleri

Off cokmu işsissiniz senaryo yazmaya meyl etmissiniz.
Hep cocuk istiyo ama asla bir tane war allah bagislasin ikinciyi asla istemiyorum korunuyorum..o cok istiyo ama

Senaryo olsaydı doğrulamazdınız hanimefendi. :)
Çocuk varmış zaten, adam 2.yi istiyor bir de. Hiç şaşırmadım.

Kendine hak değilde mecbur hissediyor. Doğuluy muş eşi 4 duvar arasında ne yaşıyor bilemiyoruz ki yengenç ... Keşke boşansa boşanma bilse.

Evlenirken hiç mi görmüyorsunuz evet bir evin içine girmeden anlamak çok zor kabul ama “boşanmak ters “gibi bi akıl güden kişiyle nekadar sağlıklı bu bile defalarca düşünmek için yeterli

Eski konularınızdan da hatırladığım kadarıyla siz de her şeye sorun gözüyle yaklaşan bir kadınsınız. Çok depresif takıldığınızı düşünüyorum. Eşiniz de oldukça kabahatli bu meselede siz de. Üstelik eşinize göre boşanmak kötü diye adım atmazken ona göre kötü olan şeyleri yapmaktan cekinmemeniz dürüst bir davranış değil. Hiç adamın üstüne atmayın. Isteseniz çoktan boşanırdınız.

Konu sahibi eski konulariniza baktim da bosanmazsaniz veya aile terapisi almazsaniz birbirinizin sebebi olacaksiniz.
Bu isin sonu hayra alamet gozukmuyor.
Yazık bebeginize de yavrum ne kadar korkmustur siz o olaylari yasarken.

Bosanmak istiyorum ama o ne yazik olmuyor.
Yasamlari bilmeden yargilamayin ne olur.

O kadar cahil o kadar pislik ki aile terapistine gdelim diyorum sen delisin sen git diyor

Evet söylediğiniz cümle çok ağır ama eşinizin kurduğu cümle de aynı derece kötü ve ağır...

Evlilikte telafisi mümkün olmayan cümleler kurmamak gerekir , umarım toparlayabilirsiniz

eeee O çorbaya bu terbiye.

Evet bunu ben uydurdum öyle değildi bu söz

Ne bekliyormuş ki.
Kötü söz duymak istemiyorsa önce kendi diline ayar verecek.

Diyosa diyo yani. Nolmuş?
Çok isteseydin boşanmak eşine sorup o olmaz dedi diye oturmazdın yerine. Öyle asıp kesecek adam komşuların eve doluştuğu kavgada ağzınızı yüzünüzü dağıtmadı mı? Buraya yazdığınıza göre yapmamış. Demek ki asıp kesemicek de.
Çok istiyorum boşanmak diyosan git dilekçeni ver adliyeye bitsin

Bosanmak istiyorum ama o ne yazik olmuyor.
Yasamlari bilmeden yargilamayin ne olur.

O kadar cahil o kadar pislik ki aile terapistine gdelim diyorum sen delisin sen git diyor
Yargilamiyorumki. Bakin siz de soyluyorsunuz terapiyo de kabul etmiyor cahil bir adam bu, degismeyecek yani.
Siz de konu acmaya devaam edeceksiniz.
Hem denemeden nasil olmuyor diyebiliyorsunuz biraz cesaret lutfen.
Adam sizi ne hale getirmis baksaniza ruhunuzu sömürmüş diger konuda kizima bile tahammul edemiyorum bazen demissiniz.
Daha önünüzde Allah nasip ederse cok yillariniz var boyle nasil hayat gecer.

Ahhh cnmim kizim oyle mi demisim.
Ozur dilerim kizim ozur dilerim herseyim.
Gerckten sömuruyor hatta bitirdi bni

Çok güzel demişsin. Onun söylediği daha ağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…