Türkiye cumhuriyeti anayasasına göre kadınin boşanmak istemeyen kocaya dava açma hakkı var.
Boşanma hakkı (bazı ülkelerde hayır ama bizim ülkemizde hala) kadına da verilmiş bir haktir.
Ama konularinizdan anladığım siz bu yasami kendinize hak görüyorsunuz.
Off cokmu işsissiniz senaryo yazmaya meyl etmissiniz.
Hep cocuk istiyo ama asla bir tane war allah bagislasin ikinciyi asla istemiyorum korunuyorum..o cok istiyo ama
Kendine hak değilde mecbur hissediyor. Doğuluy muş eşi 4 duvar arasında ne yaşıyor bilemiyoruz ki yengenç ... Keşke boşansa boşanma bilse.Türkiye cumhuriyeti anayasasına göre kadınin boşanmak istemeyen kocaya dava açma hakkı var.
Boşanma hakkı (bazı ülkelerde hayır ama bizim ülkemizde hala) kadına da verilmiş bir haktir.
Ama konularinizdan anladığım siz bu yasami kendinize hak görüyorsunuz.
Konu sahibi eski konulariniza baktim da bosanmazsaniz veya aile terapisi almazsaniz birbirinizin sebebi olacaksiniz.
Bu isin sonu hayra alamet gozukmuyor.
Yazık bebeginize de yavrum ne kadar korkmustur siz o olaylari yasarken.
Boşanmak ters ama kavga ediyor.
Ee nolcakmış, boşanmayıp ömür boyu kavga mı edecekmişsiniz?
Diyosa diyo yani. Nolmuş?Ewet oyle diyo
Yargilamiyorumki. Bakin siz de soyluyorsunuz terapiyo de kabul etmiyor cahil bir adam bu, degismeyecek yani.Bosanmak istiyorum ama o ne yazik olmuyor.
Yasamlari bilmeden yargilamayin ne olur.
O kadar cahil o kadar pislik ki aile terapistine gdelim diyorum sen delisin sen git diyor
Yargilamiyorumki. Bakin siz de soyluyorsunuz terapiyo de kabul etmiyor cahil bir adam bu, degismeyecek yani.
Siz de konu acmaya devaam edeceksiniz.
Hem denemeden nasil olmuyor diyebiliyorsunuz biraz cesaret lutfen.
Adam sizi ne hale getirmis baksaniza ruhunuzu sömürmüş diger konuda kizima bile tahammul edemiyorum bazen demissiniz.
Daha önünüzde Allah nasip ederse cok yillariniz var boyle nasil hayat gecer.
valla bi esantiyon mal gibi elimde kaldın diyen kocaya az bile demisssBence kocanıza, "başkası beni alır" demek gerçekten ağır.
Çok güzel demişsin. Onun söylediği daha ağır.3 gundur kavgaliydik.
Bugun tekrar alevlendi.
Cok agir hakaretler etti.
En son sen elimde kaldin dedi.
Bosuyamiyorumda bisanmak ters.
Hani o manada kurtulamiyorum elimde kaldin gibisinden.
Bnimde çok zoruma gitti agladim sinir krizi gecirdim ve elinde kaldiysam alicak biri elbet cikar dedim.
Gerisini hatirlamiyorum.
Ofkeden deliye döndü.
Cildirdi.
Apartman ayaga kalkti.
Komsular ewe dolustu zor saknledti.
Ewi yikti gecti.
Cok mu agir laf gerckten.
Ama hkketti suan cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?