Sinir krizi gecirdi esim rezill oldum

Bncede gommeyi unuttuk

Benim ilk esimde bosanmak istemiyordu ee napmaliyim ben istiyordum gayette bosandim.simdi bile dini nikahta 3 hakkin 1ini ben aldim.
Siz ne yasiyorsunuz bole cok lacka olmus hersey

Eski konularınıza baktım da bence sizin bi psikiyatriye gitmeniz tedavi olmanız gerekiyor allah eşinize sabir selamet versin... adamcağız sınır krizi geçirmekte haklı

Yazikķ hemcinsiz digmi
evet ne yazıkki.hemcinsimi her zaman kayıracağım diye bir şey yok.haksıza haksızsın denir.ki %99 haksız bulundunuz geri kalan %1 de eski konularınızı bilmiyor.gelmiş herkese ukalaca cevaplar yazıyorsunuz.adama daha da bir acıdım şu an.ah ne yazık inşallah kurtarır kendini.

Siz ne istiyorsunuz gerçekten? Burda yazılanlardan sonra baktım eski konularınıza bu kadar mutsuzsunuz eşiniz için o kadar pislik ki diyebiliyorsunuz rahatça ama boşanmakta size göre ters? Eee yani biz napalım sizin için? Burda hepimiz birleşip evrene mesaj yollayıp eşinizin bambaşka bir insana dönüşmesini sağlayamayacağımıza göre ki siz de az değilsiniz. Öncelikle kendinizi değiştirmeye çalışarak başlayabilirsiniz

Sizin bu eşiniz size iyi sabrediyor. Olacak iş mi başka laf mı kalmadı söyleyecek.

Haketmiş neye sinirleniyor

Bende bu konuya istinaden öyle düşündüm ama sonra geçmiş konularına baktım bayanın ve hatırladım ki malesef konu sahibi eşini çok zorluyor adam artık bunalıp böyle söylemiştir kesin.

Elimde kaldın demek ağır değil de , başkası beni alır demek mi ağır.öyle saça böyle tarak.

Valla bu ülkede boşanmak problem. 3-4 yıl sürünürsün boşamazlar, boşasalar çocuklara sahip çıkamazlar, evlilik hayatındaki eziyeti kadınlar boşanma sürecinde ve sonrasında devam ettiği için belki de boşanamya cesaretleri yok

Allah kocana sabır versin. Sana da aynı şekilde, zira senin eşine eşinin de sana zerre tahammülü kalmamış. Yazık bu kadar zorlamanın anlamı yok bence çok sıkıntılısin...

Şu kavgaları çocuk oyuncağına çevirmeyin!!
-salak -sensin salak
şu diyalog tipinden kurtulun.
Adam sinirliyse; hea deyip geçin susun. Siniri geçer birsüre sonra. Niye laf yetiştiriyorsunuz ki; birde üstüne tahrik edici konuşuyorsunuz.

E doğru demişsiniz.madem elinde kaldıysam boşanırım beni de alan biri olur manasına gelmiyor mu dediğiniz?bu kadar sinir krizine giriyorsa kendisi de konuşurken bi yutkunmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…