Eşinizle ilgili duygularınız ne kadar çirkin.
Hakkında bu kadar kötü sözler söylediğiniz biriyle evli kalsanız nolur?
Eski konularınızdan bir ikisini hatırlıyorum.
Yorumum; tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş,
Son kavgada, birbirinize ettiğiniz laflara söyleyecek söz bulamıyorum.
Komşular eve doluşmuş, bildiğin cennet mahallesi kavgası.
Sizin ilişkiniz çoktan ölmüş,gömmeyi unutmuşsunuz.
Eski konularınıza baktım da bence sizin bi psikiyatriye gitmeniz tedavi olmanız gerekiyor allah eşinize sabir selamet versin... adamcağız sınır krizi geçirmekte haklı
Ewet oyle diyo
evet ne yazıkki.hemcinsimi her zaman kayıracağım diye bir şey yok.haksıza haksızsın denir.ki %99 haksız bulundunuz geri kalan %1 de eski konularınızı bilmiyor.gelmiş herkese ukalaca cevaplar yazıyorsunuz.adama daha da bir acıdım şu an.ah ne yazık inşallah kurtarır kendini.Yazikķ hemcinsiz digmi
Sizin bu eşiniz size iyi sabrediyor. Olacak iş mi başka laf mı kalmadı söyleyecek.3 gundur kavgaliydik.
Bugun tekrar alevlendi.
Cok agir hakaretler etti.
En son sen elimde kaldin dedi.
Bosuyamiyorumda bisanmak ters.
Hani o manada kurtulamiyorum elimde kaldin gibisinden.
Bnimde çok zoruma gitti agladim sinir krizi gecirdim ve elinde kaldiysam alicak biri elbet cikar dedim.
Gerisini hatirlamiyorum.
Ofkeden deliye döndü.
Cildirdi.
Apartman ayaga kalkti.
Komsular ewe dolustu zor saknledti.
Ewi yikti gecti.
Cok mu agir laf gerckten.
Ama hkketti suan cok kotuyum
Bulamadım yaw eski konulari...Bu lafı bilmem de şöyle eski konularınıza bir bakın,eşinizi gömmediğiniz konu yok sizin, o adam ne yapsa yaranamaz size
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/search/106205403/Bulamadım yaw eski konulari...
Konu sahibi yine de geçmiş olsun, insallah duzelir hersey..
Haketmiş neye sinirleniyor
Eski konularınıza baktım da bence sizin bi psikiyatriye gitmeniz tedavi olmanız gerekiyor allah eşinize sabir selamet versin... adamcağız sınır krizi geçirmekte haklı
Valla bu ülkede boşanmak problem. 3-4 yıl sürünürsün boşamazlar, boşasalar çocuklara sahip çıkamazlar, evlilik hayatındaki eziyeti kadınlar boşanma sürecinde ve sonrasında devam ettiği için belki de boşanamya cesaretleri yokTürkiye cumhuriyeti anayasasına göre kadınin boşanmak istemeyen kocaya dava açma hakkı var.
Boşanma hakkı (bazı ülkelerde hayır ama bizim ülkemizde hala) kadına da verilmiş bir haktir.
Ama konularinizdan anladığım siz bu yasami kendinize hak görüyorsunuz.
Aynen ole, o lafi sana soyluyorsaHaketmiş neye sinirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?