Şu emojiden sonra bir psikoloğa gitmelisin diye düşündüm.yani dertli misin dalga mı geçiyorsun anlamadım
Bazi yörelerde evt.bosanma.yokDertliyim
Çaresizim
Asarim keserim diyor ne bilim korkuyor nasil basliycam bilmiyorum.
Ailm farkli bir sehirde yeni clismaya basldm birikimm cok az.
Ailm le yasamam cekemem onlar kalabalik aile apt kizimi aile ortaminda buyutup cekirdek ailesinnin olmamasina ve buna uzulmesine dayanamam.
Elbet bir gun olucak ama ne zamn bilmiyorum
Laf ağir değil o lafa gayet yerinde ama anlamadığım birsey var eski konularınıza göz attimda size eşinizin dediği hersey batmiş farkindamisiniz adami baya yeriyosunuz onada yazik sizede olmuyorsa ya oturup çaresine bakin yada ayrilin bugün apartmani başiniza toplayan yarin napar bilmiyorum hiç normal gelmediniz bana en sağliklisi ayrilmaniz gibi gözüküyor3 gundur kavgaliydik.
Bugun tekrar alevlendi.
Cok agir hakaretler etti.
En son sen elimde kaldin dedi.
Bosuyamiyorumda bisanmak ters.
Hani o manada kurtulamiyorum elimde kaldin gibisinden.
Bnimde çok zoruma gitti agladim sinir krizi gecirdim ve elinde kaldiysam alicak biri elbet cikar dedim.
Gerisini hatirlamiyorum.
Ofkeden deliye döndü.
Cildirdi.
Apartman ayaga kalkti.
Komsular ewe dolustu zor saknledti.
Ewi yikti gecti.
Cok mu agir laf gerckten.
Ama hkketti suan cok kotuyum
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim başımda da vardı böyle pislik cahil bir hödük çok şükür ben iş evliliğe gitmeden kurtulabildim. Ben de doğuluyum ama kendini yetiştirememiş bu astığım astık, işlerine gelince töre gelenek kullanan tayfadan nefret ediyorum. Ailenize sığının birilerinden yardım alın.Bosanmak istiyorum ama o ne yazik olmuyor.
Yasamlari bilmeden yargilamayin ne olur.
O kadar cahil o kadar pislik ki aile terapistine gdelim diyorum sen delisin sen git diyor
kocasının siddet gösterdiği yazmıyo burda .Sinir krizi geçirmiş .Bu laf çok çok agır ben bile bu lafa cinnet geçiririmNeyi geciriyorsunuz yumrugu mu?
Hemcinslerimiz bile.siddeti hak goruyorsa bize.erkekler neden yapmasin?
Adam haketmis
Böyle yaşamak size göre çok doğru ama boşanmak ters? Hangi çağda kaldınız biz 2019 a geldik
o adamı siz raydan çıkarttınız hep.adamın psikolojisini bozdunuz hala boşanmak ters diyorsunuz.en son adama kendisini öldürteceksiniz.
Eşinizle ilgili duygularınız ne kadar çirkin.Bosanmak istiyorum ama o ne yazik olmuyor.
Yasamlari bilmeden yargilamayin ne olur.
O kadar cahil o kadar pislik ki aile terapistine gdelim diyorum sen delisin sen git diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?