Sinir krizi gecirdi esim rezill oldum

kurtulmak istesen kurtulursun.
yok doğulu yok bilmem ne.
tam zamanıymış çağırsaydın polisi p.teside uzaklaştırma aç davayı bu kadar.
o evin o haline can güvenliğim tehlikede diyecektin.

Saygi yok, sevgi yok... evlilik bitmis...
Bir dilekce ile islemleri siz baslatabilirsiniz...

Son düzenleme:
Gelişine vurmuşsun ohhh dibine kadar haketmiş yerleştirmiş oldun bilinçaltına güzelce tek seçeneğinin o olmadığını. Ama tabi ki iyice yüzgöz olunmuş bu laflar unutulmaz

Boş tehdit. Bundan mı korkuyorsunuz? Onlarda boşanma yok diye birşey yok. Evet daha çok (ne olursa olsun) ailenin bir arada kalmasını uygun görüyorlar batıdaki insanlara göre ama kafanızda kurduğunuz kadar vahşi değiller. İstisnalar hariç ama o istisnalı psikopatlar bizdede var. Bence bu algının artık kırılması gerekiyor diye düşünüyorum. Sizin korkularınız başka, olmayan gerçeklere sığınmak yerine bence gerçek korkularınıza odaklanın.

Elimde kaldına verilecek başka da bir cevap yoktur zaten. Söylenen laflar ağır mı değil mi den ziyade, saygının tamamen bittiği bu evlilikte ne yapılabilir diye kafa yormak lazım. Ya boşanacaksınız ya da bir aile terapistine gideceksiniz. Çünkü karşılıklı hakaretlerin dozajı gittikçe yükselecektir.

Laf ağir değil o lafa gayet yerinde ama anlamadığım birsey var eski konularınıza göz attimda size eşinizin dediği hersey batmiş farkindamisiniz adami baya yeriyosunuz onada yazik sizede olmuyorsa ya oturup çaresine bakin yada ayrilin bugün apartmani başiniza toplayan yarin napar bilmiyorum hiç normal gelmediniz bana en sağliklisi ayrilmaniz gibi gözüküyor

Bosanmak istiyorum ama o ne yazik olmuyor.
Yasamlari bilmeden yargilamayin ne olur.

O kadar cahil o kadar pislik ki aile terapistine gdelim diyorum sen delisin sen git diyor
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim başımda da vardı böyle pislik cahil bir hödük çok şükür ben iş evliliğe gitmeden kurtulabildim. Ben de doğuluyum ama kendini yetiştirememiş bu astığım astık, işlerine gelince töre gelenek kullanan tayfadan nefret ediyorum. Ailenize sığının birilerinden yardım alın.

Böyle yaşamak size göre çok doğru ama boşanmak ters? Hangi çağda kaldınız biz 2019 a geldik

Böyle yaşamak size göre çok doğru ama boşanmak ters? Hangi çağda kaldınız biz 2019 a geldik

Sunun surasinnda 2020 ne ne ladi dimi
Bilmediginiz hayatlari zor sartlari rahat ve konforlu hayatizdan elestirmek nasilll eglnceli mi

o adamı siz raydan çıkarttınız hep.adamın psikolojisini bozdunuz hala boşanmak ters diyorsunuz.en son adama kendisini öldürteceksiniz.

Yine sen haklısın.

Söyleyene değil söyletene bak derler.

Istediğini söyleyen istemediğini işitir.

"Benim elimde kaldın" diyen bir adama denilecek en güzel cevabı vermişsin. Ağzına sağlık.

Şuan ki meseleniz neydide bu raddeye kadar geldiniz bilmiyorum yorumları okumadım belki yazdınız bilmiyorum ama eski konularınızı.biliyorum sizinde bazen acayip tavırlarınız var eşinize karşı kabul edin yada etmeyin bugünde patlama yaşanmış hayırlısı diyelim

eşiniz sizin onu aldattığınızı öğrense (no offense) yadırgamaz bence, o derece ağır laf çünkü.

not: eski konularınızı bilmiyorum.

Onun dediği de normal değil. ama sizin dediginiz çok çok ağır.oyle tepki vermesi normal Allah korusun bu laf için karısını öldürebilecek insanlar var malesef.

Bosanmak istiyorum ama o ne yazik olmuyor.
Yasamlari bilmeden yargilamayin ne olur.

O kadar cahil o kadar pislik ki aile terapistine gdelim diyorum sen delisin sen git diyor
Eşinizle ilgili duygularınız ne kadar çirkin.
Hakkında bu kadar kötü sözler söylediğiniz biriyle evli kalsanız nolur?
Eski konularınızdan bir ikisini hatırlıyorum.
Yorumum; tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş,
Son kavgada, birbirinize ettiğiniz laflara söyleyecek söz bulamıyorum.
Komşular eve doluşmuş, bildiğin cennet mahallesi kavgası.
Sizin ilişkiniz çoktan ölmüş,gömmeyi unutmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…