Sinir krizi gecirdi esim rezill oldum

Ağır laf işitmek istemeyen kendi söylediği sözleri tartacak. Yutamayacagi lokmayı yemeyecek. Neyse ağır magir bu lafları haketmis. Erkek diye her saçmalıklarını sineye mi çekelim yani. Ha boşanmak istiyorsanız isterse Uzak Doğulu olsun açın gitsin. Yok boşanmayacaksaniz bunu bir daha anmayin çok sinir bozucu bir durum çünkü.

Ahhh cnmim kizim oyle mi demisim.
Ozur dilerim kizim ozur dilerim herseyim.
Gerckten sömuruyor hatta bitirdi bni
Evet malesef.
Konudan da belli zaten tukenmissiniz.
norml zamanda insan hic kocasina beni alacak bri bulunur diyebilir mi. Diyemez. Ama karsidaki adam haketmis.

Ben sana hak verdim canım. Sana elimde kaldın boşanamıyorum da başıma kaldın demek istemiş açıkça. Sende başına kaldıysam boşan alacak olan çıkar demişsin doğru demişsin. Ne diyecektın ahh canım kocam beni boşamadığın için sana minnettarım mı diyecektin. İyi yapmışsın kudursun kendi kendine.

Esim olcak kisiye tersbana kalsa coktan bosamistim.

Cümleyi kafamda bir oyana çekiyorum bir bu yana ama bir türlü bir yere oturmuyor.

Eşinize tersse ters canım göbek bağınız bir mi kesildi?
Siz kendi hayatınız ile ilgili kararlarınızı kendiniz veremiyor musunuz?

Dediğimi geri alıyorum.
Arkadaşım aldatıldığı halde kocasına geri dönmüş,üstüne bir de sosyal medyada fotoğraf paylaşmış.

Ben en çok kızınıza üzüldüm. Ne size, ne eşinize. Burdan o kadar akıl alıyor, farklı farklı onca kadının tavsiyesini soruyor, cesaretlendirme sözlerini okuyorsunuz ama hiçbir şey yapmıyorsunuz. Yazık.

Kızınız umarım bir şekilde sağlam karakterli, güçlü birisi olur.
Allah onu korusun yaşamak zorunda kaldığı bu şiddet ortamının etkilerinden.

Oh bee okurken gulumsedigim bir msj aldm sonunda.Tesekurler.kudursunnnnnn

Off cokmu işsissiniz senaryo yazmaya meyl etmissiniz.
Hep cocuk istiyo ama asla bir tane war allah bagislasin ikinciyi asla istemiyorum korunuyorum..o cok istiyo ama
Kadın doğru söylemiş.Birbirinizi bu denli yerken o çocuk isteyip, siz korunuyorum dediğinize göre hala sevişme devam ediyor demekki sevde_

Esim dogulu bosanmak onlarda cok agir bi durum asla olmaz diyo
Birbirimizi yiyorz ama bosanma olmaz diyo
Hmn asarim keserim

Şimdi ne soracağım... eşiniz doğulu onlarda boşanma yokmuş ya, boşanırsanız şayet sizi ne ile tehdit ediyor onu merak ettim. Korkunuz nedir?

Şimdi ne soracağım... eşiniz doğulu onlarda boşanma yokmuş ya, boşanırsanız şayet sizi ne ile tehdit ediyor onu merak ettim. Korkunuz nedir?

Asarim keserim diyor ne bilim korkuyor nasil basliycam bilmiyorum.
Ailm farkli bir sehirde yeni clismaya basldm birikimm cok az.
Ailm le yasamam cekemem onlar kalabalik aile apt kizimi aile ortaminda buyutup cekirdek ailesinnin olmamasina ve buna uzulmesine dayanamam.
Elbet bir gun olucak ama ne zamn bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…