Evet malesef.Ahhh cnmim kizim oyle mi demisim.
Ozur dilerim kizim ozur dilerim herseyim.
Gerckten sömuruyor hatta bitirdi bni
Esim olcak kisiye tersbana kalsa coktan bosamistim.
Dediğimi geri alıyorum.Yav he
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz?
Ne asıyor,çamaşır mı?
Kendinize hiç değer vermiyorsunuz.
Daha bugün doğulu bir arkadaşım eşi boşanamayız demesine rağmen çıktı annesinin evine geldi
Yeter ki cesaret olsun,o zaman istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz.
Ama malesef hiç cesaretli değilsiniz.
Ben sana hak verdim canım. Sana elimde kaldın boşanamıyorum da başıma kaldın demek istemiş açıkça. Sende başına kaldıysam boşan alacak olan çıkar demişsin doğru demişsin. Ne diyecektın ahh canım kocam beni boşamadığın için sana minnettarım mı diyecektin. İyi yapmışsın kudursun kendi kendine.
Kadın doğru söylemiş.Birbirinizi bu denli yerken o çocuk isteyip, siz korunuyorum dediğinize göre hala sevişme devam ediyor demekkiOff cokmu işsissiniz senaryo yazmaya meyl etmissiniz.
Hep cocuk istiyo ama asla bir tane war allah bagislasin ikinciyi asla istemiyorum korunuyorum..o cok istiyo ama
Kadın doğru söylemiş.Birbirinizi bu denli yerken o çocuk isteyip, siz korunuyorum dediğinize göre hala sevişme devam ediyor demekkisevde_
Esim dogulu bosanmak onlarda cok agir bi durum asla olmaz diyo
Birbirimizi yiyorz ama bosanma olmaz diyo
Hmn asarim keserim
Onun dedigi.lafin uzerine haketmisBence kocanıza, "başkası beni alır" demek gerçekten ağır.
Yok niye merak ediyim kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez.Çok merak ediyorsaniz soylum ayri odalarda uyuyoruz.
..o cok istiyo ama
Şimdi ne soracağım... eşiniz doğulu onlarda boşanma yokmuş ya, boşanırsanız şayet sizi ne ile tehdit ediyor onu merak ettim. Korkunuz nedir?
Neyi geciriyorsunuz yumrugu mu?Ohaaa adam haklı bnde geçiririm bu lafa
Nasi yani?
Elimde kaldin..dedigi kadindan 2.cocuk mu istiyor.kocaniz?
Kocaniz dengesiz.ruh hastasi bence
aile terapistine gdelim diyorum sen delisin sen git diyor
Şu emojiden sonra bir psikoloğa gitmelisin diye düşündüm.yani dertli misin dalga mı geçiyorsun anlamadım
Sana deli diyen elimde kaldin diyen ve ustune 2.cocugu isteyen adamdan tekrar hamile kalma sakin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?