Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü Bursa'ya alisamadigini anlatan (oraya gittiğinin 15. gününden itibaren burada konu açmaya başladı) 4 veya 5.konusu

Keşke şuan olan bana oldu

Beni çok iyi anlamıssınız Allah razı olsun konu bursaya alışmak değil hayatta tek varlığım onlar bana ihtiyacları var

Ben 1.5 sene sabredeceğimi hiç düşünemiyorum ben tek dönmek icin zorlayacağım

İştede huzurum yok özel konularda üstüne biniyor dedem hasta ve hastane yatıyor beni büyütüp okutan kişi ve bn onun yanında değilim o kdr vicdansız ki yorumlarınız Allah bi gün umarım sizi bu duruma düşürmez !

Çünkü Bursa'ya alisamadigini anlatan (oraya gittiğinin 15. gününden itibaren burada konu açmaya başladı) 4 veya 5.konusu
Yazmama sebebim yazsamda anlamayacak zihniyetler var karşımda benim annem babam dedem oldu ve şuan hasta bn onu göremiyorum haftasonndan haftasonu benim onn yanında olmam lazım dedem olmasa bu derece kötü olmazdım

Çok doğru düşünüyorsunuz ama herşeyi anlatamıyor yazsam inanın insanlar okumaya üşenir ve yazdıkça daha çok üzülürüm gün içinde çok yoğundum telefona bakamadım şuan yazabiliyorum sizlere

Yazmama sebebim yazsamda anlamayacak zihniyetler var karşımda benim annem babam dedem oldu ve şuan hasta bn onu göremiyorum haftasonndan haftasonu benim onn yanında olmam lazım dedem olmasa bu derece kötü olmazdım
Yani asıl sorun Bursa ya alışmak alisamamak değil ,dedenin sana ihtiyacı olduğunu bu yer değişikliği ile onun sana ihtiyac duyduğunda onu yüzüstü bıraktığını dusunuyorsun

Caresiz degilsin. Alir raporunu gidersin.Bu kadar basit.Bak ben de annemden babamdan uzagim.Aralik ayinin basinda abim apar topar hastaneye kaldirildi.Bastim raporu gittim yanlarina 5 saat sonra hastaneydeydim.Hayatta hersey sadece senin basina gelmiyor.Herseyin cozumu var gecici ya da kalici.

Reactions: csi
Tamam dedenin sana ihtiyaci var peki evlenirken bunu dusunmedin mi? Esinin gunahi ne adama yazik. Destek almiyorsun 1 kere gittim fayda gormedim diyorsun! Buradan, bizden ne gibi bir destek bekliyorsun zira uzman degiliz.

Çalıştığım yöneticiler sorunlu rapor alsam bana orayı dar ederler

Tamam dedenin sana ihtiyaci var peki evlenirken bunu dusunmedin mi? Esinin gunahi ne adama yazik. Destek almiyorsun 1 kere gittim fayda gormedim diyorsun! Buradan, bizden ne gibi bir destek bekliyorsun zira uzman degiliz.
Ben gitmek istemedim onlar beni teşvik etti dedem kızkardeşim halam

yorumlar vicdansız değil sizin sorunlarınız var ve bunu kabullenemiyorsunuz.biz napalım burdan?sürekli haklısın mı diyelim.kusura bakma ama kocana yazık, evlenmeseydin madem.çalışıyorsan izin al rapor al git yanına dedenin, kaldı ki sen şifacı mısın 7/24 başında beklemeyi mi planlıyorsun.he onu da yapmak seni daha mutlu edicekse bırak kocanı işini vs git.adama da hayatı zehir etme.sinir krizi geçirecek ne var bunda.sen dert görmemişsin gerçekten.sinir krizleri geçirecek kadar nasıl bir şehire alışamamadır bu anlamadım.ailenden kopamıyorsan büyümeden (olgunlaşmadan) evlenmeseydin.bırak her şeyi dön istanbula o zaman al sana istediğin gibi tavsiye.

Çalıştığım yöneticiler sorunlu rapor alsam bana orayı dar ederler

Nereye ediyolar ya ? Dag basinda mi yasiyosun calisiyosun sen ? 1.derecede ailem hastanede yatiyor olucak saniye durmam ben saniye.Ben dursam esim surukler goturur.Git ustlerinle konus.Ozel durumunu anlat.Anlamiyorlar mi andavallar ! Ters mi cevap verdiler daha bisey demeden git dusunmeden al raporunu ve git tabiki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…