Çünkü Bursa'ya alisamadigini anlatan (oraya gittiğinin 15. gününden itibaren burada konu açmaya başladı) 4 veya 5.konusuhiç üşenmedim 18 sayfayı tek tek baktım ...( üyeliğim boyunca ilk defa yaptım :) konu sahibi konuyu açmış toplasan 5 -6 kere yazmış onlarda iki kelime sadece...kendinisine sorulan sorulara cevap bile vermemiş...niye geldin..neden alışamadın,istanbulda imkanların daha mı iyi idi ..yok ..yorum yazanlar kendilerinde şundandır,bundandır diyor..konunu sahibi izliyor..ilginç bir konu :)
Keşke şuan olan bana olduBir konusunda okumuştum sanirim istanbulda olanlar, dedesi ve kiz kardeşi , aslında hafta sonu gidebilirsiniz alışana kadar, onlar size gelsin hafta sonu bursa istanbul arasi cok uzun mesafe değil baştan esiniz sizin yaniniza tayin olsaydi keşke
Beni çok iyi anlamıssınız Allah razı olsun konu bursaya alışmak değil hayatta tek varlığım onlar bana ihtiyacları varYazıp yazacağına pişman oldu. Olabilir herkes bir değil. Hatırladığım kadarıyla ailesinden bir tek dedesi ve kardeşi vardı ve dede bakip buyutmustu o da hastaydı. Is yeri de sıkıntılıydı. Bide tamam yakın ama Bursa yani.. siz 2 günde alırsınız başkasi 6 ayda alisir. Yada alışamaz geri doner
Ben 1.5 sene sabredeceğimi hiç düşünemiyorum ben tek dönmek icin zorlayacağımBen de üniversitede çok ağlamıştım. Sizin gibi 2 saat uzaklıkta olmama ve herhafta sonu gelmeme rağmen. Orayi bilerek yazmak baska evet zorla yazmiyorsun ama gidince yasayip pismanlik yasamak baska. O zaman şartlar yurt ortamı vs farklıydı. Okuldan mezun olunca cok daha uzak bir şehre tek başıma çalışmaya gittim mesela. Bu kizin aklinin yasli hasta dedesinde kalması normal. 3 kişi destek olmuşlar bugüne kadar birbirlerine. Ben diyelim şimdi başka yere gitsem bilirim ki anam var babam var büyükler var hastalık vs aklim cok kalmaz ama bu farkli bir durum kimseleri yok. Evet eve masraf yapmışlar evlenmişler ama psikolojinin aşırı bozulduğu yerde de illa durmaya ısrarın anlamı yok, eşi de soğuk bakmıyormuş şartlar zorlanıp dönülebilir
İştede huzurum yok özel konularda üstüne biniyor dedem hasta ve hastane yatıyor beni büyütüp okutan kişi ve bn onun yanında değilim o kdr vicdansız ki yorumlarınız Allah bi gün umarım sizi bu duruma düşürmez !Kesinlikle.Cunku istanbula gitse de ailesiyle yasamak isteyecek.
Hadi diyelim tayin hakki dogdu.Ne belli ailesinin yakinina bir yere cikacagina.Istanbulda bir yerden bi yere gitmesi Bursa-istanbuldan zor.Gun asiri gidebilecek mi ailesini gormeye.Bu evlilikten hayir mi gelir ?
Gerci yazdiklarimiza cevap vermeyecek .Bosuna yaziyoruz iste.Mobbing yuzunden alisamadim dedi ama isin sadece bahanesiydi bu da.
Yazmama sebebim yazsamda anlamayacak zihniyetler var karşımda benim annem babam dedem oldu ve şuan hasta bn onu göremiyorum haftasonndan haftasonu benim onn yanında olmam lazım dedem olmasa bu derece kötü olmazdımÇünkü Bursa'ya alisamadigini anlatan (oraya gittiğinin 15. gününden itibaren burada konu açmaya başladı) 4 veya 5.konusu
Çok doğru düşünüyorsunuz ama herşeyi anlatamıyor yazsam inanın insanlar okumaya üşenir ve yazdıkça daha çok üzülürüm gün içinde çok yoğundum telefona bakamadım şuan yazabiliyorum sizlereBence konu sahibi psikolojik olarak hic iyi günler gecirmiyir.Nedeni ise Bursa'yı sevmek sevmemek değil ...evlenip evden ayrılması ona hiç iyi gelmemiş.Su an yaşadığı durum anne baba özlemi filan değil bildiğin anksiyete yaşıyor.Bence bizimle yeterince paylasmadigi ve onun bu halde olmasına neden olan çocukluk /gençlik travmaları var.(sadece kardesi,dedesi varmis...anne baba nerede?) Daha önce bir şekilde bastırmış ama şimdi o zaman yaşadığı olumsuz duygular şehre yönlendirilmiş durumda .
Yani asıl sorun Bursa ya alışmak alisamamak değil ,dedenin sana ihtiyacı olduğunu bu yer değişikliği ile onun sana ihtiyac duyduğunda onu yüzüstü bıraktığını dusunuyorsunYazmama sebebim yazsamda anlamayacak zihniyetler var karşımda benim annem babam dedem oldu ve şuan hasta bn onu göremiyorum haftasonndan haftasonu benim onn yanında olmam lazım dedem olmasa bu derece kötü olmazdım
İştede huzurum yok özel konularda üstüne biniyor dedem hasta ve hastane yatıyor beni büyütüp okutan kişi ve bn onun yanında değilim o kdr vicdansız ki yorumlarınız Allah bi gün umarım sizi bu duruma düşürmez !
EvetYani asıl sorun Bursa ya alışmak alisamamak değil ,dedenin sana ihtiyacı olduğunu bu yer değişikliği ile onun sana ihtiyac duyduğunda onu yüzüstü bıraktığını dusunuyorsun
Çalıştığım yöneticiler sorunlu rapor alsam bana orayı dar ederlerCaresiz degilsin. Alir raporunu gidersin.Bu kadar basit.Bak ben de annemden babamdan uzagim.Aralik ayinin basinda abim apar topar hastaneye kaldirildi.Bastim raporu gittim yanlarina 5 saat sonra hastaneydeydim.Hayatta hersey sadece senin basina gelmiyor.Herseyin cozumu var gecici ya da kalici.
Ben gitmek istemedim onlar beni teşvik etti dedem kızkardeşim halamTamam dedenin sana ihtiyaci var peki evlenirken bunu dusunmedin mi? Esinin gunahi ne adama yazik. Destek almiyorsun 1 kere gittim fayda gormedim diyorsun! Buradan, bizden ne gibi bir destek bekliyorsun zira uzman degiliz.
Ben gitmek istemedim onlar beni teşvik etti dedem kızkardeşim halam
yorumlar vicdansız değil sizin sorunlarınız var ve bunu kabullenemiyorsunuz.biz napalım burdan?sürekli haklısın mı diyelim.kusura bakma ama kocana yazık, evlenmeseydin madem.çalışıyorsan izin al rapor al git yanına dedenin, kaldı ki sen şifacı mısın 7/24 başında beklemeyi mi planlıyorsun.he onu da yapmak seni daha mutlu edicekse bırak kocanı işini vs git.adama da hayatı zehir etme.sinir krizi geçirecek ne var bunda.sen dert görmemişsin gerçekten.sinir krizleri geçirecek kadar nasıl bir şehire alışamamadır bu anlamadım.ailenden kopamıyorsan büyümeden (olgunlaşmadan) evlenmeseydin.bırak her şeyi dön istanbula o zaman al sana istediğin gibi tavsiye.İştede huzurum yok özel konularda üstüne biniyor dedem hasta ve hastane yatıyor beni büyütüp okutan kişi ve bn onun yanında değilim o kdr vicdansız ki yorumlarınız Allah bi gün umarım sizi bu duruma düşürmez !
kendini "savunmalarını" okudum vallahi yazık adama evliliği kabus ediyor resmen.eşin sana nasıl katlanıyor hayret ben okurken katlanamadım.
Çalıştığım yöneticiler sorunlu rapor alsam bana orayı dar ederler
kendini "savunmalarını" okudum vallahi yazık adama evliliği kabus ediyor resmen.
insanların başına neler geliyor , hanımefendi eve sinek girse sinir krizleri geçiriyor.Yazik ki ne yazik acidim resmen adama ya bu kacinci konu bu kadarina pess diyorum. Bir de demis ya yasamayan anlamaz, kendisi dert gormemis bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?