Sinir krizi geçiriyorum cok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikoljinizin ne kadar zayıf oldugunun farkinda misiniz? Burada anneci erkekleri taşliyoruz, yazik eşinize üzüldüm. Sinir krizi gecirecek kadar ne yaşamiş olabilirsiniz 2 ayda. Sacma sapan sebeplerle hayati başkalarina da zindan etmeyin litfen

Canim gitmiş Bursanin en varoş semtine yerleşmişsin, kalkmış orayı İstanbulla kıyaslıyorsun. Madem aktif canlı bir yet istiyordun o zaman Heykelde, Çekirge 'de, Nilüfer'de falan ev tutsaydın. Kaldı ki Bursanin İstanbuldan fazlası var eksiği yok sosyallik konusunda. Her haftasonu için yapilacak bir aktivite,gidilecek bir yar var . İstanbul gibi bi boğaza gitmek için 3 saat trafikle cebelleşmiyorsun. Bu üçüncü konun benim bildiğim alışamıyorum diye açtığın. Dağın başına gitmiş oturmuşsun sonra beğenmiyorsun , ne diyelim şimdi yani. Eşine de hayatı zehir etmiyorsundur insallah.

Bence de. Çünkü yazdığınızın faydası yok. Ha ben şimdi yazdım. Bakarım hatırlarsam aynı kişi aynı konuyu açmış. Diğer konulara bakarım. Kimse çocuk değil burda azarlanacak .

Eşinize üzüldüm, Size değil.. !

Ev kendimizin

Bursa'nın neresindeymiş , o kısmı görmedim ben.

Peki siz sinir krizi geçirirken eşiniz napıyor. Şaşıp kalmıyor mu bu işe. Teselli etmiyor mu. Ya da yeter ağlama sen ne istiyorsun al başını git demiyor mu.

Konu sahibi işine gelmeyen yorumlar görmemek için istemeyen yazmasın a bağladı.Ne dese "he" diyecek üyeler yazsın madem.

Ben de evlendiğimde bursa istanbul gibi mesafe olan bir ilden köye gitmiştim...

Bursa bunun yanında çok iyi kalıyor
Ağlardım annem babam dan ayrılınca ilk vakitler
Sonra alıştım ama ben hic krize falan girmedim sadece vedalaşırken ağladım

çünkü evime gidiyordum benim olan bi yer.. Orası da senin evin senin eşyan hükmü senin...

Bırak üzülmeyi krizi.. 1.5 sene sonra gidecek ihtimalin varmış. Bursayi gez harika bir yer.. Eğlen gez toz sonra tayin istersiniz 1.5 sene neki... Yeni evlisin bu günler geri gelmez.

Siz kendi kendinizi dolduruyorsunuz ama, Bursa-İstanbul arası toplasak 160 km kadar birşeydir, en kötü ihtimalle 2 saatte ailenizin yanındasınız, sizi anlamadığımı düşünebilirsiniz ama çok iyi anlarım çünkü 40 yıl İstanbul'da yaşamış, doğma büyüme İstanbul'luyum, ailemden İstanbul'dan 800 km uzaklıkta yaşıyorum 6 yıldır, üstelik sizin gibi şehir içinde de değilim, buraya taşınana kadar bırakın daha önceden gelip görmeyi haritada yerini bilmezdim, hadi benim için 40 yaşındaymışsınız sizin neyinize İstanbul diyebilirsiniz ama ben oradan doğma büyüme İstanbul'lu 17 yaşındaki kızımı da alıp geldim, okulunu sevdiği arkadaşlarını, oradaki düzenini bırakıp geldi bizimle.

1 hafta niye buraya geldik dedi ama 1 hafta sonra yeni okulunda o kadar sıcak karşılandı ki, şu an İstanbul'a dönüyoruz desem önce o itiraz eder, yineliyorum burası merkezi bile değil, sizin iş imkanınız var burada iş imkanı inşaatta kalıpçı olursanız belki ancak iş bulursunuz, insanlar çalışmak için saatlerce yol gidip şehir merkezine gitmek veya başka şehirlerde iş bulmak zorunda.

Bence de. Çünkü yazdığınızın faydası yok. Ha ben şimdi yazdım. Bakarım hatırlarsam aynı kişi aynı konuyu açmış. Diğer konulara bakarım. Kimse çocuk değil burda azarlanacak .
Ben sizi alıntılayıp, şahsınıza özel bir yorum yapmadığım için,sizin de aynı sınırı korumanızı beklerdim.
Sen diliyle, yazdığımın faydası olmadığına hükmetmişsiniz.
Faydalı yorumlar hususunda karar mercii olmayı tercih etmişsiniz,saygı duyarım.
Ben kimseyi azarlamadığım için,
bu ithamınızı üzerime alınmıyorum.
Ayrıca açılan konulara hakaret etmediği ve kural ihlali yapmadığı sürece herkesin,istediği gibi yorum yapma hakkı olduğunu düşünüyorum.
Olumsuz yorum yapan,konu sahibini eleştiren üyeleri ve yorumlarını 'matah değil' şeklinde nitelemenin de şık olmadığını eklemek isterim.
İsteyen anlayış abidesi olur ponçik ponçik yorumlar yazar,isteyen eleştirel.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…