Aman Allahim, bu yorum bir harika.Şu zamanda millet iş bulamaz. eli yüzü düzgün koca bulamaz bulsa marsa gidecek bende dahil. Gıkım çıkarsa ne olayım.
Gülüm şu an kimsenin konu veya mesajları tam görünmüyor, sitede güncelleme oldu, güncelleme sırasında sistem geçici olarak eskilere erişimi engelliyor ama düzelecekMune bu üyenin önceki konuları neden görünmüyor?
Konu sahibine; daha önce açtığı konularda defalarca düzgün yorumlar yapıp yardımcı olmaya çalışan,yol gösteren ama tavsiyelerimiz dinlenmediği ve bir milim ilerlemeden aynı konu defalarca,tekrar tekrar açıldığı ve hep aynı şeyden dert yanıldığı için ister istemez kızan;
biz matah olmayan üyeler susalım,
matah olanlar uğraşsın biraz da,
bana uyar.
Ev kendimizinCanim gitmiş Bursanin en varoş semtine yerleşmişsin, kalkmış orayı İstanbulla kıyaslıyorsun. Madem aktif canlı bir yet istiyordun o zaman Heykelde, Çekirge 'de, Nilüfer'de falan ev tutsaydın. Kaldı ki Bursanin İstanbuldan fazlası var eksiği yok sosyallik konusunda. Her haftasonu için yapilacak bir aktivite,gidilecek bir yar var . İstanbul gibi bi boğaza gitmek için 3 saat trafikle cebelleşmiyorsun. Bu üçüncü konun benim bildiğim alışamıyorum diye açtığın. Dağın başına gitmiş oturmuşsun sonra beğenmiyorsun , ne diyelim şimdi yani. Eşine de hayatı zehir etmiyorsundur insallah.
Nerde o günlerDön İstanbul’a, sende kurtul kk olarak bizde
Bursa'nın neresindeymiş , o kısmı görmedim ben.Canim gitmiş Bursanin en varoş semtine yerleşmişsin, kalkmış orayı İstanbulla kıyaslıyorsun. Madem aktif canlı bir yet istiyordun o zaman Heykelde, Çekirge 'de, Nilüfer'de falan ev tutsaydın. Kaldı ki Bursanin İstanbuldan fazlası var eksiği yok sosyallik konusunda. Her haftasonu için yapilacak bir aktivite,gidilecek bir yar var . İstanbul gibi bi boğaza gitmek için 3 saat trafikle cebelleşmiyorsun. Bu üçüncü konun benim bildiğim alışamıyorum diye açtığın. Dağın başına gitmiş oturmuşsun sonra beğenmiyorsun , ne diyelim şimdi yani. Eşine de hayatı zehir etmiyorsundur insallah.
Konu sahibi işine gelmeyen yorumlar görmemek için istemeyen yazmasın a bağladı.Ne dese "he" diyecek üyeler yazsın madem.Konu sahibine; daha önce açtığı konularda defalarca düzgün yorumlar yapıp yardımcı olmaya çalışan,yol gösteren ama tavsiyelerimiz dinlenmediği ve bir milim ilerlemeden aynı konu defalarca,tekrar tekrar açıldığı ve hep aynı şeyden dert yanıldığı için ister istemez kızan;
biz matah olmayan üyeler susalım,
matah olanlar uğraşsın biraz da,
bana uyar.
AhahhahahahaaAman Allahim, bu yorum bir harika.
Nerde o günler
Böyle daha mı iyi olmuş neGülüm şu an kimsenin konu veya mesajları tam görünmüyor, sitede güncelleme oldu, güncelleme sırasında sistem geçici olarak eskilere erişimi engelliyor ama düzelecek
Siz kendi kendinizi dolduruyorsunuz ama, Bursa-İstanbul arası toplasak 160 km kadar birşeydir, en kötü ihtimalle 2 saatte ailenizin yanındasınız, sizi anlamadığımı düşünebilirsiniz ama çok iyi anlarım çünkü 40 yıl İstanbul'da yaşamış, doğma büyüme İstanbul'luyum, ailemden İstanbul'dan 800 km uzaklıkta yaşıyorum 6 yıldır, üstelik sizin gibi şehir içinde de değilim, buraya taşınana kadar bırakın daha önceden gelip görmeyi haritada yerini bilmezdim, hadi benim için 40 yaşındaymışsınız sizin neyinize İstanbul diyebilirsiniz ama ben oradan doğma büyüme İstanbul'lu 17 yaşındaki kızımı da alıp geldim, okulunu sevdiği arkadaşlarını, oradaki düzenini bırakıp geldi bizimle.Nerde o günler
Ben sizi alıntılayıp, şahsınıza özel bir yorum yapmadığım için,sizin de aynı sınırı korumanızı beklerdim.Bence de. Çünkü yazdığınızın faydası yok. Ha ben şimdi yazdım. Bakarım hatırlarsam aynı kişi aynı konuyu açmış. Diğer konulara bakarım. Kimse çocuk değil burda azarlanacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?