Allahım sabır ya sabır şimdi eşime bişey söylesem yine aramız bozulacak
Yemin ederim yazarken bile onu durdurmaya çalışıyorum şu an çocuk kalkıyor zorla yatırıyo, çocuk bağırdıkça o da bağırıyor, karanlıktan korkuyorlar diyorum ışıkta uyuyamazlar diye hergün bıkmadan ışıkları kapatmaya çalışıyor.
Aslında baştan alırsak eşim bi kaç günlüğüne yine şehir dışına çıktı ve kv yanıma geldi çocuklar hasta yukarıdaki olanlar ben konuyu açarken onun zorla yaptıkları sadece ve oynatmama az kaldı
Bilenler vardır ikizlerim var ve oğlum çok inatçı çamaşır makinasına tutunup ayağa kalkıyor diyo koca dana yapma diye bağırıyor küçücük çocuğa koca dana diyo yaa!!! O bağırınca oğlum çıldırıp kafasını makinaya vuruyor o vurdukça kv daha çok bağırıyor o bağırdıkça oğlum vuruyor sürekli bağırma azarlama modunda...
Bana yardıma geldi kızım hasta ikisine bakmak şuan zor diye. Akşam işten çıktım kreşten çocukları aldım eve geldik geldiğimizden beri karşı koltukta yatıyor bi de çay yemek meyve servisi yapıyorum çocuklar paçamda...
Son nokta kızımı uyutmak için oğlumu ona verdim yatağın üstüne bıraktı. düşer o ordan anne dedim bişey olmaz dedi en az 5 kere şimdi düşecek dedim kızımı sallıyorum aynı anda ve diyorum ki birbirlerini görünce şımarıp uyumuyorlar gidin gitmiyor ben diğer odaya gidiyorum oğlumu peşimden getiriyo ve kaçınılmaz son oğlum yataktan düştü ...
Sabır ya sabırr
Şuan oğlumu uyutmaya çalışıyorum kızımı uyutmak yerine aldı geldi kapıda bekliyor...