• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir krizi geçirmek üzereyim...

Ağırlık... Ben onu koyalı çok oldu da karşımda saygı duymaktan bi haber biri var. Her akşam ışığı kapatma diyorum gözümün içine baka baka kapatıyor
O zaman biraz rol yapıp,sevecen bir şekilde konuşmayı deneseniz.Önce onu yardımından dolayı takdir edip,sonra da çocuk işte bunlar,idare ediver anne falan deseniz.

Sürekli sabır çekiyorum ya o yüzden

Saygısızlık etmek istemiyorum da benim aklım gidiyor yakında aklımı kaybedince ne yaparım bilemiyorum

Sevgi sözcüğüymüş... Pehhh sevinçten ben onları
en iyisi idare etmek çağırmasanız daha iyiydi..ayakbağı sadece..

Koca dana bizim oralarda kullanilir sevgi sozcugu olarak. Minnos bir cocuktum ve annem bana arada koca dana derdi :) ciddiyim :)

Evinden Uzaklaştır Defolsun Gitsin.. Ne biçim babanne ya vicdansız.. Bağırdıtma Çocuklarına kücücük çocuk kafasını yerlere vurdurtuyor İçi hiçmi Sızlamıyor? Def et gitsin
yok arkadaşım ya ,bazı eskilerin çocuk yetiştirmesi öyle..

yok arkadaşım ya ,bazı eskilerin çocuk yetiştirmesi öyle..
Rabbim büyük konuşturmasın ama (çocuğum yok) Kendi evladıma Kötü davrandırmazdım.. Kim olursa olsun Çocuğumu ezemez Ezmeye Kalkanın Kafasını Kırarım Kim olursa olsun! Evime sokmam

Rabbim büyük konuşturmasın ama (çocuğum yok) Kendi evladıma Kötü davrandırmazdım.. Kim olursa olsun Çocuğumu ezemez Ezmeye Kalkanın Kafasını Kırarım Kim olursa olsun! Evime sokmam
canım benimde 7 yıl sonra oldu..eşimin ailesinin çocuk sevmesi bir garip..onlarda hayvan isimleriyle seviyorlar:KK64::KK14:ne yapayım az görüşüyorum..inan soyut olmak imkansız..o an kızıyorum..ha ha ha yapıyorum sonra çok az görüşüyorum..

Koca dana bizim oralarda kullanilir sevgi sozcugu olarak. Minnos bir cocuktum ve annem bana arada koca dana derdi :) ciddiyim :)
oğlum 4 yaşında babamın hanımı dedeye vur diyor..vuruyor oda..diyorumki öyle öğretme...kendini savunamazmış öyle diyor..

Allahım sabır ya sabır şimdi eşime bişey söylesem yine aramız bozulacak

Yemin ederim yazarken bile onu durdurmaya çalışıyorum şu an çocuk kalkıyor zorla yatırıyo, çocuk bağırdıkça o da bağırıyor, karanlıktan korkuyorlar diyorum ışıkta uyuyamazlar diye hergün bıkmadan ışıkları kapatmaya çalışıyor.

Aslında baştan alırsak eşim bi kaç günlüğüne yine şehir dışına çıktı ve kv yanıma geldi çocuklar hasta yukarıdaki olanlar ben konuyu açarken onun zorla yaptıkları sadece ve oynatmama az kaldı

Bilenler vardır ikizlerim var ve oğlum çok inatçı çamaşır makinasına tutunup ayağa kalkıyor diyo koca dana yapma diye bağırıyor küçücük çocuğa koca dana diyo yaa!!! O bağırınca oğlum çıldırıp kafasını makinaya vuruyor o vurdukça kv daha çok bağırıyor o bağırdıkça oğlum vuruyor sürekli bağırma azarlama modunda...
Bana yardıma geldi kızım hasta ikisine bakmak şuan zor diye. Akşam işten çıktım kreşten çocukları aldım eve geldik geldiğimizden beri karşı koltukta yatıyor bi de çay yemek meyve servisi yapıyorum çocuklar paçamda...

Son nokta kızımı uyutmak için oğlumu ona verdim yatağın üstüne bıraktı. düşer o ordan anne dedim bişey olmaz dedi en az 5 kere şimdi düşecek dedim kızımı sallıyorum aynı anda ve diyorum ki birbirlerini görünce şımarıp uyumuyorlar gidin gitmiyor ben diğer odaya gidiyorum oğlumu peşimden getiriyo ve kaçınılmaz son oğlum yataktan düştü ...

Sabır ya sabırr

Şuan oğlumu uyutmaya çalışıyorum kızımı uyutmak yerine aldı geldi kapıda bekliyor...
Allah yardım etsin zor olmalı... Da siz bu yogunlugun içinde buraya yazma fırsatını nasıl buldunuz ki şaşırdım :)

dayan biraz, gideceklermiş zaten; bak yapar mısın yapmaz mısın bilmiyorum ama al karşına konuş. anne neden böyle yapıyorsun, ben çok üzülüyorum de. Şikayetlerinin yarısı gider

Çok isterdim konuşup sorun çözebileceğim insanları karşımda görebilmeyi... Beni dinler ya ağlar üste çıkar ya tamam der ama eninde sonunda eşime ve bilimum tüm birinci derece yakınlarına ağlaya ağlaya nasıl kızıp azarladığımı ters ve soğuk davrandığımı anlatır

Evinden Uzaklaştır Defolsun Gitsin.. Ne biçim babanne ya vicdansız.. Bağırdıtma Çocuklarına kücücük çocuk kafasını yerlere vurdurtuyor İçi hiçmi Sızlamıyor? Def et gitsin

Sızlamıyor gerçekten artık eminim

guzelce soylersin izah edersin sende esine..

Artık eşime de kızamıyorum çünkü izliyorum onun yanında bu kadar mükemmel bi anne olamaz dört dörtlük herşey... Doğal olarak ne kadar güzel söylesem de ben en iyi ihtimalle alıngan saçmalayan oluyorum

Anladim. Laf anlamaz o tipler yani "anne sunu soyle yap" desen dinlemez. En iyisi fazla takma. Kirk yilda bir geliyosa fazla bozamaz cocuklarin psikolojisini, onlarin annesi sensin sen iyi olursan yavrularin iyi enerjiyi alir senden iyi olur. Cok zorunlu kalmadikca da cagirma huzurunu bozma. Baktim biraz eski konularina hosuma gitmedi o kadin cunku

Iyi analiz... aynen öyle söylesem de dinlemez bir de ortalığı karıştırır

O zaman biraz rol yapıp,sevecen bir şekilde konuşmayı deneseniz.Önce onu yardımından dolayı takdir edip,sonra da çocuk işte bunlar,idare ediver anne falan deseniz.

Oooo o zaman iyice ego tavan yapar hiç önüne geçilmez herşeyi ben bilirim ayağından ahkam keser durur

en iyisi idare etmek çağırmasanız daha iyiydi..ayakbağı sadece..

Aynen... Eşim için katlanırım gibi geldi ama aylar geçince eskiler küllenmiş galiba katlanamıyormuşum

Mesela uyurken söylüyor o zoruma gitmiyor severek söylediği belli ama azarlaması zaten sorun birde lakap gibi kullanır oldu

Ben çocuklarıma koca dana çok derim,sevgi sözcüğüdür.Ama sorun bu sözler değil dkadının davranışları çok fevri.

Aynen öyle... Ya insan olanın bi tane mi normal davranışı olmaz olamaz

Çok isterdim konuşup sorun çözebileceğim insanları karşımda görebilmeyi... Beni dinler ya ağlar üste çıkar ya tamam der ama eninde sonunda eşime ve bilimum tüm birinci derece yakınlarına ağlaya ağlaya nasıl kızıp azarladığımı ters ve soğuk davrandığımı anlatır

Sızlamıyor gerçekten artık eminim

Artık eşime de kızamıyorum çünkü izliyorum onun yanında bu kadar mükemmel bi anne olamaz dört dörtlük herşey... Doğal olarak ne kadar güzel söylesem de ben en iyi ihtimalle alıngan saçmalayan oluyorum

Iyi analiz... aynen öyle söylesem de dinlemez bir de ortalığı karıştırır

Oooo o zaman iyice ego tavan yapar hiç önüne geçilmez herşeyi ben bilirim ayağından ahkam keser durur

Aynen... Eşim için katlanırım gibi geldi ama aylar geçince eskiler küllenmiş galiba katlanamıyormuşum

Mesela uyurken söylüyor o zoruma gitmiyor severek söylediği belli ama azarlaması zaten sorun birde lakap gibi kullanır oldu

Aynen öyle... Ya insan olanın bi tane mi normal davranışı olmaz olamaz
bence eşine hiç söylemeden uzaklaştırmaya bak..soğuk davran..yorum yapma..kırgınlık var üstümde de ağız dalaşına girme..çocuklarınıda elletmemeye bak ama tavırlı değil..kendin yetebilecek gibi..

canım benimde 7 yıl sonra oldu..eşimin ailesinin çocuk sevmesi bir garip..onlarda hayvan isimleriyle seviyorlar:KK64::KK14:ne yapayım az görüşüyorum..inan soyut olmak imkansız..o an kızıyorum..ha ha ha yapıyorum sonra çok az görüşüyorum..
Annem bizi dövdürttü sövdürttü hiç koruyup kollamadı halada öyle ezik bi tip!! O yüzden bende çok savunmacı oluyorum ister istemez.. Benim yanımda kimse mahsum insana bişi yapamaz direk dalarım.. Ve çocuk konusunda hassasım.. Allahın Emaneti çok Kıymetli

Annem bizi dövdürttü sövdürttü hiç koruyup kollamadı halada öyle ezik bi tip!! O yüzden bende çok savunmacı oluyorum ister istemez.. Benim yanımda kimse mahsum insana bişi yapamaz direk dalarım.. Ve çocuk konusunda hassasım.. Allahın Emaneti çok Kıymetli
annemde öyleydi..babam bize çok yapardı ama annemde korktuğundan ses çıkaramazdı..şimdi rahmetli oldu..sinirli olursanda sinirli diyorlar..:KK53::KK14:

Bazen öyle anlar oluyor ki tam anlamıyla kötü davranış değil ama hoş da değil elin kolun bağlı kalıyorsun ... Çok üzücü

bence eşine hiç söylemeden uzaklaştırmaya bak..soğuk davran..yorum yapma..kırgınlık var üstümde de ağız dalaşına girme..çocuklarınıda elletmemeye bak ama tavırlı değil..kendin yetebilecek gibi..

Ben de çok az görüşüyorum eski konularıma bakarsan anlarsın ki mesafeli ilişkimize ekstra mesafe koydum
Bugün de en sonunda aldım çocukları yarım saat yatak odamda oynadım en sonunda anlayana bu bile bişey
Ama en çok iki yüzlülğğe kızıyorum gerçekteb Hasta bile olsam bana kötü davrandı çok üzüldüm diye aylarca ağlar

Bazen öyle anlar oluyor ki tam anlamıyla kötü davranış değil ama hoş da değil elin kolun bağlı kalıyorsun ... Çok üzücü

Ben de çok az görüşüyorum eski konularıma bakarsan anlarsın ki mesafeli ilişkimize ekstra mesafe koydum
Bugün de en sonunda aldım çocukları yarım saat yatak odamda oynadım en sonunda anlayana bu bile bişey
Ama en çok iki yüzlülğğe kızıyorum gerçekteb Hasta bile olsam bana kötü davrandı çok üzüldüm diye aylarca ağlar
babamın hanımı sürekli gizli gizli şıkayet eder..çevremde okadar çok gördümki riyayı..riyakar görmesem garip geliyor:KK14:

Babam'a değil kendi kardeşlerine karşı..
eskiden çocukların üstüne şimdiki kadar düşülmezdi..rabbim sana ve tüm isteyenlare sağlıkla nasib etsin..

Back
X