Sinir krizi ?

kedilerbenimkankam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
264
-17
28
Arkadaşlar bildiğiniz üzere cok kötü bir hayatım var yani önceki konuları okuyanlar anlar bugun hiç istemediğim çok kötü bir şey oldu sabah annemle yine tartıştık ben nerdeyse her gün dershaneye gidiyorum bugun de gitmiştim derste sinir krizi geçirmeye başladım agladım durdum hıçkıra hıçkıra dayanamadım dersten çıktım lavaboda çığlık attım birsürü annemi aradılar mecburem kısacası herkese rezil oldum herkesın bana bakış açısı değişti nasıl bir daha oraya giderim bilmiyoum çok kötüyüm büyün gün yatıyorum 100 kiloyum hiç bisey yapamıyorum bu sinir krizi sizce neden olmuş olabilir kullandıgım psikolojik ilaçları da bıraktım tiklerim başladı

Kullandığınız ilaçları doktor kontrolünde mi bıraktınız?
Kiloyu dert etmeyin bir diyetisyene başvurun, sağlık açısından da yavaş yavaş verirsiniz.
Anneniz ile kavga konunuz neydi ki bu kadar duygu patlaması yaşadınız?

Önceki konularınızı bilmiyorum ama, tedaviyi yarım bırakmanın etkisi olabilir mi?
Ayrıca asla birilerine rezil olduğunuzu düşünmeyin. En fazla birkaç gün insanların ilgi odağı olursunuz, sonra her şey unutulur.
Bu ülkede yaşamaktan öğrendiğim en belirgin şey bu oldu.
Bu toplumda her şey olursun ama asla rezil olmazsın.

Keşke ilaçlarını kafana göre bırakmamış olsaydın. İllaki bırakmak istiyosan ki sinir krizi hala ihtiyacın olduğunu gösterir, doktorunla görüşüp uygu şekilde bıraksaydın. Antidepresan öyle kendi kendine başlayıp birakabileceğin bi ilaç değil malesef. Ben doktor kontrolünde bile çok zorlanmıştım

Aslında doldum en son patladım bir günlük bir şey değil maalesef kafama göre bıraktım yıllardır içiyorum işe yaramadıgı için

Bir hata ettim geri de başlayamıyorjm tiklerim o geegin ruh hali çok rahatsız ediici

Aslında doldum en son patladım bir günlük bir şey değil maalesef kafama göre bıraktım yıllardır içiyorum işe yaramadıgı için
Ben zamanında üzerimi değiştirirken cebimdeki para odamda yere düştü diye yere çöküp ağladığımı bilirim. Sen işe yaramadığını düşünüyosun ama kullanmadığın zaman belki çok daha kötü olacaksın, belki ilerde acısı çok daha derin izler bırakacak. O yüzden tedavini kendi kafana göre bitirme

Eski konunuzu okumustum ama şimdi girip baktım tekrar evet baya ağır şeyler yasamissiniz...bence yılların birikimi dışa vurmuş tekrar bir doktor kontrolünde yeniden başlayın ilaçlara ve acilen iyi bir psikologdan randevu alın kendi içinizde cozeceginjz bir sorun değil çok üzüldüm size yavrum yaa kıyamam

Konularina bir goz gezdirdim. Ozellikle ailen ile ilgili cok buyuk cikmazlardasin. Yasin daha 17, cok gencsin. Profesyonel destege ihtiyacin oldugun bir gercek, ancak ise yaramadi diye ilac birakmak cok buyuk bir hata. Acil olarak gittigin doktora gidip, nasil yol izleminiz gerektigini sor. Bu arada sadece ilac almak olmaz, senin ihtiyacin olan psikolog. Ilac tek basina sorun cozemez.

Maalesef maddi durumum el vermes aileye bagımlı yasadıgım için ailem de yollamaz psikologa maddi özgürlüğümü elime alınca anca gidebilirim doktora

Haklısınız ama ailem beni psikologa yollamaz babam ögretmen yazılım da yapıyor ama benim için asla para harcamaz anca maddi özgürlüğüme kavusunca bir psikologa gidebilirim

Birikim
İlaçlarına devam et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…