- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 28
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Aslında doldum en son patladım bir günlük bir şey değil maalesef kafama göre bıraktım yıllardır içiyorum işe yaramadıgı içinKullandığınız ilaçları doktor kontrolünde mi bıraktınız?
Kiloyu dert etmeyin bir diyetisyene başvurun, sağlık açısından da yavaş yavaş verirsiniz.
Anneniz ile kavga konunuz neydi ki bu kadar duygu patlaması yaşadınız?
Bir hata ettim geri de başlayamıyorjm tiklerim o geegin ruh hali çok rahatsız ediiciKeşke ilaçlarını kafana göre bırakmamış olsaydın. İllaki bırakmak istiyosan ki sinir krizi hala ihtiyacın olduğunu gösterir, doktorunla görüşüp uygu şekilde bıraksaydın. Antidepresan öyle kendi kendine başlayıp birakabileceğin bi ilaç değil malesef. Ben doktor kontrolünde bile çok zorlanmıştım
Hayır kendim, kaybettim ne yaptiğimi bilemedim sonradan aklım başıma geldi aytıca herkes kendi derdinde sen niye bu kadar gerildin
İşim gücüm yok dikkat çekicm Önceki konularıma bakın anlarsımız
Ben zamanında üzerimi değiştirirken cebimdeki para odamda yere düştü diye yere çöküp ağladığımı bilirim. Sen işe yaramadığını düşünüyosun ama kullanmadığın zaman belki çok daha kötü olacaksın, belki ilerde acısı çok daha derin izler bırakacak. O yüzden tedavini kendi kafana göre bitirmeAslında doldum en son patladım bir günlük bir şey değil maalesef kafama göre bıraktım yıllardır içiyorum işe yaramadıgı için
Hayır kendim, kaybettim ne yaptiğimi bilemedim sonradan aklım başıma geldi aytıca herkes kendi derdinde sen niye bu kadar gerildin
Eski konunuzu okumustum ama şimdi girip baktım tekrar evet baya ağır şeyler yasamissiniz...bence yılların birikimi dışa vurmuş tekrar bir doktor kontrolünde yeniden başlayın ilaçlara ve acilen iyi bir psikologdan randevu alın kendi içinizde cozeceginjz bir sorun değil çok üzüldüm size yavrum yaa kıyamamArkadaşlar bildiğiniz üzere cok kötü bir hayatım var yani önceki konuları okuyanlar anlar bugun hiç istemediğim çok kötü bir şey oldu sabah annemle yine tartıştık ben nerdeyse her gün dershaneye gidiyorum bugun de gitmiştim derste sinir krizi geçirmeye başladım agladım durdum hıçkıra hıçkıra dayanamadım dersten çıktım lavaboda çığlık attım birsürü annemi aradılar mecburem kısacası herkese rezil oldum herkesın bana bakış açısı değişti nasıl bir daha oraya giderim bilmiyoum çok kötüyüm büyün gün yatıyorum 100 kiloyum hiç bisey yapamıyorum bu sinir krizi sizce neden olmuş olabilir kullandıgım psikolojik ilaçları da bıraktım tiklerim başladı
Ise yariyomus ki birakinca kriz gecirmissun canimAslında doldum en son patladım bir günlük bir şey değil maalesef kafama göre bıraktım yıllardır içiyorum işe yaramadıgı için
Maalesef maddi durumum el vermes aileye bagımlı yasadıgım için ailem de yollamaz psikologa maddi özgürlüğümü elime alınca anca gidebilirim doktoraEski konunuzu okumustum ama şimdi girip baktım tekrar evet baya ağır şeyler yasamissiniz...bence yılların birikimi dışa vurmuş tekrar bir doktor kontrolünde yeniden başlayın ilaçlara ve acilen iyi bir psikologdan randevu alın kendi içinizde cozeceginjz bir sorun değil çok üzüldüm size yavrum yaa kıyamam
Haklısınız ama ailem beni psikologa yollamaz babam ögretmen yazılım da yapıyor ama benim için asla para harcamaz anca maddi özgürlüğüme kavusunca bir psikologa gidebilirimKonularina bir goz gezdirdim. Ozellikle ailen ile ilgili cok buyuk cikmazlardasin. Yasin daha 17, cok gencsin. Profesyonel destege ihtiyacin oldugun bir gercek, ancak ise yaramadi diye ilac birakmak cok buyuk bir hata. Acil olarak gittigin doktora gidip, nasil yol izleminiz gerektigini sor. Bu arada sadece ilac almak olmaz, senin ihtiyacin olan psikolog. Ilac tek basina sorun cozemez.
Devlet hastanesinde ya da okulunda psikolog yok mu?Haklısınız ama ailem beni psikologa yollamaz babam ögretmen yazılım da yapıyor ama benim için asla para harcamaz anca maddi özgürlüğüme kavusunca bir psikologa gidebilirim
BirikimArkadaşlar bildiğiniz üzere cok kötü bir hayatım var yani önceki konuları okuyanlar anlar bugun hiç istemediğim çok kötü bir şey oldu sabah annemle yine tartıştık ben nerdeyse her gün dershaneye gidiyorum bugun de gitmiştim derste sinir krizi geçirmeye başladım agladım durdum hıçkıra hıçkıra dayanamadım dersten çıktım lavaboda çığlık attım birsürü annemi aradılar mecburem kısacası herkese rezil oldum herkesın bana bakış açısı değişti nasıl bir daha oraya giderim bilmiyoum çok kötüyüm büyün gün yatıyorum 100 kiloyum hiç bisey yapamıyorum bu sinir krizi sizce neden olmuş olabilir kullandıgım psikolojik ilaçları da bıraktım tiklerim başladı
Okulda rehber hocaları var da ona güvenip bir şeyimi anlatamam devlet Hastanesi'nde de yok sanirimDevlet hastanesinde ya da okulunda psikolog yok mu?
Kedi, ben sana bir eğitim dernerğinin sayfasını özel mesajla iletmiştim. Orada psikolojik destekte sağlanıyor özel dersle beraber. Başvurdun mu?Okulda rehber hocaları var da ona güvenip bir şeyimi anlatamam devlet Hastanesi'nde de yok sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?