Sinir oldum

Instagrama falan koyun, sahibinden tarzi satis sitelerine de koyabilirsiniz. Bu tarz isleri yapan cok kimse kalmadi cunku. Boncuk islerinde kolye, sal falan yapiyorlar, cok ragbet goruyor. Farkli modelleri internette var hep.
Biz kıyafet isliyoduk..mesela bir tanesinin reklamları dönüyor şuan da tv..

:KK200: sorma yaa. Bide ben zaten iş almicam diorum . Eltime bidaha iş isterse vermem demiş...bana da öyle mesaj atmıştı... Buyukleniyor yani.. ben vermedim diye
Kuzu bende alıyorum boncuk işi yetiştirilen diye göbeğim catlıyor ama yapamam dediğin halde verdiyse haksız

Kuzu bende alıyorum boncuk işi yetiştirilen diye göbeğim catlıyor ama yapamam dediğin halde verdiyse haksız
Mesela ben ne kadar iş yapabileceğimi biliyorum,diyorum ki bak yapamam.yetismez. yetişir diyo. Zorla veriyor.. bir tane daha kadın vardı dedi 5tane ver deniyeyim,yaparsam alirim kadın zorla 10tane iş verdi... Bide hastalık flan dinlemiyo..

Mesela ben ne kadar iş yapabileceğimi biliyorum,diyorum ki bak yapamam.yetismez. yetişir diyo. Zorla veriyor.. bir tane daha kadın vardı dedi 5tane ver deniyeyim,yaparsam alirim kadın zorla 10tane iş verdi... Bide hastalık flan dinlemiyo..
Öyle yapan sonuçlarına da katlanacak 1 gecede iş istiyorlar insan yapacagını alıyor zaten

Anman ihtiyaciniz yokmus zaten ne ugrastiniz ki elin işiyle. Boyle oluyor işte.
Bende bir ara sıkıldım gittim bir torba minik minik boncuk, aksesuar vs aldim bir güzel kaskımı bu boncuklarla süsleyip oyalandim. Kaski rezil etmistim biraz ama olsun. Baya oyaladi. Kendi kendinize yapin. Satmak isterseniz satarsiniz.

Anman ihtiyaciniz yokmus zaten ne ugrastiniz ki elin işiyle. Boyle oluyor işte.
Bende bir ara sıkıldım gittim bir torba minik minik boncuk, aksesuar vs aldim bir güzel kaskımı bu boncuklarla süsleyip oyalandim. Kaski rezil etmistim biraz ama olsun. Baya oyaladi. Kendi kendinize yapin. Satmak isterseniz satarsiniz.
Boş durmuyayim dedim... Aklımda var birşeyler bakalım hayırlısı

Back
X