- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi bookermoon
-
Videodan ne öğrenebilir 20 aylık bebek?
Hayır, resmen kaldım öylece. Eşim "Sizde bir baktırın" tarzı birşeyler dedi.Siz ve eşiniz cevabini vermişsinizdir umarım.
Ne alaka? Her annenin yapması gereken şeyleri yapıyorum. Ama özel durumdan dolayı ekstra ilgiliyim.Konu gerçekten bu mu?
Niye kıyaslıyorsunuz çocukları ailece delirdiniz mi?
Tamam en ilgili harika anne sizsiniz eltiniz bakamamış gelişmiyor çocuk.
Diğer tarafı savunmuyorum, patavatsız saçma insan belli ki kaynın. Ama sen de ak kaşık değilsin. Alttan alttan övmüşsün burada bile kendini.
Adam manyak galiba. Ben olsam büyük olay yaratırdım.. Siz ne yaptınız bu denilene karşı?
Ben donup kaldım, birşey diyemedim.Susmadınız degil mi bu fesat insana?
Bende çok üzülüyorum, çok bunaldığı için sürekli sosyal medyaya sarıyor ama eşi bunu görüp biraz gezdirmek yerine daha çok suçluyor.O degilde ben eltiye uzuldum.
İnanın ben asla kıyaslamadım, sadece değinmek istediğim, çocuk ilgisiz kalıyor. Belki biraz daha ilgilenirse çok çok daha iyi olacak.Her çocuk bir değildir kimisi geç konuşur kimisi geç yürür kimisi çok zekidir.... kardeşleri bile kıyaslamamak lazım. Millet konuşsun dursun
Çocuk gülmüyor bile. Sadece video açınca ellerini çırpıyor, mutlu oluyor. Video açılmamış yemek yemiyor. Orda olduğum sürece çok uğraştım, ilgilendim. Aslında zekasında hiçbir sorun yok bana kalırsa.Sizi ilgilendiren bir durum olmamış zaten.
“Biz fesatız” demişler.
Cevap verilecek bir şey değil.
20 aylık ve yürüme belirtisi göstermeyen bebeğe üzüldüm. İnşallah abartmıyorsunuzdur.
O sizi ilgilendirmez. Kendi çocuğu istediği gibi büyütür. Size laf söylerse cevabını verirsiniz o kadar. Kimse kimsenin anneliğini sorgulayamazİnanın ben asla kıyaslamadım, sadece değinmek istediğim, çocuk ilgisiz kalıyor. Belki biraz daha ilgilenirse çok çok daha iyi olacak.
Çocuğum sağlıklı olsunda, varsın matematikten 100 almasın. Yüzü gülsün yeter.Boyle bisi soylenir mi yav ne bicim ne fesat ne kiskanc akrabalariniz var ben anlayamiyorum. Bu kadar nefret dolu insanlarla ayni sofraya nasil oturabiliyosunuz. Eltisiymis kaynisiymis ne bu ya. O kadar komik ki cocuklari yaristirmak. Bunun bi de ileri seviyesi var ikisi de okul cagina gelsin o zaman gorun. Benim kizim matematikten 100 aldiiiiii diye gozunuze gozunuze sokmaya calisirlar aman uzak durun fazla samimiyete gerek yok bir annenin yuzune karsi sizin oglunuz da 10 yasina gelince ölebilir imasini eden biri kotu niyetlidir NET.
Annesi ilgilensin demedim ki, neden anneye düşsün bütün görev? Baba ne güne duruyor? Babası çocuğun iyi olmasını istiyorsa ilgilenmek zorunda.O sizi ilgilendirmez. Kendi çocuğu istediği gibi büyütür. Size laf söylerse cevabını verirsiniz o kadar. Kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz
Bu kayın elticilik oynamaya kalkmış.. Hem De en fesatından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?