- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
eşinin hiç suçu yok bence, eltin kötü niyetli,
aman hemen birbirimizin açığını bulalım da eleştirelim de aşağılıyalım..
Bence de cevabını ver usturuplu biçimde... Sert çıkmaya gerek yok ' abii böyle demişsin ama durum bundan ibaret' diye...
Sagol tesekkur ederim.Kötü niyetli bişey görmedim
aslında saat 13:00 de ciddi geç bir saat uyanmak için arada oluyorsa göze batmaz tabi
ama eşinde yazık ne yapsın kızını doyurmuş ilgilenmiş bence biraz haksızlık yapıyorsun
kızına geçmiş olsun umarım biranönce sağlığına kavuşurda uyku düzeniniz yerine oturur
eşinize kızmayın sizi uayndırmamak için inmiş aşağı
eltiniz kıskanmıştır
Her zaman olan birseymidir bu uyku durumu yok degilse,
insanlik hali olabilir yani esiniz rahatsiz degilse kayniniza ne bu durumdan...
Canınızı sıkmanıza değmez o zamanSagol tesekkur ederim.
Valla bu konuda kisdandimi bilemiyecegim ama esimin kizimla ilgilendigini kisdandigi dogru.
Onun esi biraz sorumsuz(cocuklara karsi)
Esimin kizi kendi elleriyle yedirmesine bile karisiyorlar.
İsterse her zaman olsun sizce bu onlari ne kadar ilgilendirir.sizce?
Haa ben cocugumu onlara baksinlar bende gidip biraz uyuyayim diye birakmadigim muddetce sorun yok bence.
Cok sıklıkla olmaz ama bazen kizim cok erken kalkar
ona atistirmalik birseyler yedirip tvnin karsisina yatiriyorum.bende gidip yatiyorum.
Tabiki evde butun guvenlik onlemleri alinmis bir sekilde.
:)sagol canim yorumun icin.Canınızı sıkmanıza değmez o zamanKaynınız ilgilenmediği için eltiniz sabahın köründe kalkıyodur.
Kaynınızda duyunca garipsemiştir.
Eltinizde sırf sinir olun diye hemen aradı size söyledi yoksa söylenecek söz müGülün geçin
Eşinizi neden suçluyorsunuz? Sizi düşünmüş ve sizi rahatsız etmemek için çocuğunuzu amcasına ve yengesine götürmüş. Eltiniz ve kaynınız dedikodu yapmaya meyilliyse bunda eşinizin ne suçu var? Eşinizi suçlamaya devam edip boş yere huzursuzluk çıkarmayın evinizde. Eltiniz ve kaynınıza gelince büyüklük gösterin ve susun. Allah her şeyi görüyor.
Dediğim gibi boşverin,mutluluklar sizinle olsun:)sagol canim yorumun icin.
Bu arada zaten bir apartmanda kaliyoruz.telefonda demedi.yüzeme söyledi yani.
Cok tesekkurler...
Çok olgun bir düsunce.Allah razi olsun.aslinda haklisiniz.
Cok tesekkurler...
Çok olgun bir düsunce.Allah razi olsun.aslinda haklisiniz.
Dediğim gibi boşverin,mutluluklar sizinle olsun
İsterse her zaman olsun sizce bu onlari ne kadar ilgilendirir.sizce?
Haa ben cocugumu onlara baksinlar bende gidip biraz uyuyayim diye birakmadigim muddetce sorun yok bence.
Cok sıklıkla olmaz ama bazen kizim cok erken kalkar
ona atistirmalik birseyler yedirip tvnin karsisina yatiriyorum.bende gidip yatiyorum.
Tabiki evde butun guvenlik onlemleri alinmis bir sekilde.
Esin her erkegin yapmayacagini yapmis.eltin de durumdan rahatsiz olmus.cahilce bir yalan soylemis.beni etkilemez bu tur seyler ama sen kizmissin madem oyle hepiniz ayni ortamdayken esine ilk kez soyluyor gibi soyle eltinin yanind boyle boyle demissin canim askolsun kac gundur uykusuzum biliyorsun gibi...esin de oyle demedigini aciklarsA caktirmadan yuzlestirmis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?