- 28 Ocak 2009
- 34.484
- 58.003
- 1.123
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
Puansız hangi bölüm var.Başarı sıralamamın 50.000 olması gerekiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Puansız hangi bölüm var.Başarı sıralamamın 50.000 olması gerekiyor.
Evet sorma ölüp bitiyorum. Rahatladın mı ? Çatladım çok kıskandım Allah'ım öldüm öyle böyle değil. Oldu mu??? Tamam mı ???? Aldın mı istediğin cevabı ????bence sen kızın üniversitede olmasını hatta sanırım paralı okumasını kıskanıyorsun öyle olmasa bu kadar hakaret edici yazmazdın bilmem anlatabildim mi
bye bye sanaaaaEvet sorma ölüp bitiyorum. Rahatladın mı ? Çatladım çok kıskandım Allah'ım öldüm öyle böyle değil. Oldu mu??? Tamam mı ???? Aldın mı istediğin cevabı ????
Benim öyle kıskançlık huylarım yoktur ama bi söz var bilir misin bilmem kişi işi kendinden bilirmiş. Belli ki sen densiz ve böylesi basit şeyleri bile kıskanan birisin.
Kimse kusura bakmasın bu kadar stresli bi dönemimde bana gelip bu tarz konuşması GERİZEKALILIKTIR. Gerizekalıymış o kadar.
Ya onuda geçtim belki olmayacak onada tamam. Fakat ben içimden çoğu şeyi tahmin ederken gidip ona sen bu yılda kalacaksın, bütlere sırf sevgilinle aran limoni diye girmedin bu nasıl bi rahatlık kalacaksın görürsün falan diye içimden geçeni söylemek yerine onu motive ettim !!!! Destek oldum !!!!O kendisi beceremediğinden zor gelmiş sınav,seninde beceremeyeceğini düşünmüştür.
Özel okullarda kıytırık bölümler yarı burslu / burssuz puansız alıyor. Yazanı alıyor yani.Puansız hangi bölüm var.
Biliyo musun eski konularını okuyunca senin için üzüldüm.. Sana o yüzden sinir olamıyorum şuanda.. Ezik kompleksinin nasıl bi şey olduğunu bilemem ben..sen sınava girmeye devam et spor olur sana fena mı
Yinede belirli bir puan çekmiştir dusuk te olsa özel de olsa barajı gecemezse tercih veremez.Özel okullarda kıytırık bölümler yarı burslu / burssuz puansız alıyor. Yazanı alıyor yani.
Şu halde güldürdün yaniErinmedim saydım şu ana kadar 5 kere gerizekalı demişsin arkadaşına.Cevabı tahmin ediyorum.Çünkü gerizekalıda ondan.
E heralde o kadarda değil geçti tabi barajı. Psikoloji istiyorum..Yinede belirli bir puan çekmiştir dusuk te olsa özel de olsa barajı gecemezse tercih veremez.
Sizin düşündüğünüz bölüm nedir.
gece gece beni güldürdün eski konularımda ne gördünde ezik olduğuma kanaat getirdin konuların 3 tanesi fake di zaten banlandım üçünden de o zamanlar arkadaşlarla eğlencesine açmıştık sen önce lise mezunluğundan kurtul sonra gel karşıma konuşalım oldumuBiliyo musun eski konularını okuyunca senin için üzüldüm.. Sana o yüzden sinir olamıyorum şuanda.. Ezik kompleksinin nasıl bi şey olduğunu bilemem ben..
Yazık, senide böyle kabullenmek lazım, napalım.
yıllardır düşünüyormuş sınav konusunda deneyimli kendisiYinede belirli bir puan çekmiştir dusuk te olsa özel de olsa barajı gecemezse tercih veremez.
Sizin düşündüğünüz bölüm nedir.
Üzülüyorum senin için.. Sen beni hiç tanımıyorsun mesela, neden girmediğim hakkında fikrin yok, sağlık sorunlarım mı oldu bilmiyorsun, isteseydim bu yıl istediğim bölümden mezun olacaktım bilmiyorsun ama ben senin nasıl bi eziklik hissettiğini biliyorum.. Bi psikiyatriste danış lütfen...yıllardır düşünüyormuş sınav konusunda deneyimli kendisi![]()
senin devamlı gittiğin yermiş zaten başarılar canımÜzülüyorum senin için.. Sen beni hiç tanımıyorsun mesela, neden girmediğim hakkında fikrin yok, sağlık sorunlarım mı oldu bilmiyorsun, isteseydim bu yıl istediğim bölümden mezun olacaktım bilmiyorsun ama ben senin nasıl bi eziklik hissettiğini biliyorum.. Bi psikiyatriste danış lütfen...
Aşağılık kompleksinin mutlaka çözümü vardır diye düşünüyorum...
Güle güle.
Üzülme ama, bi bu kadar daha eziklik duygusuyla silik bi şekilde yaşadıktan sonra hayat bitecek zaten.senin devamlı gittiğin yermiş zaten başarılar canım